Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

sön 29 sep 12:15 - 12:45
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 175 000 SEK / accepterat pris
Adress
Växthusvägen 19, Bro - Rosenängen, Bro
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
26 kvm
Avgift
1 729 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

YTEFFEKTIV, SNYGGT OCH LÅG AVGIFT

Säljaren är villig att diskutera priset vid snabb affär! Ypperligt tillfälle till stilfullt boende med låg avgift och med chans till snabbt tillträde! 26 väldisponerade kvm med smart tänk och plats för matbord, säng och förvaring. Härlig balkong med eftermiddags-/kvällssol i bästa västerläge. Modern lägenhet med vita väggar, ekparkettgolv och härligt ljusinsläpp via stora fönster. Dold, fullt utrustad, kokvrå och rymligt, helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin/torktumlare som ingår. Förening belägen i relativt nyetablerat och mycket lugnt villaområde. Promenadavstånd till pendeltågsstation dit även bussar avgår. Nära naturområden och Bro centrum. Välkommen!

Beskrivning

HALL
Hall med plats för klädavhängning och ytterskor precis innanför ytterdörren. Vitmålade väggar och ekparkettgolv här liksom i övriga lägenheten.

KOKVRÅ
Smart dold kokvrå/pentry bakom vita skåpsluckor. Här ryms förvaring, diskho, spis med fläkt, ugn, micro, diskmaskin samt liten kyl.

ALLRUM
Allrum med plats för matbord, säng och förvaring. Stora fönster ut mot villaområdet utanför ger ett härligt ljusinsläpp. Härlig balkong i bästa västerläge där solen värmer eftermiddag och kväll.

BADRUM
Helkaklat badrum med golvvärme, dusch, tvättställ, spegelskåp och wc. Tvättmaskin och torktumlare som ingår. Föreningen erbjuder även tvättstuga (i grannporten, Växthusvägen 17).

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Upplands-Bro kommun, Skattesats 32.87%.

Församling

Bro.

Storlek

Boarea 26 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1103

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Våningsplan 2 av 3 (1 trappa).
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2013

Föreningen

Föreningens namn: Brf Livgardisten II
Organisationsnummer: 769632-7050
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1103
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Internet

Bredband. Leverantör: Fiber.

Månadsavgift

Avgift: 1 729 SEK / mån
I avgiften ingår värme och vatten

Driftskostnad

150 SEK varav:
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.27450 %
Andel av årsavgiften: 1.27444 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong, läge väster.

Bilplats

P-plats 1: Parkeringsplats. Går att hyra.
P-plats 2: Parkering kan även ske längs med Växthusvägen utanför porten.

Övriga utrymmen

Det finns förråd i länga ute på gården och tvättstuga på grannporten (nr 17).

Övrigt

OMGIVNINGAR
Området söder om Bro samhälle präglas av flera natursköna golfbanor och den strandnära bebyggelsen längs Mälaren. Mästerskapsbanan Bro Hof är en av Sveriges bästa golfbanor och har med sitt läge vid Mälaren och i kombination med Bro Hof slott den mest exklusiva framtoningen. Annika Sörenstams hemmabana, Bro-Bålsta, håller även den hög internationell klass medan Sofielund, med sina 27 hål, är inriktad på att erbjuda högklassig golf till ett bra pris.

Täby Galopp förvärvade 2012 det 190 hektar stora området Önsta Gård strax väster om Bro samhälle. Omlokaliseringen har skett och Bro Galopp har nu etablerat!

Även välkända konferensanläggningar som Tammsvik och Lejondals Slott ligger vackert till.

FÖRDEL - BRO
Upplands-Bro är inne i ett expansivt skede och inflyttningen inom de närmaste åren beräknas bli hög. Jobben och city kommer närmare. En ny motorvägspå-/ och avfart har öppnat i Kockbacka, nära Rosenängen och förkortar restiden in mot City betänkligt.

Gångavstånd till Bro centrum med affärer, simhall och tågstation. Pendeltåg till Sthlm C tar ca 30 min, nattbussar går till 05.00 på morgonen. Direktbussar till Kista Centrum finns. Busshållsplats finns precis intill området.

Med båtklubb, golfklubb och ridhus, sportanläggningar, friluftsområden, äventyrssimhall och mer på gång - finns det alltid något att göra i Bro. Utflyktsmålen är många inom kommunen och kulturarvet kring Mälaren gör sig ofta påmint. Skog och mark är väl bevarat och känns ibland näst intill oupptäckt på skogsutflykten.

Ungdomsidrotten är stor i kommunen och framförallt gymnastik, fotboll, handboll och golf har gett stora framgångar under senare år.

Det finns flertalet grundskolor och förskolor i närområdet.

Vägbeskrivning

Se www.eniro.se alt. www.hitta.se.
Se även våra skyltar på visningsdagen!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy