Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK
Adress
Smäckbrogatan 30, Trosa
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
74 kvm
Avgift
4 180 SEK / mån
Rum
3 rum

Fin trea i populär förening. Endast ett stenkast från centrala Trosa

Denna lägenhet ligger i en av Trosas mest populära bostadsrättsföreningar, Brf Vitalis. Här bor du i trevliga kvarter vid kyrkan, endast några minuters promenad från Trosa torg. Läget med närheten till service, kommunikationer och havet är något alldeles extra. Lägenheten är fint planerad med två sovrum, vardagsrum och kök med matplats. Balkong med plats för bord och stolar i fint söderläge. Lägenheten har ett påkostat nyrenoverat duschrum vilket ger ha begär. För dig som önskar en aktiv fritid finns här alla möjligheter med naturen, havet och Trosaån runt knuten.
I denna förening trivs man!
Innebilder kommer inom kort.

Beskrivning

Välkomnande hall med plats för ytterkläder och viss möblering. Plastmatta och tapetserade väggar.
Här finns också ett antal garderober för förvaring.
De två sovrummen vetter mot entrésidan av huset och är rymliga. Ena sovrummet har plats för dubbelsäng och är trivsamt.
Det andra rummet används idag som gästrum/kontor men passar utmärkt som ett extra sovrum. Båda rummen har tapetserade väggar samt plastmatta på golvet. Självklart finns gott om garderober i båda rummen.

Längre in i lägenheten finns vardagsrummet som har fönster i två vädersträck samt utgång till den mysiga balkongen. Här går att möblera med soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor om så önskas. Parkettgolv och tapetserade väggar.
Köket ligger i söderläge och flödar i ljus. Vita skåpsluckor, stora bänkytor och utgång till balkongen.

Köket är utrustat med kyl/frys, spis med häll samt diskbänk med ho. Vitt kakel ovan bänk. Allt i mycket gott skick.
Matplatsen rymmer 4-6 personer och ligger med trevlig utsikt mot omgivningen. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar.

I direkt anslutning till hallen finn det nyrenoverade duschrummet. Påkostade material i tidlös design. Mycket snyggt!
Grå klinker med golvvärme och vitt kakel på väggen.
Utrustningen består av handfat med kommod, duschväggar i glas vid duschhörnan, handdukstork samt tvättmaskin och tumlare.

Sammanfattningsvis är detta en riktigt fin lägenhet med ett toppenläge i en av Trosas mest populära föreningar.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Vitalis Årsredovisning 20170901-20180831

Länkar

Föreningens hemsida

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun.

Storlek

Boarea 74 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1103

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: BRF Vitalis
Organisationsnummer: 769611-0878
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1103
Antal lägenheter: 49
Antal lokaler: 0

Brf Vitalis består av 49 lägenheter fördelat på 10 fastigheter. Fastigheterna består av allt från 8 till 1 lägenhet i varje fastighet. Inom området har vi ett antal garage, parkeringplatser och flera cykel förråd. Fastigheterna är mycket gedigna och byggda i gammal stil. Till varje lägenhet finns det ett förråd som finns i källaren på några av husen. Det finns 3 välutrustade tvättstugor i föreningen. Dessutom finns det nu också en liten motionslokal/gym där det finns en rodd-maskin, en cross-trainer, en motionscykel, hantlar etc. Centralvärmeanläggning genom varmvattenradiatorer med termostatventiler från egen undercentral för fjärrvärme, installerad 1999. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2008 och 2024. Det finns 17 st garage (separat kö), 40 st parkeringsplatser mot avgift och 3 st välutrustade tvättstugor. Teknisk förvaltning och fastighetsskötsel sköts av M.Boije AB i Trosa. Om bostadsrättsföreningen Vitalis i Trosa (http://vitalis.bostadsratterna.se/om-bostadsrattsforeningen-vitalis-i-trosa) Alla lägenheter är fr.o.m december 2014 anslutna till Trosa Fibernät, vilket innebär att lägenhetsinnehavaren kan beställa bredband, telefoni eller TV-tjänster via detta öppna stadsnät. Städdag 2 gånger på per år. Ekonomin i föreningen bra och stabil.

Parkering: Garage (kö) eller parkeringsplats mot avgift. En del gästparkeringsplatser

Gemensamma utrymmen: 3 tvättstugor i föreningen. Dessutom finns det nu också en liten motionslokal/gym där det finns en rodd-maskin, en cross-trainer, en motionscykel, hantlar etc.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2009-02-06
Energiprestanda primärenergital: 116 /kWh per kvm och år

TV

Fiber

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 180 SEK / mån
inkl. VA, värme

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.02303 %
Andel av årsavgiften: 2.30269 %

Uteplats

Balkong i söderläge. Plats för bord och stolar.

Bilplats

Garage (kö) eller parkeringsplats mot avgift. En del gästparkeringsplatser

Övriga utrymmen

Förråd, tvättstuga och motionsrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy