Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK
Adress
Österportsgatan 1B, Caroli / Drottningtorget, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
4 824 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Varmt välkomna till denna moderna trea på med egen uteplats i solsäkert västerläge!

Hissen transporterar dig upp till andra våningen där du välkomnas till den unika loftgången med rymliga uteplatser. Vidare kommer du in i ett hem med rymd, ljus och tidsenliga renoveringar. Högt i tak, fönster i två väderstreck och exklusiva materialval så som Junckers skeppsgolv finner du i denna genomgående lägenhet.

Från uteplatsen tar du dig in i en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Du tar ytterligare ett par steg in och hamnar i vardagsrummet som erbjuder stora sociala ytor med gott om plats för soffgrupp och stor matplats.

Från vardagsrummet tar du dig enkelt in i det stilrena köket tack vare den öppna planlösningen. Här finner du även barplats som öppnar upp för social gemenskap under matlagning.
De stora sovrummen ligger i anslutning till köket. Dessa erbjuder gott om plats för både förvaring och stor dubbelsäng. Det ena sovrummet disponeras idag som kontor.

Det tidsenliga badrummet rymmer både tvätt- och torktumlare. Även här har du gott om plats för förvaring. Badrummet erbjuder förnäm känsla med golvvärme som förgyller frusna morgnar.

Här bor du på en lugn gata bara ett stenkast från stadskärnan. Med Carolis omfattande upprustning och närhet till Drottningtorget är det lätt att njuta av innerstadens utbud av butiker och restauranger på ett bekvämt avstånd. Skolor och dagis finns också i ditt direkta närområde. Med Malmö Centralstation fem minuter bort har du även goda pendlingsmöjligheter och närhet till den bästa av kollektivtrafik.

Beskrivning

HALL:
Välkomnande hall med grå klinker och vita väggar. Plats för hatthylla och förvaring. Vardagsrummet bryter mot hallen med vacker glasvägg.

VARDAGSRUM:
Vackert Junckers skeppsgolv och vita väggar i det rymliga vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matplats.

KÖK:
Med den öppna planlösningen med vardagsrummet finner vi Junckers skeppsgolv och vita väggar även här. Köket renoverades 2017 och är utrustat med kyl/frys, spishäll/fläkt, integrerad ugn/mikrovågsugn och diskmaskin. Inredningen är vit högblank från Noblessa. Arbetsbänk i laminat med glasskiva ovan. Barplatser för ca tre personer.

SOVRUM 1:
Junckers skeppsgolv och vita väggar samt en fondvägg i gråmelerad tapet. Garderobsvägg med skjutdörrar.

SOVRUM 2/KONTOR:
Junckers skeppsgolv och vita väggar. Stora platsbyggda garderober med stilrena skjutdörrar.

BADRUM:
Badrummet renoverades 2017. Grå klinker med golvvärme och helkaklat i vitt med en vägg i grått. Här finns dusch, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin/torktumlare (LG) och vägghängd WC. I taket finns infällda spotlights.

UTEPLATS:
Stor uteplats i loftgång med eftermiddagssol.

Bostadsfakta

Kommun

Malmö kommun, Skattesats 33.6%.

Församling

Malmö s:t petri.

Storlek

Boarea 81 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

207

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1951

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Lägenhetsnummer: 207
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 163 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2009-08-27

TV

Telia

Internet

Bredbandsbolaget

Månadsavgift

Avgift: 4 824 SEK / mån
ingår: värme, vatten, hushållsel, kabel-TV, bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Renoveringar

2007 Renovering av fönster, källare och vind samt renovering av elledningar och värmestammar för radiatorer.
2008 renovering av samtliga lägenheter i fastigheten.
2013 renovering av balkoner, garage och innergård. Huvudavloppstammar på plan 0 har bytts ut eller relinats.
2014 reparationsarbete på balkonger.

Uteplats

Finns en uteplats i anslutning till lägenheten. Uteplatsen ligger i ett solsäkert västerläge.

Bilplats

Det ingår 59 parkeringsplatser i garaget där brf Sågen har tillgång till 24 platser och grannföreningen har 35 (via ett nyttjanderättsavtal). Just nu är samtliga platser uthyrda och kösystem tillämpas. Kostnaden för garageplats är 750 kr/mån.

Övriga utrymmen

En gemensam tvättstuga finns på källarplan.

Till lägenheten hör ett vinds- och cykelförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy