Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
975 000 SEK / utgångspris
Adress
Brunnsgatan 8A, Huskvarna Söder, Huskvarna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56.2 kvm
Avgift
3 428 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

HÄRLIG TVÅA MED BALKONG OCH NYTT BADRUM!

Välkomna till Brunnsgatan 8 A och Brf Ehrenpreuss 2!

Nu finns chansen att förvärva en 2 rok om 56 kvm bekvämt beläget på vån 2 av 3 där insynen är näst intill obefintlig. En stor fördel är det nyrenoverade badrummet i helkaklat utförande som stod klart så sent som årsskiftet -19/-20, då föreningen genomförde stambyte på fastigheten. Balkongen gör sig som bäst i härligt söderläge där solen avnjutes från morgon till kväll. Invändigt ser ni vidare ett ljust vardagsrum med parkettgolv, ett sovrum med mer förvaringsmöjligheter samt ett kök som rymmer enklare matbord. Förvaring får Ni genom inbyggnadsgarderober i hall. Notera också här att en vaktmästare sköter snöskottning, trappstädning samt gräsklippning.

Brf Ehrenpreuss är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening som har 31 bostadsrätter och gjort följande större renoveringar:
Nya fönster -09, renovering balkonger -14, nya säkerhetsdörrar -15 samt stambyte -19. Föreningen har fräsch tvättstuga med dubbla tvättmaskiner och en torktumlare, torkrum samt styrelselokal.

På Brunnsgatan 8A bor du på några minuters gångväg till allt vad Huskvarna Centrum har att erbjuda. Goda buss- och tågförbindelser in till Jönköping finns i närheten. Även närhet till vackra promenadstråk för en motionsrunda eller promenad med hunden.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL: Laminatgolv, vita väggar och tak. 3 inbyggnadsgarderober till höger. Avhängningsyta till vänster.

KÖK: Direkt till vänster finner ni köket med vitlaserat parkettgolv samt vita väggar och tak. Skåpinredning av trä, bänkskiva i laminat samt rostfritt och kaklat stänkskydd. Plats för enklare matbord. Fönster i norr. Utrymmet är vidare utrustat med:
- Spis
- Fläkt
- Kyl och frys i halvhöjd
- Diskho

SOVRUM: Vidare ser ni sovrummet till vänster med mörk heltäckningsmatta och ljusblåa väggar. Fönster i norr. 1 inbyggnadsgarderob. Plats för dubbelsäng samt mer förvaring. OBS! Ett parkettgolv under heltäckningsmattan.

BADRUM: Rakt fram är det helkaklade badrummet som stod klart i samband med stambytet -19/-20. Vitt kaklade väggar och grått klinkergolv. Utrymmet är vidare utrustat med:
- Duschhörna med glasväggar
- Tvättställ med kommod.
- WC

VARDAGSRUM: Till höger finner ni vardagsrummet med vita väggar och tak samt parkettgolv. Fönster och balkongdörr i söder. Plats för soffgrupp, soffbord, tv-möbel och matbord alternativt förvaring och skrivbord.

BALKONG: Via vardagsrummet når ni balkongen i härligt söderläge där solen avnjutes från morgon till kväll. Plats för enklare möblemang.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2019.pdf Energideklaration - Brf Ehrenpreuss 2.pdf Stadgar Brf Ehrenpreuss 2.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 33.65%.

Storlek

Boarea 56.2 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsförening.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

26

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1956
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag
Övrigt: Vaktmästare som sköter snöskottning, trappstädning samt gräsklippning. Städdag vår och höst.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Ehrenpreuss 2
Organisationsnummer: 726000-1727
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 26
Antal lägenheter: 31
Antal lokaler: 0

Parkering: P-plats går att hyra för 50 kr/mån.

Föreningens ekonomi

I september 2019 skedde en hyreshöjning med ca 400kr/mån per lägenhet, vilket resulterar i helt nya stammar i fastigheten.

Föreningens renoveringar

Renoveringar och underhåll sker enligt plan!

TV

Ansluten till kabelnät. ComHem. Grundutbud av tv-kanaler via ComHem ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via ComHem. Tecknas separat.

Föres en dialog om att dra in fiber till fastigheten men inget har beslutats.

Månadsavgift

Avgift: 3 428 SEK / mån
Avgiften höjdes med 400 kr/mån inför 2020 i samband med stambytet i föreningen.

Värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler via ComHem, tvättstuga samt dubbla förråd ingår i månadsavgiften.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Notera att viss avvikelse kan förekomma. Bostadsrättstillägget bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Överlåtelseavgift: 1000 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Nya fönster - 2009
Renovering balkonger - 2014
Nya säkerhetsdörrar - 2015
Stambyte - 2019

Uteplats

Härligt balkong i söderläge.

Bilplats

3 p-platser. Kösystem. ca. 250 kr/mån.
2 garageplatser. Kösystem. ca. 350 kr/mån.

Övriga utrymmen

Det finns matkällarförråd samt vindsförråd. Tvättstuga med dubbla tvättmaskiner, en torktumlare samt torkrum. Styrelselokal.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy