Visningar

sön 24 mar 12:00 - 12:45
Öppen visning - välkommen!
mån 25 mar 17:30 - 18:00
Öppen visning - välkommen!
Pris
5 900 000 SEK / utgångspris
Adress
Lindhagensterrassen 9, vån 12, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
79 kvm
Avgift
3 140 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

HÖGT LÄGE - STOR INGLASAD BALKONG - LÅGA AVGIFTER

Underbar lägenhet med högt ljust hörnläge och fina materialval. Till lägenheten hör en stor härlig inglasad balkong med utrymme för loungemöbler, planteringskrukor och grill. Ljusa och luftiga ytor, öppen planlösning och stora fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrummet har utrymme för en soffgrupp och i ett burspråk intill köket finns plats för ett större matbord. Lägenheten har två rymliga sovrum och mycket bra förvaringsutrymme i flertalet garderober. Genomgående hög standard i kök och badrum. Lägenheten är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

Välskött förening där avgiften har sänkts vid fem tillfällen, senast april 2017.
Lindhagensterrassen är mycket bra belägen med fantastiska omgivningar med närhet till vatten, promenadstråk, parker, gym och shopping. Här kan du bo ostört samtidigt som du har Hornsbergs Strand samt Fridhemsplan och dess utbud av service på gångavstånd.

ICA Maxi, apotek, Interflora, Systembolaget och andra butiker finns i Lindhagens Galleria. I området finns också bageriet Bullar & Bröd samt den uppskattade fiskeaffären Fisk & Skaldjur med färsk fisk.

En kort promenad tar dig till badbryggor, populära restauranger och caféer längs Hornsbergs Strand. Under sommartid är här gågata och välbesökta uteserveringar hos t.ex. Piren, Primo och Lily's Burger ger området en kontinental känsla. I Kristinebergs strandpark finns ett litet bad för de allra minsta barnen. Inom promenadavstånd har du även Rålambshovsparken med stranden Smedsuddsbadet och Boule Bar.

Direkt utanför dörren på Lindhagensterrassen finns skomakare, kemtvätt, sushi, pizzeria och restaurangen Tapas & Food. I grannhuset ligger Friskis och Svettis med öppettider från 05-24. Allt för att vardagen ska bli lättare.

För den sportige finns flertalet andra gym i området, samt såväl Stadshagens och Kristinebergs idrottsplatser som tennishall och fina promenad-/löparstråk runt hela Kungsholmen. I området finns många förskolor samt här finns bland annat Konradsbergsskolan, Kungsholmens grundskola och Stockholm Internationella Montessoriskola.

Kommunikationerna är mycket goda med både tunnelbanans blå respektive gröna linje, samt blåbuss 50 precis runt hörnet.

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med säkerhetsdörr och mycket bra förvaringsutrymmen i tre vita garderober med överskåp till höger om entrén. Sittbrits med ekbänk och praktiskt förvaringslåda under. Till vänster finns en dubbelgarderob med skjutdörrar i vitt. Klinkergolv i grått närmast entrén och vita målade väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet får ett fantastiskt ljusintag genom stora fönsterpartier i två väderstreck. Öppen planlösning mot lägenhetens kök och utrymme att möblera med såväl ett rymligt matbord i burspråk som en sällskapsdel. Platsbyggd vit bokhylla och väggarna har målats i vitt. Golvet är av ekparkett som även är genomgående i hela lägenheten. Utgång till den härliga balkongen.

BALKONG
Mycket rymlig inglasad balkong med sol från morgon till efter lunch. Väl tilltagna ytor att möblera med loungemöbler, planteringskrukor och grill. Inglasningen gör att balkongen kan nyttjas under större delen av året. Under varma sommardagar går glaspartierna att skjuta åt sidan. Balkongen är även utrustad med belysning och el-uttag. Föreningen godkänner att medlemmarna grillar med el- alternativt gasolgrill på balkongen.

KÖK
Köket har inredning med vita blanka luckor och en vitrindel med belysning. Gott om arbetsytor på fina vitoljade ekskivor och under överskåpen sitter integrerade spotlights för extra belysning. Fin marmormosaik ovanför arbetsbänkarna. Vitvarorna är från Electrolux bestående av induktionshäll integrerad i bänkskivan, inbyggd varmluftsugn och mikro, helintegrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Frihängande fläkt från Franke.

SOVRUM 1
Det rymliga sovrummet har plats för dubbelsäng . Mycket goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg med vita skjutdörrar. Ljust målade väggar samt en vitmålad väggpanel och golvet är av ekparkett. Stort fönster med stenbänk och persienner.

SOVRUM 2
Sovrum med målade väggar i vitt och golv i ekparkett. Stort fönster med stenbänk och persienner. Inbyggd garderob ger gott om förvaring.

BADRUM
Badrum med vitt matt kakel samt ljust klinkergolv med komfortvärme. Inkaklat badkar med vikbar duschvägg i glas, eluppvärmd handduksvärmare och vägghängd WC. Handfat med kommod och bra förvaring i stora lådor samt spegel med belysning ovan. Spotlights i tak med dimmerfunktion. Till vänster om entrén finns en tvättmaskin och torktumlare (Electrolux) med en avställningsbänk samt två förvaringsskåp ovan.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar BRF LHT3 2015.pdf BRF Energideklaration BRF LHT3 Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.58%.

Församling

Västermalm.

Storlek

Boarea 79 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

3123

Våning / hiss

Våning 12 av 16.
Våningsplan 12 av 16.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2009
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lindhagensterrassen 3
Organisationsnummer: 769615-3415
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 3123
Antal lägenheter: 253
Antal lokaler: 5
FÖRENINGEN
Brf Lindhagensterrassen 3 består av tre st hus byggda 2009-2010 med adresserna Lindhagensterrassen 9, 19 och 27 på Kungsholmen i Stockholm.
I föreningens hus finns 253 bostadsrättslägenheter och fem hyreslokaler. Husen uppfördes av Skanska och föreningen äger marken.

AVGIFT OCH EKONOMI
Värme och vatten ingår i avgiften.
Föreningen har mycket god ekonomi och har sänkt avgifterna vid fem tillfällen. Inga planerade avgiftsändringar under 2019. De projekt som planeras kommer ej innebära ytterligare belåning utan genomföras med kontanta medel.

Överlåtelseavgift debiteras köparen med 2,5% av gällande prisbasbelopp och
pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp debiteras pantsättaren.
Föreningen tar ut en avgift för andrahandsuthyrning, 10% av gällande prisbasbelopp.

RENOVERINGAR OCH UNDERHÅLL
Entréportarna renoverades under 2013 med träpaneler och ljust målade väggar. Under 2014/2015 renoverades trapphuset vidare från våning 3-16 med träpanel runt hissarna och ljusa målade väggar. Under 2016 gjordes en säkerhetsuppdatering av låssystemet. 2019 Installerades laddstolpar i garaget.
Planerat under 2019: Spolning av avloppsstammar. Ny trapphusbelysning i port 9.

GARAGE/PARKERING
Det finns 80 st bilplatser samt två MC-platser i garaget. Dessa kostar 1860 kr/mån (bil) samt 913 kr/mån (MC). Kön är gemensam för hela föreningen. Garagehyran kommer att höjas årligen med 2 %. Under 2019 kommer laddstolpar installeras på ett begränsat antal garageplatser. Det finns även möjlighet att hyra plats via CorePark i samma garage, kostnaden för privatperson är 2075 kr per månad inklusive moms.
Annars gäller boendeparkering på gatan. Tillstånd ansöks hos Stockholms stad, tfn 08- 508 263 00. Tillståndet är gratis med en periodbetalning på 1100 kr/månad.

TV OCH BREDBAND
Bredband på 1000/1000 Mbit/s levereras via Stockholms Stadsnät för bredband och Sappa för TV med totalt 19 kanaler. Avgiften är 157 kr/månad och tillkommer obligatoriskt på månadsavgiften.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
- Det finns en gemensam tvättstuga som ligger i port 19
- Cykel- och barnvagnsrum finns på entréplan
- Återvinningsrum finns i port 27
- Takterrasser på plan 15
- Föreningslokal att hyra i port 27

HEMSIDA
För mer information besök gärna föreningens trevliga hemsida: www.lht3.se

Energideklaration

Energiprestanda: 114 kWh/kvm år.

Månadsavgift

Avgift: 3 140 SEK / mån
inkl värme och vatten

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.42600 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy