Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vegagatan 11B 4/4 tr, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
96.5 kvm
Avgift
6 457 SEK / mån
Rum
4 rum

Ansvarig mäklare

Jessica Eklöf
Ansvarig mäklare Jessica Eklöf

Modern och stilren fyrarummare med stora härliga sällskapsytor och balkong i soligt läge!

Välkommen till denna inbjudande fyrarummare med ett mycket trivsamt och centralt läge i Sundbyberg. Här bor man på en lugn gata samtidigt som man har endast några minuter till Duvbos T-bana som tar dig in till Stockholms city på 15 minuter.

Bostadens planlösning karakteriseras av ljusa och rymliga ytor med genomgående fint ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna i olika väderstreck och balkongen i söderläge! Vidare erbjuds en påtaglig takhöjd på ca 3,75 m som skapar en enorm rymd. Bostaden erbjuder ett rymligt och öppet vardagsrum som går att möblera efter tycke och smak, från vardagsrummet nås bostadens balkong. Vidare erbjuder bostaden ett stilfullt kök som går i neutralt vitt och är utrustad med all maskinell utrustning som kan tänkas behövas, det finns gott om förvaringsmöjligheter i både under- och överskåp. Vidare erbjuder bostaden 3 stora sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Bostaden erbjuder även 2 badrum. Bostaden pryds av ljus färgsättning på väggarna och ekparkett på golvet.

Optimalt läge i centrala Sundbyberg med allt man kan tänkas behövas precis utanför porten, som restauranger, butiker, caféer, gym samt simhall och mycket mer. Alldeles runt hörnet finner ni grönskan vid fantastiska Tornparken, och för naturälskaren finns det gott om leder och spår kring populära Lötsjön och dess vackra omgivningar. Med ca 2 minuters gång från bostaden nås Duvbo Station med tunnelbana och går du åt andra hållet nås Sundbybergs Centrum med ett brett utbud av restauranger och butiker samt fantastisk kommunikation. Mycket goda kommunikationer med flygbuss till Bromma och Arlanda, Citybanan som når Stockholm central på 8 minuter, tvärbana samt ett brett utbud av busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy