Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fabrikörvägen 10A, Nacka Strand, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
87 kvm
Avgift
4 981 SEK / mån
Rum
3 rum

Stora sällskapsytor och balkong med havsutsikt!

Välkommen hem till denna trevliga och exklusiva 3:a i Nacka Strands omtalade projekt No. 4. Detta är lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende, med stora fönsterpartier, havsutsikt från samtliga rum och specialbyggt kök. Lägenheten är läckert planerad med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och genomgående vitlaserade golv. Köket är unikt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industikänsla och går i en grå ton med en bänkskiva i natursten. Matplatsen intill är rejält tilltagen.

De båda sovrummen har stora fönsterpartier med havutsikt och i master bedroom finns god förvaring i klädkammare samt utgång till den mysiga balkongen. Badrummet andas hotellkänsla med mörkgrå granitkeramik, väggar i natursten, stor spegel, takdusch och tvättpelare dold bakom specialsytt draperi.

Från både vardagsrummet och sovrummet har man utgång till lägenhetens mysiga balkong. Här är havsutsikten som absolut bäst! Balkongen har plats för såväl, matplats, loungemöbler och grill.

Trevlig förening med väldigt många extra faciliteter så som övernattningslägenhet, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. I föreningen kommer det också finnas en förskola.

Nacka Strand är ett framtidsområde där mycket händer. Här har man ett stort serviceutbud med bland annat bageri, blomsteraffär, kemtvätt, frisör och bank. För hälsan finns SATS-gym eller avkopplande behandlingar hos Njuta SPA. En kort promenad tar dig till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker, restauranger och caféer. I omgivningen finns också många vackra promenadstråk, Nyckelvikens naturreservat och trivsamma ställen för lunch, middag eller after work. Hotel J samt Restaurant J, ett mycket populärt marint brasseri precis vid vattnet där skärgårdsbåtar trafikerar och tar dig ut i skärgården eller in till stan (SL-kort gäller).

Från Nacka Strand tar du dig enkelt med buss till Slussen på ca 10 minuter. Ett annat populärt kommunikationsmedel är SL-båtarna som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. År 2027 planeras även tunnelbanan att dras till Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka Strand.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy