Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / högstbjudande
Adress
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67 kvm
Avgift
3 404 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljus, modern och öppen trea med härlig utsikt mot innergården och den trevliga gatan

Med ett attraktivt läge på Skvadronsgatan finner du denna trivsamma trerummare om 67 kvadratmeter med en inglasad balkong i söderläge, moderna ytskikt såväl som öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd.

Rummen disponeras enligt ett stilrent Marbodal kök i vitt som erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats. Två harmoniska sovrum med plats för säng och goda förvaringsmöjligheter samt ett socialt vardagsrum som rymmer plats för soffgrupp samt matbord. Tillhörande finner ni även ett helkaklat och modernt badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Brf Arenan är en trevlig och välskött förening med en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat takterrass, utomhusgym, övernattningslägenhet, en trevlig och välskött innergård och garage. I månadsavgiften om 3 404 kronor ingår bredband, tv, kallvatten och värme.

I området Södra Ekkällan finner ni natursköna omgivningar så som Tinnerö eklandskap samt Tinnerbäcken. Alldeles i närheten finns matbutik, restauranger samt gym. Bara ett stenkast bort ligger Universitetssjukhuset, Hälsouniversitetet samt Garnisonsområdet och via ca 10 minuters cykelavstånd når ni universitetet Campus Valla. City med dess rikliga utbud av restauranger och shopping når ni med ca 10 minuters promenadavstånd. Goda busskommunikationer som tar er till Resecentrum samt till Norrköping för den som pendlar.

Inflyttning sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en rymlig och välplanerad hall med platsbyggda garderober. Hallen har vita väggar och mörkt klinkergolv.

Kök
Ett rymligt, modernt och stilrent kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Ett öppet, socialt och välplanerat vardagsrum med vackert ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är rymligt, väl tilltaget och mysigt med inbyggda garderober och fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och tapetserade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2
Ett trevligt och lättmöblerat sovrum med plats för stor säng. Vita väggar och tapetserade väggar och parkettgolv.

Badrum
Ett fräscht och trevligt badrum med toalett, tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, duschvägg och dimbara spotlights. Klinkergolv och väggar i vitt kakel. Vitvaror från Electrolux.

Balkong
Inglasad, lättmöblerad och takbeklädd balkong med plats för soffgrupp och loungedel. Här har man utsikt mot den trevliga innergården. Balkongen nås via köket.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration ÅR 2018 Brf Arenan

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 67 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

A1001

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Övrigt: I föreningen finns källarförråd, övernattningslägenhet, utegym, cykelförråd, barnvagnsrum och en stor takterrass med inglasat uterum. Här finns även en trevlig innergård.

Sopkasuner för hushållsavfall samt miljöhus för källsortering utomhus i anslutning tilll fastigheten.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Arenan
Organisationsnummer: 769630-7607
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A1001
Antal lägenheter: 46
Antal lokaler: 0

Brf Arenan har 46 bostadslägenheter och en övernattningslägenhet som är nyproducerade 2017.

Gemensamma utrymmen: Takterrass, med en inglasad vinterbonad del som är bokningsbar för privata tillställningar.
Gemensam innergård med utomhusgym.
Övernattningsrum finns att hyra via föreningen.

Föreningens ekonomi

Se prognos i ekonomisk plan.

Energideklaration

Status: Utförd

TV

Tv via Telia triple play, ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via Telia triple play, ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 404 SEK / mån

Driftskostnad

410 SEK varav:
Uppvärmning: 200 SEK
Försäkring: 110 SEK
VA: 100 SEK
Hushållsel samt vattenkostnad debiteras i efterskott från föreningen.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.59770 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK

Uteplats

Inglasad balkong i söderläge.

Bilplats

Det finns 24 parkeringsplatser varav 10 st i gemensamt garage samt 14 st gatuparkeringar på gemensamhetsanläggningen Batterigatan/Skvadronsgatan. Platserna hyrs ut via separat sidoavtal. Kö i dagsläget. 2019-11-25

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy