Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67 kvm
Avgift
3 404 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljus, modern och öppen trea med härlig utsikt mot innergården och den trevliga gatan

Med ett attraktivt läge på Skvadronsgatan finner du denna trivsamma trerummare om 67 kvadratmeter med en inglasad balkong i söderläge, moderna ytskikt såväl som öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd.

Rummen disponeras enligt ett stilrent Marbodal kök i vitt som erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats. Två harmoniska sovrum varav ett med extra isolering i väggen till sovrummet. Här finns även plats för säng och goda förvaringsmöjligheter samt ett socialt vardagsrum som rymmer plats för soffgrupp samt matbord. Tillhörande finner ni även ett helkaklat och modernt badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Brf Arenan är en trevlig och välskött förening med en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat takterrass, utomhusgym, övernattningslägenhet, en trevlig och välskött innergård och garage. I månadsavgiften om 3 404 kronor ingår bredband, tv, kallvatten och värme.

I området Södra Ekkällan finner ni natursköna omgivningar så som Tinnerö eklandskap samt Tinnerbäcken. Alldeles i närheten finns matbutik, restauranger samt gym. Bara ett stenkast bort ligger Universitetssjukhuset, Hälsouniversitetet samt Garnisonsområdet och via ca 10 minuters cykelavstånd når ni universitetet Campus Valla. City med dess rikliga utbud av restauranger och shopping når ni med ca 10 minuters promenadavstånd. Goda busskommunikationer som tar er till Resecentrum samt till Norrköping för den som pendlar.

Inflyttning sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Så på visningen delar vi inte längre ut några prospekt. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=606382

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy