Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 295 000 SEK / utgångspris
Adress
Rogbergavägen 15A, Huskvarna Söder, Huskvarna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63 kvm
Avgift
3 491 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Drömläge på gaveln!

Varmt välkomna till Rogbergavägen 15 A i Huskvarna. Nu erbjuds en modern 2,5 rok om 63,5 kvm bekvämt beläget en halvtrappa upp. Större delen av bostaden genomgick en totalrenovering 2015 där vardagsrummet och hallen fick nytt golv, väggarna målades om, nydragen el och ny elcentral samt LED-spotlights installerades. Köket renoverades 2015 i stilrena material och färgval. Fräscht badrum från 2010 som har kaklade väggar i vit kulör. När ni besöker denna bostad kommer Ni direkt känna en känsla av rymd, ljusinsläpp och frihet då bostaden befinner sig på gaveln och har ljusinsläpp från fönster i 3 väderstreck. Spotlights har installerats i vardagsrummet och köket som med sin öppna planlösning bjuder in till umgänge på ett optimalt sätt. Sovrummet är i bra storlek där både förvaring och dubbelsäng får gott om plats. Är inte förvaringen nog så kan extrarummet agera walk in closet eller varför inte ett kontor? Ett extra sovrum kan det också disponeras som fast med en mindre säng. Något som Ni inte bör ta för givet är att fönster från tre väderstreck ofta innebär insyn, vilket inte är fallet här. Ett annat plus är den låga månadsavgiften om 3 591 kr som bidrar till en behaglig boendekostnad.

Brf Vajan 9 är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening, vilket går att delvis utläsa från den låga månadsavgiften. Föreningen har 10 lägenheter totalt där 2 av dem är hyresrätter. Härlig, grönskande trädgård med sittplatser att avnjuta solen på. Det finns ett källarförråd samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och torkrum i källaren. Goda möjligheter att få en p-plats omgående. Annars finns det även gratis parkering på kringliggande gator!
Fönsterbyte har beslutats och kommer att genomföras inom en snar framtid enligt samtal med bostadsrättsföreningen 21/3-19.
2017 installerades robotgräsklippare, 2015 installerades fiber och ca. 2012 renoverades taket.

Närheten till kommunikationer och centrum är slående med en busshållplats precis utanför entrén. Gångavstånd till Huskvarna centrum och dess breda utbud av butiker, restauranger, skolor och vårdcentral. Tågstationen ligger ca. 10 minuter gång bort för att ta sig in till Jönköping.

Varmt välkomna att besöka denna skönhet!

Beskrivning

Välkommen in i HALLEN (-15) med vitmålade väggar och tak samt mörkt golv. Avhängningshörna. Ny elcentral med nydragen el från -15.

Vidare öppnar bostaden upp sig med ljusinsläpp från tre väderstreck där VARDAGSRUMMET och köket (som totalrenoverades 2015) befinner sig i en härlig, öppen planlösning. Utrymmet har återkommande väggar och tak i vitt samt det mörka golvet som skapar en helhetskänsla. Här får Ni plats med både soffgrupp, tv-möbel och förvaringsmöbel. Ljusinsläpp från fönster i dubbla väderstreck. Spotlights (-15) i taket längs vissa väggar.

KÖKET (-15) har en skåpsinredning i vitt, kaklat stänkskydd av vitt kakel samt bänkskiva i mörk laminat. Fönster i öst. Plats för matbord. Spotlights i taket längs väggarna.
Utrymmet är vidare utrustat med:
- Häll (-14/15)
- Ugn (-14/15)
- Diskmaskin (-14/15)
- Kyl och frys i halvhöjd (-14/15)
- Inbyggnadsmicro (-17)
- Fläkt (-14/15)

BADRUMMET (-10) har kaklade väggar i vitt och golv i lila kulör. Utrymmet är vidare utrustat med:
- Tvättställ
- Kommod
- WC
- Duschhörna

Längre in i bostaden finner Ni SOVRUMMET med en interiör av mörkt trägolv samt gråmålade väggar och vitt tak. Gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Skjutdörrsgarderob. Fönster i både öst och norr.

Via detta utrymmet når Ni sedan ett mindre rum som kan disponeras som antingen ett mindre sovrum eller kontor/walk in closet. Utrymmet har vita väggar och tak samt mörkare laminatgolv. Fönster i väst.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Vajan 9.pdf Årsredovisning Vajan 9.pdf Energideklaration Vajan 9.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Vajan 9, Jönköping kommun, Skattesats 34.81%.

Församling

Huskvarna.

Storlek

Boarea 63 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2,5 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Halvtrappa upp!
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1947
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vajan 9
Organisationsnummer: 769619-0839
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1
Antal lägenheter: 10
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen har 1 lokal och 2 hyresrätter. Övriga är bostadsrätter.

Gemensamma utrymmen: Källarförråd och tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt torkrum.

Föreningens renoveringar

2019
- Fönsterbyte

2017
- Installation av robotgräsklippare

2015
- Fiber

2012/2013
- Renovering av taket

1980-talet:
- Tilläggsisolering samt ny plåtpanel
- Byte av stammar i kök och badrum

Energideklaration

Energiförbrukning: 117 kWh/kvm och år

TV

Tecknas separat via öppen fiber via Wetternet.

Internet

Tecknas separat via öppen fiber via Wetternet.

Månadsavgift

Avgift: 3 491 SEK / mån

Gårdsplats/innergård

Härlig trädgård med sittplatser. Gräsklippning sker med robotgräsklippare.

Driftskostnad

330 SEK varav:
Försäkring: 80 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 12.8 %
Andel av årsavgiften: 12.8 %

Renoveringar

Fönsterbyte har beslutats och kommer att genomföras inom en snar framtid enligt samtal med bostadsrättsföreningen 21/3-19.

2017:
-Installation av robotgräsklippare.

2015:
-Fiber

2012/2013:
- Renovering av taket

1980-talet:
- Tillägsisolering samt ny plåtpanel
- Byte av stammar i kök och badrum

Uteplats

Gräsmatta med sittmöjligheter på gräsmattan.

Bilplats

Det finns 6 stycken p-platsen. Kösystem. Goda möjligheter att kunna få ta över en p-plats omgående enligt samtal med föreningen. Kostnad: 100 kr/mån. Fri parkering på omkringliggande gator.

Övriga utrymmen

Det finns ett källarförråd samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och torkrum i källaren. Cykelförråd, torkrum och barnvagnsrum.

Övrigt

Inga kommande avgiftsförändringar enligt samtal med bostadsrättsföreningen 21/3-19.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy