Visningar

sön 24 mar 11:45 - 12:30
Öppen visning - välkommen!
Pris
1 875 000 SEK / utgångspris
Adress
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
43 kvm
Avgift
2 282 SEK / mån
Rum
2 rum

YTEFFEKTIV 2:A SOM HAR ALLT

Välkommen till denna yteffektiva 2:a i populära Brandstationen i Jakobsberg. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Snyggt kök med gråa luckor och bänkskiva i Carrara-marmor. Genomgående fräscha ytskikt med ljust parkettgolv och målade väggar. Stort duschrum med separat tvättdel. Mycket bra förvaring i garderober och ett förråd. Bara att flytta in i denna nyproducerade lägenhet med gångavstånd till Centrum, pendeltåg och fina strövområden. Måste upplevas!

Beskrivning

HALL
Bra hall med hatthylla och förvaring i två garderober. Parkettgolv och målade väggar.

DUSCHRUM
Fräscht duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Vikbara duschväggar med takdusch, wc, handfat i kommod, spegel med belysning. Separat tvätthörna med arbetsbänk och förvaring i överskåp. Förberett för handdukstork. Maskinell utrustning: Kombinerad tvätt/tork.

KÖK
Snyggt kök med gråa luckor och snygg bänkskiva i Carrara-marmor med underlimmad ho. Ljust kaklat ovan arbetsbänken med snygg spotbelysning under överskåpen. Parkettgolv och målade väggar. Maskinell utrustning: Integrerad diskmaskin. Inbyggd mikro. Inbyggd ugn. Induktionshäll. Fläkt. Kyl/frys. Samtliga vitvaror i rostfritt.

VARDAGSRUM
Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Parkettgolv och målade väggar. Fint ljusinsläpp från trevlig fransk balkong.

SOVRUM
Mysigt sovrum med parkettgolv och målade väggar. Fyra garderober.

FÖRRÅD
Bra förråd med hyllor och klädstänger. Parkettgolv och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomisk Plan Brandstationen.pdf Stadgar Brandstationen.pdf Planritning skalenlig.pdf Årsredovisning-2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 32.16%.

Församling

Järfälla.

Storlek

Boarea 43 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

2405

Våning / hiss

Våning 5 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017-2018

Föreningen

Föreningens namn: Brf Brandstation
Organisationsnummer: 769630-0388
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2405
Antal lägenheter: 111
Antal lokaler: 0

Parkering: 60 platser i kallgarage.

Gemensamma utrymmen: En miljöstation, en samlingslokal, en övernattningslägenhet, tre cykelrum och fem barnvagns-/rullstolsrum.

Föreningens ekonomi

Enligt ekonomisk plan beräknas en höjning om 2% per år.

TV

Fiber via ComHem.

Internet

Fiber via Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 2 282 SEK / mån
värma, kallvatten, tv-basutbud, internet ingår

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

300 SEK varav:
Elektricitet: 200 SEK
Samfällighet: 100 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.66210 %
Andel av årsavgiften: 0.66294 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

60 platser i kallgarage.

Övriga utrymmen

En stor gemensam terass på Hästskovägen 86 vån 9, miljöstation, en samlingslokal, en övernattningslägenhet, tre cykelrum och fem barnvagns-/rullstolsrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy