Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 500 000 SEK / utgångspris
Adress
Ekensbergsvägen 128A, 1 tr, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
41 kvm
Avgift
2 266 SEK / mån
Rum
2 rum

Nyproducerad 2:a med stor balkong

Välkommen till Ekensbergsvägen 128A! I ett av Sundbybergs bästa lägen finns denna nya och moderna 2:a om ca 41 kvm. Bo granne med alla tänkbara kommunikationer, en uppsjö av restauranger och övrigt serviceutbud precis utanför porten. Bostaden är belägen på gaveln och erbjuder en 12 kvm stor balkong i söderläge. En stor takterass för föreningens medlemmar gör det möjligt för trevliga sommarkvällar även för det ännu större sällskapet! I närheten finns även parker och sjöar såsom Lötsjön och Råstasjön samt Bällstaån som har en fin gångväg längs vattnet in till centrala Stockholm. Bara en promenad bort finns Skandinaviens största galleria, Mall of Scandinavia.

Bostaden erbjuder kvalitativa materialval både invändigt och utvändigt med Tobin Properties fantastiska design. I föreningen finns bekvämligheter såsom takterass, förråd, grovtvättstuga och garage. Se mer på http://www.riosundbyberg.se/

Tillträde till bostaden är 2019-05-02. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information.

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 41 kvm. Areauppgifter enligt upplåtelseavtal..

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

A1101

Våning / hiss

Våning 1 av 6.
Bottenvåning i fastigheten är lokal så denna bostad hamnar 2 våningar upp från bottenvåning.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Rio i Sundbyberg
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A1101
Antal lägenheter: 173
Antal lokaler: 0

Parkering: 77 p-platser varav 32 st inom fastigheten och resterande inom grannfastigheter.

TV och bredband: Bredband och kabel-TV via fiber från Sundbybergs stadsnät.

Gemensamma utrymmen: Till bostaden hör ett förråd. Gemensam takterrass med orangeri, grovtvättstuga, övernattningslägenheter, barnvagnsförråd, miljörum, cykelställ och servicehörna för cyklar finns tillgängligt för medlemmarna.

Månadsavgift

Avgift: 2 266 SEK / mån
I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt fast avgift för el (173 kr/mån) och basutbud kabel-TV (81 kr/mån) tillkommer.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.51190 %

Uteplats

Stor balkong om 12 kvm belägen i söderläge.

Övrigt

ÖVRIGT GÄLLANDE SKILLNADER I UPPLÅTELSEAVTAL OCH EKONOMISK PLAN:
I upplåtelseavtalet är bostadens yta 41 kvm, i ekonomiska planen 42 kvm.
I upplåtelseavtalet är bostadens årsavgift enl. andelstal 27 195 kr, i ekonomiska planen 27 493 kr.

OMRÅDESBESKRIVNING:
I Sundbyberg finns något för alla - Närhet till natur och avkoppling samtidigt som Sundbybergs är en metropol av kommunaktioner och stadspuls. Sundbyberg är känt för sitt otroliga utbud av restauranger för den som gillar att avnjuta god mat och trevliga miljöer. För den shoppingsugne har man förutom Sturegatans charmiga butiker och Signalfabriken även gångavstånd till Mall of Scandinavia och Bromma blocks. Utbudet av träningsanläggningar är stort, det finns en simhall med idrottsplats och härliga promenadstråk längs med vackra Lötsjön och Råstasjön eller varför inte promenera längs Bällstaån och in till centrala Stockholm.

Barnfamiljen passar även den bra i centrala Sundbyberg då det finns flera parker såsom Tornparken, Golfängarna och Ursviks friluftsområde för utflykter samt flertalet skolor, förskolor och gymnasium runtom Sundbybergs alla stadsdelar.

KOMMUNIKATIONER:
- Citybanan/pendeltåg: Stationen Sundbybergs station tar dig med citybanan till Odenplan på 4 minuter och stationen därpå är Stockholm city. Pendeltåg/regionaltåg till flera städer i Sverige.
- Tunnelbana: Blå linje. Du har nära både till stationen Duvbo, Näckrosen och Sundbybergs centrum. In till centrala Stockholm tar det ca 10 minuter.
- Tvärbana och bussar: Utbudet av bussar är enormt och tar dig till stora delar av Stockholm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy