Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Kungsgatan 2D, Väster, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
87.5 kvm
Avgift
5 305 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig och ljus gaveltrea!

Varmt välkomna upp till denna trevliga lägenhet på tredje våningen med ett fantastiskt ljusinsläpp.

Här finner Ni en stor och välkomnande hall med bra förvaring. Två sovrum som båda är tillräckligt stora för att kunna ha som "master bedroom" med bra förvaringsmöjligheter. Stort badrum med tvättsektion, wc, handfat och badkar. Ett rejält kök med plats för ett stort middagssällskap. Det härliga vardagsrummet som har ljusinsläpp och utgång till balkongen är verkligen bostadens hjärta. Här kan Ni möblera med både soffgrupp och matsalsbord om Ni önskar. Lägenheten erbjuder ett härligt läge på balkongen med utsikt över munksjön. Ljust och luftigt för hela familjen.


Närheten till precis allt som Jönköpings stad har att erbjuda gör att läget är optimalt för den som vill bo bekvämt och nära centrum. Ni finner allt från shopping, restauranger och matbutiker i kvarteret.

Varmt välkomna!

Beskrivning

HALLEN är stor och rymlig med bra avhängningsmöjligheter och väldigt bra förvaring i form av en klädkammare.

SOVRUM 1 används idag som barnkammare som rymmer säng och massa leksaker. Rummet går också att använda som ett vanligt sovrum då dubbelsäng och sängmöblemang inte är några problem att få plats med.

KÖKET är stort och rymligt med bra arbetsytor. Luckorna är vita med vitt stänkskydd i kakel. Här finns plats för matbord med sex stolar.
Köket är utrustat med:
- Induktionshäll
- Ugn
- Fläkt
- Mikro
- Diskmaskin
- Fullstor kyl
- Fullstor frys

BADRUMMET är original och väldigt välvårdat, Här finner Ni en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt ett tvättställ med arbetsbänk. Badrummet har handfat, badkar och wc.

SOVRUM 2 är idag "master bedroom" med dubbelsäng och ett hyllsystem för klädförvaring. Väldigt rymligt och med en stort fönster med utsikt över Munksjön.

VARDAGSRUMMET rymmer en stor soffgrupp och matsalsbord om Ni önskar. Här flödar ljuset in vilket gör rummet ljust och luftigt. Avnjut middagen eller fredagsmyset i soffan eller ta Er ut på BALKONGEN som har utsikt över Munksjön. Här finns plats för lättare möblemang.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.66%.

Församling

Jönköpings Kristina-Ljungarum.

Storlek

Boarea 87.5 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

215120001-1333

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1992
Övrigt: Det finns cykelförråd, tvättstuga och källarförråd.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: RB Brf Hälsan
Organisationsnummer: 716403-5268
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 215120001-1333
Antal lägenheter: 222
Antal lokaler: 6

Parkering: 182 garageplatser.
Garage går att hyra.Till garaget är det separat kö.

Gemensamma utrymmen: Det finns förråd.

Föreningens ekonomi

Föreningen har beslutat om en sänkning av månadsavgiften med 5% från halvårsskiftet 2018.

Föreningen innehar 15 st lägenheter som upplåts med hyresrätt. Vart efter hyresgästerna flyttar kommer föreningen avyttra dessa lägenheter och således få in kapital samt en bättre ekonomi.

Föreningens renoveringar

Föreningen ska se över fasad samt tak ska läggas om. Detta ska enligt styrelsen inte påverka månadsavgiften.

TV

Grundutbud från Telia ingår i avgiften.

Internet

Bredband från Telia ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 5 305 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.59716 %
Andel av årsavgiften: 0.53760 %

Renoveringar

Föreningen ska se över fasad samt tak ska läggas om. Detta ska enligt styrelsen inte påverka månadsavgiften.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy