Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 245 000 SEK
Adress
Fjällvägen 1, lgh nr 1, Sjömarken, Sjömarken
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76.4 kvm
Avgift
4 747 SEK / mån
Rum
3 rum

Nybyggt i Sjömarken

Från att Sjömarken ursprungligen varit bebyggd med i huvudsak sommarstugor, har orten utvecklats till ett villaområde med många barnfamiljer. I Sjömarken finns bland annat pizzeria, en mängd företag, kiosk, postombud m.m. Tätorten har en låg- och mellanstadieskola, medan högstadieelever hänvisas till Sandared som ligger 5 minuter bort. Här finns goda möjligheter till motion och friluftsliv, bland annat elljusspår vid idrottsgården. Gillar du fiske och båtliv ligger Viaredssjön och dess fantastiska badstrand endast 2 minuter gångavstånd från huset.

Härifrån har du jättebra bussförbindelse med Borås centrum och linje 5 passerar genom Sjömarken 4 gånger / timma dagtid. Med hjälp av R40, som ligger 3 minuter från Sjömarken med bil, tar du dig snabbt in till Borås. Med tanke på det smidiga läget tar du dig snabbt och lätt ner till Göteborg också. Ett perfekt läge för den som pendlar till jobbet med andra ord!

I hjärtat av Sjömarken planerar nu HusArvid att uppföra ett bostadshus innehållande 14 st bostadsrätter i varierande former och storlekar.
Välkommen till Brf Fjällvägen!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Räveskalla 1:438, Borås kommun.

Storlek

Boarea 76.4 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Hiss finns.

Föreningen

Lägenhetsnummer: 1
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 747 SEK / mån
VA och uppvärmning ingår i avgiften.

Ekonomi

Andel i föreningen: 8.80000 %

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy