Visningar

sön 24 mar 12:00 - 12:45
mån 25 mar 17:30 - 18:00
Pris
4 750 000 SEK / utgångspris
Adress
Fabrikörvägen 10A, Nacka Strand, Nacka Strand
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
87 kvm
Avgift
4 981 SEK / mån
Rum
3 rum

Stora sällskapsytor och balkong med havsutsikt!

Välkommen hem till denna trevliga och exklusiva 3:a i Nacka Strands omtalade projekt No. 4. Detta är lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende, med stora fönsterpartier, havsutsikt från samtliga rum och specialbyggt kök. Lägenheten är läckert planerad med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och genomgående vitlaserade golv. Köket är unikt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industikänsla och går i en grå ton med en bänkskiva i natursten. Matplatsen intill är rejält tilltagen.

De båda sovrummen har stora fönsterpartier med havutsikt och i master bedroom finns god förvaring i klädkammare samt utgång till den mysiga balkongen. Badrummet andas hotellkänsla med mörkgrå granitkeramik, väggar i natursten, stor spegel, takdusch och tvättpelare dold bakom specialsytt draperi.

Från både vardagsrummet och sovrummet har man utgång till lägenhetens mysiga balkong. Här är havsutsikten som absolut bäst! Balkongen har plats för såväl, matplats, loungemöbler och grill.

Trevlig förening med väldigt många extra faciliteter så som övernattningslägenhet, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. I föreningen kommer det också finnas en förskola.

Nacka Strand är ett framtidsområde där mycket händer. Här har man ett stort serviceutbud med bland annat bageri, blomsteraffär, kemtvätt, frisör och bank. För hälsan finns SATS-gym eller avkopplande behandlingar hos Njuta SPA. En kort promenad tar dig till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker, restauranger och caféer. I omgivningen finns också många vackra promenadstråk, Nyckelvikens naturreservat och trivsamma ställen för lunch, middag eller after work. Hotel J samt Restaurant J, ett mycket populärt marint brasseri precis vid vattnet där skärgårdsbåtar trafikerar och tar dig ut i skärgården eller in till stan (SL-kort gäller).

Från Nacka Strand tar du dig enkelt med buss till Slussen på ca 10 minuter. Ett annat populärt kommunikationsmedel är SL-båtarna som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. År 2027 planeras även tunnelbanan att dras till Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka Strand.

Beskrivning

HALL - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med enstavigt vitpigmenterat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Städskåp och plats för avhängning på takhängd klädstång.

KÖK - Smakfullt öppet kök med enstavigt vitpigmenterat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Unikt kök inrett med grå köksluckor och exklusiv bänkskiva i ljus natursten med underlimmad diskho. Maskinpark från Siemens i rostfritt såsom induktionsspishäll, stor fläkt med avhängningsstång, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och integrerad kyl och frys. Intill köket finns det gott om utrymme för matplats och tre högskåp för förvaring.

VARDAGSRUM - Stort härligt vardagsrum med enstavigt vitpigmenterat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Öppen planlösning mot kök och stora fönsterpartier ner till golv med skjutdörr till balkong.

BALKONG - Stor och mysig balkong i österläge med lugnt läge mot innergård och fantastisk havsutsikt. Här finns god plats för såväl loungegrupp som matbord. Balkongen nås från både vardagsrum och sovrum.

SOVRUM 1 - Rymligt sovrum med enstavigt vitpigmenterat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Stort fönsterparti med skjutdörr och utgång till balkong. Öppet in mot stor walk-in-closet med garderobsvägg och vägghängd förvaring.

SOVRUM 2 - Charmigt sovrum med enstavigt vitpigmenterat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Stort fönster mot altanen.

BADRUM - Smakfullt badrum med mörkgrå granitkeramik (golvvärme) och väggar i natursten. Här finns vägghängd toalett, handfat från Duravit, stor spegel med infällda lampor och infällt badrumsskåp, handdukstork, spotlights i tak, dusch med takdusch och duschvägg. Tvättpelare i nisch bakom specialsytt draperi med tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

Hela lägenhetens har genomgående enstavigt ekparkettgolv, målade väggar i vitt, högt i tak och golvvärme i alla rum.

Övrigt

Välkommen till den härliga stadsdelen Nacka Strand. Nacka Strand är ett fantastiskt område precis intill Stockholms inlopps strandkant. Här finns närhet till allt du behöver inom natur, butiker och service.

Nacka Strand har länge varit en stadsdel i rörelse med kontor, start-ups och nu på senare tid Stockholm Fashion District. Detta gör att det finns ett rikt serviceutbud såsom bagerier, restauranger, blomsteraffär, frisör, kemtvätt och bank. För hälsan finns SATS-gym eller avkopplande behandlingar hos Njuta SPA. En kort promenad tar dig till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker, caféer och restauranger.

Från Nacka Strand kan du ta skärgårdsbåtar för turer i Stockholms Skärgård eller så åker du enkelt med buss 443 till Slussen på ca 10 minuter. Ett annat populärt kommunikationsmedel är SL-båtarna som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. År 2025 planeras även tunnelbanan att dras till Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka Strand.

I omgivningen finns också många vackra promenadstråk såsom standpromenaden in mot city, Nyckelvikens naturreservat och flera badsjöar. I närområdet finns också trivsamma ställen för lunch, middag eller afterwork på t.ex. Restaurant J, ett mycket populärt marint brasseri.

Såväl Nacka Strands förskola som Nacka Strands skola, åk 1-3 återfinns i kvarteret. I Nacka Strand ligger också Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

Dokument (pdf)

Planritningar Materialbeskrivning No. 4.pdf Stadgar.pdf Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka Sicklaön 369:32, Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 87 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

01-1004

Våning / hiss

Våning 4 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1997/2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf No. 4 i Nacka
Organisationsnummer: 769631-8059
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 01-1004
Antal lägenheter: 94
Antal lokaler: 0
Brf No. 4 i Nacka registrerades 2016 och är en äkta bostadsförening. Föreningen äger 46,1% av fastigheten Nacka Sicklaön 369:32. Föreningen består av 94 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Första etappen av inflyttning skedde i fjärde kvartalet 2017. Inga planerade avgiftsförändringar (2019-03-11)

Energideklaration

Status: Behövs ej

TV

Bostadsrättsföreningen har en gemensam gruppanslutning på TV och bredband som levereras via Ownit (100 mbit/s). Detta ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 981 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.10830 %
Andel av årsavgiften: 1.11000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

I garaget under byggnaden samt under Fabrikörvägen 4-8 har föreningen 71 garageplatser som kan hyras för 1000 kr/mån. Förvaltningen godkänner att befintligt parkeringstillstånd övertas av köparen. I området finns avgiftsbelagda parkeringsplatser och fler garage.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd om ca 10 kvm beläget på plan 2. I föreningen finns barnvagnsrum, stort cykelrum och tvättstuga. Här finns även extra facilliteter som kylrum för leveranser av mat, hobbyrum, övernattningslägenhet och exklusivt biorum med plats för stora sällskap.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy