Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Musikvägen 10, Ruddalen, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
79 kvm
Avgift
4 259 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

EN TRAPPA UPP Mysig fyrarummare som idag används som en trerumslägenhet med extra stort renoverat kök. Inglasad balkong i härligt västerläge med utsikt över den grönskande naturen. Barnvänligt läge med skolor och förskolor alldeles nära samt spårvagn på kort avstånd. Det är även nära till såväl Ruddalens mysiga naturstigar och idrottsanläggning som Frölunda Torg, Göteborgs bästa köpcentrum med ca 200 butiker samt 25 restauranger och fikamöjligheter. Cykelavstånd till havet med båtliv och flera härliga badplatser. Sandstrand och barnvänligt på Askimsbadet med sin fina pir, Hovåsbadet med härliga klippor och en mindre strand på Marholmen.

Beskrivning

Välkommen till en trevlig fyra som är omgjord till en trea. Hallen har plats för förvaring i tre garderober. Parkettgolv och ljusgråa väggar samt en mörkgrå fondvägg..

Till höger i hallen finns sovrum 1. Detta rum är stort, rymligt och det finns gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Till vänster i hallen finns det snyggt renoverade köket. Här har ni ett kök utöver det vanliga med extra stor yta eftersom att de har tagit ytan från det ena sovrummet. Köksinredningen går i vitt med diskreta metallbeslag, arbetsbänk i laminat med snyggt granitfärgat kakel ovan. Stora gråa granit klinkerplattor och tapetserade väggar samt fondtapet. Köksutrustningen består av stor kyl och frys , spishäll, varmluftsugn, fläkt och diskmaskin. Matplatsen är trevlig belägen vid fönsterna med härlig utsikt över grönområdet. Här har ni plats för stora sällskap att njuta av trevliga middagar. Perfekt att samla släkt och vänner under pampiga julmiddagen eller nyårsfesten.

Bredvid sovrum 1 finns badrummet. Här finns det ett fönster som ger ljusinsläpp. Vitkaklade väggar och mörk grått klinkers med golvvärme. Utrustningen består av spabadkar, handfat med kommod och toalett.

Vardagsrummet är stor och rymligt och har gott om plats för både soffgrupp och matsalsgrupp. Vacker fiskbensparkettgolv och tapetserade väggar. Från vardagsrummet har ni utgång till den inglasade balkongen med underbart västerläge. Här kan ni sitta och njuta av en grönskande utsikt i lugn och ro.

Från vardagsrummet når ni sovrum 2. Detta rum är också rymligt och har plats för större säng och även ytterligare möbel om ni önskar det. Likadant vackert fiskbensparkettgolv som i vardagsrummet och vittapetserade väggar med fondtapet. Här finns även en skjutdörrsgarderob för förvaring.

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 79 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

38

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s Brf Pukan
Organisationsnummer: 757200-9343
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 38
Antal lägenheter: 127
Antal lokaler: 0

I föreningen Pukan finns 127 lägenheter. Under 2005 har en stamrenovering skett. Nya treglasfönster är insatta samma år och balkongerna har renoverats, byggts till och försetts med inglasning.

Det finns en samlingslokal med komplett kök att låna för kalas.

P-platser administreras av Musikvägens parkeringsförening, HSB Göteborg har hand om uthyrningen. Tel 010-442 2059 till Anette Ankarbjörk Borg
mail: anette.ankarbjork-borg@hsb.se

Pukan är en aktiv och populär förening. Det finns flera olika arbetsgrupper som sköter gräsklippning, flaggning mm. Tillsammans med föreningarna Kvartetten och Triangeln finns ett studieråd som har hand om div studiecirklar för alla föreningarnas medlemmar.
Allsångskvällar, boulegrupp, vävcirkel eller gympa och friskvård. Det finns mycket att välja på.

Gemensamma utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, vävstuga, matkällare och tvättstuga med torkrum.

TV

Comhem

Internet

Comhem eller Netatonce

Månadsavgift

Avgift: 4 259 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-Tv och bredband

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.79949 %

Renoveringar

2018

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy