Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Storgatan 72B, Centrum, Sundsvall
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60 kvm
Avgift
3 745 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Spektakulär tvåa på eftertraktade Storgatan 72B

Välkommen till denna smakfulla lägenhet om 60 välplanerade kvadratmeter, högst upp i huset med fönsterparti i två väderstreck. Lägenheten karaktäriseras av en härlig och luftig planlösning med trevliga sällskapsytor. Exklusiva detaljer som du möts av redan vid entré i bostaden, marmorgolv, påkostat kök präglat med moderna mässing detaljer och fiskbensparkett är bara några av de detaljer som sätter guldkant på lägenheten. Bostaden berikas av ett ständigt ljusflöde tack vare de stora fönsterpariterna i två vädersträck. Ljuvlig utsikt mot norra berget och en härlig balkong mot söder.

Här bor du i den välskötta föreningen Liljan nr 6 som innefattar 26 lägenheter fördelat på ett flerbostadshus med byggår från 1945. Föreningen har en god ekonomi och sköter sin fastighet med bästa omsorg. Löpande renoveringar har skett av fastigheten och de följer idag en 30-årig underhållsplan. Större renoveringar såsom stambyte, balkonger, elstammar, fasad samt tak har utförts mellan slutet av 90-talet till dagens datum, se exakta datum i senaste årsredovisningen. I föreningen finns hobbyrum, cykelförråd samt konferensrum att nyttja, det finns även en härlig uteplats i anslutning till Selångersån att nyttja. Den ekonomiska förvaltningen sker av SBC.

Bostaden är härligt belägen i närhet till härliga parkmiljöer och flerbostadshus från 50-talet, trevliga prommenadstråk längs med Selångersån som besmyckas med pilträd och ljuvlig vegitation. Här bor med härlig bekvämlighet och närhet till allt, i direkt anslutning till bostaden har du två pizzerior, Mittuniversitetet, Sundsvalls äventyrsbad Himlabadet och gym med 24/7 öppet. 10 minuter prommenad från bostaden når du Sundsvalls centrum, här finns shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden finner du även för, grund- och gymnasieskolor med bara 5 minuter prommenad från lägenheten.

Kommunikationen är optimal i området då du endast 150 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig endast på ett par minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy