Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 450 000 SEK
Adress
Susannes väg 41B, Vemdalsskalet, Vemdalen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
124 kvm, biarea 3.7 kvm
Avgift
4 998 SEK / mån
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ski in /out och nära till längdskidspår! Välkommen in på 3D-visning i annonsen

Välkommen till Susannes väg 41B!

I dalen mellan Hovde och Varggransfjällets topp ligger Strömfjällsdalen och Susannes väg. Här ligger husen glest utspridda i natursköna omgivningar med fjällutsikt. Till och från Strömfjällsdalen till skidbackarna på Vemdalsskalet tar du dig lätt med alpina skidor påspända via skidvägar.

Nummer 41B ligger på en återvändsgata i markplan och har rymliga 124 kvm boyta med 10 bäddar fördelat på fem sovrum. Köket och storstugan är i öppen planlösning med stor murad kamin och med rejäla synliga bjälkar i taket. Fönstren i storstugan går från golv till tak i tre väderstreck. Från storstugan tar dig ut till altanen på husets framsida. Det finns ytterligare ett mindre allrum i den andra delen av lägenheten om man vill dela upp sällskapet. Lägenheten har två helkaklade och klinkrade badrum varav ett med en trivsam bastu.

Genomgående är ytskikten av hög kvalité, 1-stavs ekparkett och klinker på golven, väggarna är beklädda med träpanel eller kakel. Köksskåpen kommer från Ballingslöv.

Goda uthyrningsmöjligheter genom Skistar finns, lägenheten har haft bra beläggning genom åren.

Alla inventarier följer med, bara att flytta in!

Välkommen in på 3Dvisning. Klicka på pilen i annonsen på SkandiaMäklarna och rör dig sedan fritt i lägenheten. Välkommen hem!

Beskrivning

T569 nedervåning

Planlösning
Entré från långsidans bortre del in i en välkomnade hall. Direkt efter hallen till höger ligger ett badrum med bastu. Ytterligare ett badrum ligger bredvid och sedan ett sovrum. I direkt anslutning till hallen ligger ett litet allrum med soffa, bord och ett fönster. Längs med korridoren som leder till storstugan ligger fyra sovrum, två på var sida. Storstugan har fönster i tre riktningar. En altandörr leder ut. Genomgående 1-stavs ekparkett på golven.
Hall
Klinkergolv med värme. Liggande ljust målad träpanel på väggarna. Två torkskåp, en garderob och klädhängare.
Badrum 1
Badrum med bastu. Kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Duschhörna, tvättställ, WC och handdukstork.
Badrum 2
Badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Duschhörna, tvättställ, WC och handdukstork.
Allrum
Allrum med träpanel på väggar och i tak. En vägg rödmålad, övriga ljust målade. Soffgrupp och tv. Ett fönster.
Sovrum 1
Sovrum med liggande träpanel på väggarna och i taket, en ljus blåmålad vägg övriga ljusa. Våningssäng och öppen garderob. Ett fönster.
Sovrum 2
Sovrum med liggande träpanel på väggarna och i taket, en ljus blåmålad vägg övriga ljusa. Våningssäng och öppen garderob. Ett fönster.
Sovrum 3
Sovrum med liggande träpanel på väggarna och i taket, en ljus blåmålad vägg övriga ljusa. Våningssäng och öppen garderob. Ett fönster.
Sovrum 4
Sovrum med liggande träpanel på väggarna och i taket, en ljus blåmålad vägg övriga ljusa. Våningssäng och öppen garderob. Ett fönster.
Sovrum 5
Sovrum med liggande träpanel på väggarna och i taket, en ljus blåmålad vägg övriga ljusa. Våningssäng och öppen garderob. Ett fönster.
Storstuga
Liggande träpanel på väggarna, en vägg rödmålad, övriga ljust målade. Stora fönster samt altandörr. Soffgrupp och matgrupp och braskamin. Köket är utrustat med spis med ugn, fläkt, diskmaskin, kyl/frys.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Försäkringsinformation BRF-försäkring.pdf BRF Ekonomisk Plan..pdf SkiStar Logirekrytering.pdf

Länkar

Objekt360 Ski out Ski in

Bostadsfakta

Kommun

VEMDALENS KYRKBY 55:115, Härjedalen kommun.

Storlek

Boarea 124 kvm, biarea 3.7 kvm.

Rum

7 rum, varav 5 sovrum.

Lägenhetsnummer

T569

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2005-2007
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme - vattenburen värme

Föreningen

Föreningens namn: Strömfjällsdalens BRF
Organisationsnummer: 769636-1414
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: T569
Antal lägenheter: 19
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 101 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-01-24

Internet

Bredband med 50mbit/sec ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 998 SEK / mån

Driftskostnad

Driftskostnaderna ingår i månadsavgiften.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.74000 %
Andel av årsavgiften: 5.74000 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy