Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Finnboda Kajväg 4B, Finnboda Hamn, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
89.5 kvm
Avgift
4 827 SEK / mån
Rum
4 rum

Ljus gavel-4:a högst upp med stor balkong och havsutsikt

Välkommen hem till detta inbjudande boende i Finnboda hamn, det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, skärgårdskänslan och närheten till city. Nu har du möjlighet att förvärva en attraktiv och rymlig 4:a med ett helt perfekt läge intill kajen och havet. Här har HSB satsat på att skapa ett stilrent och komfortabelt boende i hög klass med detaljer som fönsterbänkar i natursten, stora balkonger och en genomgående lyxig känsla.

Denna välplanerade 4:a stoltserar med unikt gavelläge högst upp i huset med fönster i tre väderstreck. Planlösningen bjuder in till öppna sociala ytor och genomgående i hela bostaden ligger ett stilrent vitpigmenterat parkettgolv i ask vilket bidrar till ytterligare ljus och en känsla av lyx. Köket är ett kvalitetskök från VEDUM som går i en vacker grå ton med rostfri maskinpark och grå bänkskiva. Matplatsen binder naturligt ihop köket med vardagsrummet. Lägenhetens tre sovrum är rymliga och intill sovrum 1 ligger en stor klädkammare/arbetsrum med fönster som definitivt kan nyttjas som ytterligare ett sovrum om så önskas. Här bjuds du även på två fullutrustade badrum, det ena med dusch och det större med badkar och tvättdel med arbetsbänk och skåp. Båda badrummen har hög standard med klinker/kakel i enhetligt grått och golvvärme.

Med utgång från vardagsrummet når du lägenhetens pärla, den stora inglasade balkongen om hela 16 kvm. Balkongen ligger vänd mot havet, båtklubben och den nylagda mysiga innergården där barnen kan leka fritt. På gården har man nybyggd lekplats med vattenlek, gräsmattor, solstolar, matplatser och trevliga planteringslådor för de boende i föreningen. Här njuter ni av kvällssolen ljumma sommarkvällar medans barnen leker nedanför, under kallare dagar hjälper infravärmen er att hålla värmen. Vill man så är det möjligt att grilla med gasolgrill på balkongen.

Externt förråd finns lättillgängligt precis intill lägenheten och bekvämligheter som hiss direkt till garageplan, bastu och gästlägenhet erbjuds de boende.

Det unika läget ger dig direktkontakt med Saltsjön och farlederna in mot Slussen, det är här de gigantiska kryssningsfartygen passerar på sin väg till och från Stockholm och i Finnboda Hamn ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan. I området finns ICA, gym, trevliga caféer och restauranger. Området i Finnboda Hamn har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy