Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lindhagensterrassen 9, vån 12, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
79 kvm
Avgift
3 140 SEK / mån
Rum
3 rum

HÖGT LÄGE - STOR INGLASAD BALKONG - LÅGA AVGIFTER

Underbar lägenhet med högt ljust hörnläge och fina materialval. Till lägenheten hör en stor härlig inglasad balkong med utrymme för loungemöbler, planteringskrukor och grill. Ljusa och luftiga ytor, öppen planlösning och stora fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrummet har utrymme för en soffgrupp och i ett burspråk intill köket finns plats för ett större matbord. Lägenheten har två rymliga sovrum och mycket bra förvaringsutrymme i flertalet garderober. Genomgående hög standard i kök och badrum. Lägenheten är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

Välskött förening där avgiften har sänkts vid fem tillfällen, senast april 2017.
Lindhagensterrassen är mycket bra belägen med fantastiska omgivningar med närhet till vatten, promenadstråk, parker, gym och shopping. Här kan du bo ostört samtidigt som du har Hornsbergs Strand samt Fridhemsplan och dess utbud av service på gångavstånd.

ICA Maxi, apotek, Interflora, Systembolaget och andra butiker finns i Lindhagens Galleria. I området finns också bageriet Bullar & Bröd samt den uppskattade fiskeaffären Fisk & Skaldjur med färsk fisk.

En kort promenad tar dig till badbryggor, populära restauranger och caféer längs Hornsbergs Strand. Under sommartid är här gågata och välbesökta uteserveringar hos t.ex. Piren, Primo och Lily's Burger ger området en kontinental känsla. I Kristinebergs strandpark finns ett litet bad för de allra minsta barnen. Inom promenadavstånd har du även Rålambshovsparken med stranden Smedsuddsbadet och Boule Bar.

Direkt utanför dörren på Lindhagensterrassen finns skomakare, kemtvätt, sushi, pizzeria och restaurangen Tapas & Food. I grannhuset ligger Friskis och Svettis med öppettider från 05-24. Allt för att vardagen ska bli lättare.

För den sportige finns flertalet andra gym i området, samt såväl Stadshagens och Kristinebergs idrottsplatser som tennishall och fina promenad-/löparstråk runt hela Kungsholmen. I området finns många förskolor samt här finns bland annat Konradsbergsskolan, Kungsholmens grundskola och Stockholm Internationella Montessoriskola.

Kommunikationerna är mycket goda med både tunnelbanans blå respektive gröna linje, samt blåbuss 50 precis runt hörnet.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy