Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Finnboda Kajväg 4B, Finnboda Hamn, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
89.5 kvm
Avgift
4 827 SEK / mån
Rum
4 rum

Ljus gavel-4:a högst upp med stor balkong och havsutsikt

Välkommen hem till detta inbjudande boende i Finnboda hamn, det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, skärgårdskänslan och närheten till city. Nu har du möjlighet att förvärva en attraktiv och rymlig 4:a med ett helt perfekt läge intill kajen och havet. Här har HSB satsat på att skapa ett stilrent och komfortabelt boende i hög klass med detaljer som fönsterbänkar i natursten, stora balkonger och en genomgående lyxig känsla.

Denna välplanerade 4:a stoltserar med unikt gavelläge högst upp i huset med fönster i tre väderstreck. Planlösningen bjuder in till öppna sociala ytor och genomgående i hela bostaden ligger ett stilrent vitpigmenterat parkettgolv i ask vilket bidrar till ytterligare ljus och en känsla av lyx. Köket är ett kvalitetskök från VEDUM som går i en vacker grå ton med rostfri maskinpark och grå bänkskiva. Matplatsen binder naturligt ihop köket med vardagsrummet. Lägenhetens tre sovrum är rymliga och intill sovrum 1 ligger en stor klädkammare/arbetsrum med fönster som definitivt kan nyttjas som ytterligare ett sovrum om så önskas. Här bjuds du även på två fullutrustade badrum, det ena med dusch och det större med badkar och tvättdel med arbetsbänk och skåp. Båda badrummen har hög standard med klinker/kakel i enhetligt grått och golvvärme.

Med utgång från vardagsrummet når du lägenhetens pärla, den stora inglasade balkongen om hela 16 kvm. Balkongen ligger vänd mot havet, båtklubben och den nylagda mysiga innergården där barnen kan leka fritt. På gården har man nybyggd lekplats med vattenlek, gräsmattor, solstolar, matplatser och trevliga planteringslådor för de boende i föreningen. Här njuter ni av kvällssolen ljumma sommarkvällar medans barnen leker nedanför, under kallare dagar hjälper infravärmen er att hålla värmen. Vill man så är det möjligt att grilla med gasolgrill på balkongen.

Externt förråd finns lättillgängligt precis intill lägenheten och bekvämligheter som hiss direkt till garageplan, bastu och gästlägenhet erbjuds de boende.

Det unika läget ger dig direktkontakt med Saltsjön och farlederna in mot Slussen, det är här de gigantiska kryssningsfartygen passerar på sin väg till och från Stockholm och i Finnboda Hamn ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan. I området finns ICA, gym, trevliga caféer och restauranger. Området i Finnboda Hamn har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

Beskrivning

HALL - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med grått klinkergolv som övergår till vitpigmenterat parkettgolv i ask och målade väggar i vitt. Ingång till rymlig klädkammare/arbetsrum med stort fönster.

VARDAGSRUM - Stort och luftigt vardagsrum med vitpigmenterat parkettgolv i ask och målade väggar i vitt. Öppen planlösning mot kök och ljust gavelläge med stora fönsterpartier i två väderstreck. Utgång till balkong.

KÖK - Smakfullt VEDUM kök med vitpigmenterat parkettgolv i ask och målade väggar i vitt. Modernt inrett kök med grå köksluckor, vitt kakel och svart laminatbänkskiva. Vitvaror såsom induktionsspishäll, helintegrerad spisfläkt, inbyggnadsugn med ångfunktion, inbyggnadsmikro, helintegrerad diskmaskin samt kyl och frys. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande från Electrolux. Intill köket ligger en rymlig matplats och stora fönster i två väderstreck.

BALKONG - Med utgång från vardagsrum når man lägenhetens stora inglasade balkong om ca 16 kvm med trevlig utsikt över Stockholms inlopp, båtklubben och den mysiga innergården. Balkongen är vänd mot nordost vilket innebär morgon- och kvällssol. Det är ok att grilla och infravärme finns installerat.

SOVRUM 1 - Rymligt sovrum med vitpigmenterat parkettgolv i ask och målade väggar i vitt. Här finns en stor garderobsvägg med skjutdörrar och fönster i två väderstreck.

SOVRUM 2 - Trevligt sovrum med vitpigmenterat parkettgolv i ask och målade väggar i vitt. En flyttbar garderob.

SOVRUM 3 - Rymligt sovrum med vitpigmenterat parkettgolv i ask och målade väggar i ljusgrått. Fönster mot balkong.

BADRUM - Smakfullt badrum med ljusgrått klinkergolv (golvvärme) och ljusgrått kakel. Här finns vägghängd toalett, handfat med vit kommod, spegel med belysning, handdukstork, badkar samt tvättdel med tvättmaskin, torktumlare (Electrolux), arbetsbänk och överskåp.

BADRUM - Smakfullt badrum med grått klinkergolv (golvvärme) och grått kakel. Här finns vägghängd toalett, handfat, badrumsskåp, handdukstork och dusch med vikbara dörrar.

ÖVRIGT - Hela lägenhetens har genomgående vitpigmenterat parkettgolv i ask, målade väggar i vitt, vita innerdörrar med ram och fönsterbänkar i natursten

Övrigt

Finnboda Hamn är ett relativt nytt område som är känt för sin anrika historia och för de magnifika vyerna över Stockholms inlopp, innerstan och Djurgården. Här har man förvaltat och bevarat de gamla industrierna och blandat det med nybyggda hus, något som ger området mycket karaktär. Finnboda Hamn är det optimala området för dig som vill bo nära naturen men samtidigt vill ha nära till innerstans puls. Servicen i området byggs ut successivt och nu finns en trevlig mataffär, gym (Puls & Träning), möbelbutiken Fogia med café Finnboda Slip och restaurang Docklands vid bryggan. Ett större serviceutbud finns närmast på kvarnholmen som börjar få ett stort utbud av service och restauranger samt i charmiga Sickla köpkvarter som erbjuder matbutiker, ett stort shoppingutbud och restauranger.

I angränsning till området ligger tre stycken båtklubbar och charmiga promenadstråk intill vatten tar dig till populära Boule & Berså och vidare bort mot Saltsjöqvarn med Elite Hotel Marina Tower och dess trevliga uteservering.

En högbro för bil- och kollektivtrafik förbinder Kvarnholmen med Nacka för att förstärka kommunikationerna till och från Kvarnholmen. Området trafikeras av buss 402 som går till Slussen, 469 som går till Nacka sjukhus via Sickla köpkvarter samt 53:an som tar er hela vägen in till Slussen, Centralen och Fridhemsplan. Finnboda ligger endast ett par minuters bilväg från Stockholm city och en kort promenad till Henriksdal ger tillgång till samtliga Nacka/Värmdö bussar. Det finns även möjlighet att ta sig till stan via båt (SL-kortet gäller). I Finnboda hamn intill restaurang Docklands finns hållplatsen för båten som tar dig vidare in till Nybroviken via Djurgården och Saltsjöqvarn. Du också välja båten som åker vidare mot Nacka strand, Lidingö och Frihamnen. Läs mer om båttrafiken på: www.sjovagen.nu.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Årsredovisning 2017.pdf BRF Stadgar.pdf BRF Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 89.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

9

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Finnboda Udde
Organisationsnummer: 769619-2041
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 9
Antal lägenheter: 36
Antal lokaler: 0

HSB Brf Finnboda Udde är en äkta bostadsrättsförening som registrerades 2014 (äger marken). Föreningen förvaltar fastigheten Sicklaön 37:68 (Finnboda Kajväg 2A, 2B, 4A, 4B). För att bli medlem i föreningen behövs medlemskap i HSB Stockholm. Föreningen har separata avläsare för varmvatten och el. Läs mer om föreningen www.hsb.se/stockholm/brf/finnbodaudde

Parkering: I de närliggande garaget har föreningen tilldelats 17 stycken garageplatser som kan hyras för 1260 kr/mån (I dagsläget är det 8 personer i kö 2018-03-19). Föreningen har också tillgång till utomhusparkeringar på Finnboda Varvsväg som kan hyras för 650 kr/mån (I dagsläget finns det lediga platser 2019-03-19). Från vissa hissar i huset är det direktaccess till garaget.

Corepark AB sköter köhanteringen och betalningarna för garageplatserna. I området finns det fria parkeringsplatser mot avgift Som boende i föreningen så har man även fritt medlemskap i bilpoolsföretaget Sunfleet. På gatan utanför porten finns 4 bilar till förfogande.

TV och bredband: Kabel-tv och bredband via Com Hem (110/100 Mbit/s). Obligatorisk kostnad om 208 kr/mån tillkommer på avgiften.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, övernattningslägenhet/föreningslokal med pentry och badrum (går att hyra för 200 kr/dygn), stor bastu, styrelserum, tvättstuga belägen på entréplan samt återvinnings-/miljörum.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 98 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2019-02-16

Månadsavgift

Avgift: 4 827 SEK / mån
I avgiften ingår: värme och kallvatten.

Gårdsplats/innergård

Lummig och härlig innergård med gott om gräsytor och fin nybyggd lekplats med klätterställning, vattenlek och gunga, föreningen har också förvaring med extra leksaker och spel för barnen att använda. På gården finns också platsbyggda solsängar, flera matplatser under pergola och planteringslådor för medlemmarna att nyttja.

Driftskostnad

617 SEK varav:
Försäkring: 167 SEK
Elektricitet: 350 SEK
Övrigt: 100 SEK
Posten övrigt avser varmvattenförbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.22036 %
Andel av årsavgiften: 3.31190 %
Pantsättningsavgift: 698 SEK
Överlåtelseavgift: 1628 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett stort förråd beläget precis intill lägenheten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy