Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Eldsbergagränd 28, Östberga, Älvsjö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
83 kvm
Avgift
4 463 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

83 kvm med stor uteplats

83 kvm med stor uteplats

Bra läge i området med närhet till bra kommunikationer via buss ,tvärbana samt pendeltåg från Årstaberg. Promenadavstånd till service med butiker, postombud, bageri och restauranger. Nära till Årstafältet och dess härliga grönområden.

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.64%.

Församling

Brännkyrka.

Storlek

Boarea 83 kvm.

Rum

3,5 rum, varav 2-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

989

Våning / hiss

Bottenvåning, med uteplats
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1969
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Föreningens namn: Brf Spinnsidan 3
Organisationsnummer: 769607-3357
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 989
Antal lägenheter: 97
Antal lokaler: 1

Föreningen innehar tomträtt till, samt förvaltar fastigheten Spinnsidan 3 i Stockholms kommun och län. Föreningens fastighet är bebyggd med 4 st bostadshus uppförda 1969, innehållande 97 st lägenheter och 1 st lokal som används som föreningslokal och hyrs ut som möteslokal. Av föreningens 97 lägenheter upplåts 10 med hyresrätt.

Besök gärna föreningens hemsida: www.brfspinnsidan3.se

Månadsavgift

Avgift: 4 463 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.19864 %

Uteplats

Uteplats med möjlighet att bygga trädäck.

Närområde

Allmänt om området: Östberga

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy