Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rissneleden 155 etage, Rissne, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
113.5 kvm
Avgift
5 657 SEK / mån
Rum
4 rum

Ansvarig mäklare

Jessica Eklöf
Ansvarig mäklare Jessica Eklöf

Varmt välkommen till en vindsvåning om 113,5 kvm.

Välkommen hem till en av de underbara vindsvåningarna i Grönkulla! Bostaden erbjuder en väl genomtänkt rumsfördelning på sina 113,5 kvm fördelat på 2 plan, vilket gör att varje kvadratmeter utnyttjas till fullo. Ni välkomnas in i rymlig entré med förvaring i klädkammare och gott om plats för hallmöbel. Från hallen nås bostadens första sovrum, med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Bostadens först sovrum erbjuder även 2 klädkammare..

Vidare erbjuder bostadens första våningsplan ytterligare ett sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostadens kök från Marbodal erbjuder vita snickerier med vitt kakel, och erbjuder all maskinell utrustning som kan tänkas behövas. Från köket nås vardagsrummet som går att möblera efter önskemål, det får enkelt plats med både soffgrupp och tv-möbel. Från vardagsrummet nås bostadens andra balkong med eftermiddagssol. Via gedigen trapp upp till husets andra plan nås bostadens tredje sovrum och allrum. Övreplans sovrum går att inreda efter tycke och smak, och det ryms både säng och garderob. Allrummet är rymligt nog och kan inredas som ett ytterligare sovrum alt loungehörna! Tack vare bostadens gavelläge och fönster i tre väderstreck erbjuds ett enormt ljusinsläpp. Bostaden har genomgående parkett och vitmålade väggar.

Kvarter Grönkulla ligger i ett trevligt och populärt nybyggt område vid gränsen mellan Duvbo och Rissne. Med några minuters gång nås Rissne centrum som erbjuder alla bekvämligheter som kan tänkas behövas i form av Apotek, mataffär, vårdcentral samt goda kommunaktionsmöjligheter. Inom räckhåll nås även Willys, Hornbach och Coop och även Ursviks friluftsområde med bl.a. flera mil skog, utegym och grillplatser.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy