Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Albatrossvägen 6, Albatrossen/Vendelsömalm, Haninge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
77 kvm
Avgift
4 297 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Per Zetterdahl
Ansvarig mäklare Per Zetterdahl

Välplanerad och trevlig trerummare med lugnt och familjevänligt läge

Välkommen till Albatrossen/Vendelsömalm och denna trerummare om 77 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är välplanerad och trevlig och erbjuder bland annat utmärkt planlösning, vackert ljusinsläpp och fönster i flera väderstreck - ett exklusivt boende med lättmöblerade rum, fina ytskikt, modern utrustning och platsbyggda garderober.

Lägenheten har ett härligt, modernt och påkostat kök med vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns två sovrum samt ett ljust, rymligt och trevligt vardagsrum med fin utsikt och gott om plats för soffa och matgrupp. Vidare finner du här ett fräscht, påkostat och smakfullt badrum med toalett, dusch, duschvägg, tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, handfat, golvvärme och dimbara spotlights samt en praktisk och fräsch gästtoalett. Till höjdpunkterna hör balkongen med kvällssol, eftermiddagssol och plats för matbord och stolar.

Brf Albatrossen är en stabil och välskött förening med gedigen erfarenhet inom underhåll, förbättringar och god ekonomi. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, parkeringsplats, garage, gästparkering, grillplats och gym. I månadsavgiften om 4297 kronor ingår tv, vatten, värme och källarförråd.

Här bor du vid ett av Albatrossen/Vendelsömalms trevligaste lägen - bara ett stenkast från Port 73 och ICA MAXI! Med en kort promenad når du Handen Centrum och inom några minuter är du vid Tyresta nationalpark och naturreservat och badmöjligheter vid Ramsjön. . Ett av Vendelsös mest populära områden bland barnfamijer.

Vi ses på visningen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy