Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Högalidsgatan 32B, Södermalm, Stockholm
Typ
Andelsrätt
KVM
135 kvm
Avgift
4 868 SEK / mån
Rum
4 rum

Övrig kontakt

Helen Alkhamisi
Övrig kontakt Helen Alkhamisi

Påkostad och exklusiv vindsvåning med magnifik utsikt

Välkommen till denna underbara vindsvåning i vacker sekelskiftesfastighet som är ett boende utöver det vanliga. Detta är ett hem som passar både den som söker sociala ytor och en våning för familjen. Detta tack vare sin luftiga planlösning och atmosfär i kombination med det övre etaget där det finns två sovrum som ger många möjligheter.

Lägenheten genomgick en totalrenovering 2015/16 och här kombineras moderna materialval som vattenburen golvvärme och reglerbar belysning med typiska vindsdetaljer som synliga takbjälkar, änglatrappor, öppen spis, terrass och takfönster på ett stilsäkert sätt. Här bor man med ett av Högalids högsta lägen med fönster i fyra väderstreck. Från fönstren och terrassen har man en fantastisk utsikt över takåsarna och de magiska solnedgångarna om kvällen. De stora fönstren gör att man ser ut över hustaken mot Stockholms innerstad även från lägenhetens inre delar. Står du på terrassen konstaterar du att läget är lite högre än husen runt omkring. Det ger dig dels en insynsskyddad uteplats men även en fantastisk utsikt från Stadshuset över Kungsholmen och bort över Bromma.

Bostaden har genomgående ljusa fina färger, vackra golv och stora fina fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Den moderna öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, där det är ca 4,5 meter till nock, gör detta till en mycket välkomnande lägenhet med en härlig social planlösning. Kök, matplats och vardagsrum bildar en harmonisk sammanhållen enhet med tydliga funktioner. Det finns även tre bra sovrum, två ytterst smakfulla badrum och en praktisk tvättstuga med förvaring. Detta är sammantaget ett boende för den kräsne som måste upplevas på plats!

Adressen är mycket populär i Hornstull och läget ger närhet till allt vad området har att erbjuda, men ändå med lugn och skyddad känsla. Kvarteren har ett flertal caféer, barer och restauranger. I Hornstulls galleria hittar du ett stort utbud av butiker och trendiga barer. Långholmen som ligger några minuters promenad från lägenheten bjuder på utmärkta löpspår och bad på sommaren. Härliga promenadstråk finns utmed Långholmskanalen, Reimersholme eller varför inte åt andra hållet längs med Årstaviken.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy