Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ekuddsvägen 25, 6 tr, Ekudden, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
77.5 kvm
Avgift
4 526 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Ansvarig mäklare

Emma Thelin
Ansvarig mäklare Emma Thelin

Fantastisk utsikt över Järlasjön och balkong i söderläge

Välkommen hem till denna trevliga och ljusa bostad med ett helt fantastiskt läge överblickande Järlasjön. Lägenheten disponeras idag som en 4:a men kan, för den som önskar, enkelt återställas till en 3:a. Här njuter du av utsikten i ett naturskönt boende med närhet till storstadens puls. Härlig möblerbar balkong i söderläge och vacker sjöutsikt. Trevlig och välskött förening med bra ekonomi, stor grillplats och närhet till badbrygga för ditt morgon- och kvällsdopp.

Lägenheten är belägen med ett högt och fritt läge med bra ljusinsläpp. Rymlig hall med bra förvaring i garderober och plats för avhängning. Stambytt helkaklat badrum i neutrala färger med vägghängd toalett, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Trevligt och socialt vardagsrum med plats för stort matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet nås även den trevliga balkongen där du njuter av solen hela dagen. Välplanerat kök med mycket förvaring och arbetsytor. Från köket når man det som idag disponeras som ett av bostadens tre sovrum som avskiljs med skjutdörrar i glas vilket ger köket ett trevligt ljusinsläpp. De andra två sovrummen rymmer dubbelsäng och nås från vardagsrummet.

Stabil förening med många stora renoveringar nyligen genomförda. Längs strandkanten finns fina promenadstråk med flertalet badbryggor. Underbara Järlasjön erbjuder utöver badplatser också härliga promenadstråk, kanotklubb samt skridskoåkning. Kommunikationerna i området är toppen, Slussen ligger endast 10 minuter bort med Saltsjöbanan och bussar trafikerar området dygnet runt. Även tunnelbana med stationer i Järla Sjö och Sickla planeras vara klart 2025. Området ligger beläget mellan köpcentren Nacka Forum och Sickla Köpkvarter som tillsammans ger ett shopping- och restaurangutbud utöver det vanliga.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy