Visningar

sön 24 mar 12:00 - 12:45
Boka visning via hemsidan. Välkommen!
ons 27 mar 16:00 - 17:00
Boka visning via hemsidan. Välkommen!
Pris
1 895 000 SEK
Adress
Basilikavägen 25A, Höör-Kvarnbäck, Höör
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93.5 kvm
Avgift
3 988 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Komfortabelt boende med utsikt över natursköna omgivningar!

Välkommen till denna stiliga, välplanerade fyrarummare. "Eget hus känsla" i bostadsrättsform. Öppen hörntomt så att du kan gå runt ditt hus, stensatt uteplats i västerläge där du njuter av både vacker utsikt och solnedgång. Planlösningen är riktigt trevlig och genomtänkt. Tre bra sovrum, stort wc med dusch samt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Stora fönsterpartier mot trädgårdssidan ger maximalt med ljusinsläpp. Vid byggnation valde ägaren extra tillval såsom vitlaserat trägolv, bänkskiva i granit samt infällda spotlights.
Bostadsrättsföreningen Persiljan på väster är en mindre bostadsrättsförening med 10 lägenheter. Husens placering i ytterkant på området skapar även en skyddad gemensam innergård med parkering, cykelskjul och soprum. Upplysta gång- och cykelvägar leder direkt till centrala Höör och järnvägsstationen men även till unika och natursköna platser som Vaxsjön, Skånes Djurpark och Frostavallen. Fina lekplatser i närområdet.
Söker ni ett boende både nära tågstation, skolor och butiker samtidigt som ni vill ha nära till naturen? Här behöver ni inte kompromissa! Välkommen att boka en visning!

Beskrivning

Hall:
Välkomnande hall med plats för att hänga ytterkläderna. Garderober med skjutdörrar i spegelglas. Klinkers i grått vid entrén.

Sovrum 1
Ett mindre sovrum passande barnrum eller kontor.

Wc/dusch:
Helkaklat i vitt på vägg, klinkers i grått på golv. Wc-stol, duschhörna, handfat/kommod. Väggskåp.

Master Bedroom:
Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng. Garderober längs den ena väggen.

Kök:
Köksinredning och vitvaror i vitt, bänkskiva i granit. Induktionshäll, inbyggd ugn samt micro. Kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror från 2016.

Tvättstuga:
Bra med arbetsyta samt förvaring. Vägghyllor, väggskåp samt städskåp. Tvättmaskin samt torktumlare, panna från Nibe. Samtliga maskiner från 2016. Klinkers i grått på golv. Utgång från tvättstugan till terrassen, perfekt om man vill hänga tvätten utomhus.

Sovrum 3:
Nås från vardagsrummet. Ett bra barnrum. Vill man istället för ett tredje sovrum skapa ett större vardagsrum, kan man göra det genom att riva väggen.

Dokument (pdf)

Planritningar stadgar-brf-persiljan-pa-vaster.pdf arsredovsning-2017-brf-persiljan-pa-vas.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Persiljan 3, Höör kommun, Skattesats 34.44%.

Församling

Höör.

Storlek

Boarea 93.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

B9

Våning / hiss

Våning 1 av 1.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2015/2016
Byggnadstyp: 1 plans radhus
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen golvvärme, Nibe från och tilluftspanna
Elförbrukning: 7 230 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Persiljan på Väster
Organisationsnummer: 769628-6652
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: B9
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0
En liten förening bestående av 10 lägenheter. Gemensamt sophus och innergård med parkeringsplatser.

Parkering: En parkeringsplats tillhör varje bostadsrätt. Finns en plats för gäster samt en handikapp-p-plats.

TV och bredband: Telia öppen fiber.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Internet

Telia öppen fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 988 SEK / mån
Inkl p-plats samt sophantering.
Exkl hushållsel/värme, V/A, tv/bredband.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

1 377 SEK varav:
VA: 417 SEK
Elektricitet: 960 SEK
Kostnader enligt säljarens uppgifter.
Kostnad för försäkring tillkommer.
Energideklaration ej utförd. Enligt ordförande i föreningen är energideklaration på gång att göras.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.10366 %
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stensatt terrass i västerläge, delvis insynsskyddad. Här kan du njuta hela eftermiddagen och kvällen. Utsikt mot grönområde.

Bilplats

En parkeringsplats ingår till bostadsrätten.

Övriga utrymmen

Förråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy