Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 795 000 SEK / Utgångspris
Adress
Rissneleden 155 etage, Rissne, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
113.5 kvm
Avgift
5 657 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Varmt välkommen till en vindsvåning om 113,5 kvm.

Välkommen hem till en av de underbara vindsvåningarna i Grönkulla! Bostaden erbjuder en väl genomtänkt rumsfördelning på sina 113,5 kvm fördelat på 2 plan, vilket gör att varje kvadratmeter utnyttjas till fullo. Ni välkomnas in i rymlig entré med förvaring i klädkammare och gott om plats för hallmöbel. Från hallen nås bostadens första sovrum, med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Bostadens först sovrum erbjuder även 2 klädkammare..

Vidare erbjuder bostadens första våningsplan ytterligare ett sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostadens kök från Marbodal erbjuder vita snickerier med vitt kakel, och erbjuder all maskinell utrustning som kan tänkas behövas. Från köket nås vardagsrummet som går att möblera efter önskemål, det får enkelt plats med både soffgrupp och tv-möbel. Från vardagsrummet nås bostadens andra balkong med eftermiddagssol. Via gedigen trapp upp till husets andra plan nås bostadens tredje sovrum och allrum. Övreplans sovrum går att inreda efter tycke och smak, och det ryms både säng och garderob. Allrummet är rymligt nog och kan inredas som ett ytterligare sovrum alt loungehörna! Tack vare bostadens gavelläge och fönster i tre väderstreck erbjuds ett enormt ljusinsläpp. Bostaden har genomgående parkett och vitmålade väggar.

Kvarter Grönkulla ligger i ett trevligt och populärt nybyggt område vid gränsen mellan Duvbo och Rissne. Med några minuters gång nås Rissne centrum som erbjuder alla bekvämligheter som kan tänkas behövas i form av Apotek, mataffär, vårdcentral samt goda kommunaktionsmöjligheter. Inom räckhåll nås även Willys, Hornbach och Coop och även Ursviks friluftsområde med bl.a. flera mil skog, utegym och grillplatser.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL:
Från säkerhetsdörren nås en rymlig hall med gott om förvaring i skjutdörrar.

SOVRUM 1:
Bostadens första sovrum, rymmer en dubbelsäng med tillhörande möblemang.
KLÄDKAMMARE 1/KLÄDKAMMARE 2:
Från sovrummet nås bostadens stora walk in closet om hela 5 kvm och den andra klädkammaren om 3 kvm.

SOVRUM 2
Bostadens andra sovrum rymmer både dubbelsäng och möblemang.

BADRUM:
Från hallen nås bostadens helkaklade badrum, utrustat med handfat, wc, badkar, tvättmaskin och torktumlare.

KÖK/BALKONG 1:
Stilrent och praktiskt kök med gott om förvaringsmöjligheter. Köket erbjuder vita snickerier som matchas med vitt kakel och en grå bänkskiva. Från köket nås bostadens första balkong.

VARDAGSRUM/BALKONG 2:
Rymlig vardagsrum som går att möblera efter tycke och smak. Rummet rymmer större soffgrupp med övrigt möblemang. På golvet ligger samma ekparkett som i hela bostaden och väggarna är ljusmålade. Från vardagsrummet nås bostadens andra balkong med eftermiddagssol.

ÖVRE PLAN
ÖVRE ALLRUM
Från trappen kommer man upp till den övre allrummet med ekparkettgolv och vita målade väggar. Rummet går att inreda antingen som ett sovrum eller allrum med en tv-hörna.

SOVRUM 3:
Bostadens tredje sovrum rymmer både dubbelsäng och möblemang.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Ekonomisk plan BRF Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 113.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

5-1601

Våning / hiss

Våning 6 av 6.
Våning 7 i hissen.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Fönster: 2-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Grönkulla
Organisationsnummer: 769632-0121
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5-1601
Antal lägenheter: 115
Antal lokaler: 1

Brf Grönkulla är en äkta förening som registrerades 2 april 2016. Föreningen består av 115 lägenheter fördelat i två flerbostadshus, samt en lokal.

Parkering: Föreningen disponerar 47 garageplatser i det gemensamma garaget varav 10 p-platser med laddstolpe. Det finns ytterligare 3 p-platser för bil till bilpool.

BoNea sköter uthyrning av p-platserna.
Tel: 010-4498017
Veronica.blom@skanska.se

TV och bredband: Alla lägenheter i Grönkulla är anslutna till Sundbybergs Stadsnät ett fiberoptiskt bredbandsnät där flera olika tjänsteleverantörer ab b.la Internet, Tv och telefoni.

Gemensamma utrymmen: Sutterängplan innehåller garage, cykelrum och lägenhetsförråd. Det finns dessutom barnvagnsrum i respektive trapphus.
Sopsugsanläggning är placerad mellan de två huskropparna. På baksidan kommer en grillplats med bänkar att anläggas

Månadsavgift

Avgift: 5 657 SEK / mån
Värme och varmvatten.

Gårdsplats/innergård

På baksidorna ansluter husen till en lummig parkmiljö med lekplats för de minsta, gemensamma uteplatser och grönytor.

Driftskostnad

750 SEK varav:
Försäkring: 250 SEK
Elektricitet: 500 SEK
Enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.35700 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK

Bilplats

Föreningen disponerar 47 garageplatser i det gemensamma garaget varav 10 p-platser med laddstolpe. Det finns ytterligare 3 p-platser för bil till bilpool.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy