Budgivning pågår

Visningar

tors 21 mar 17:30 - 18:00
Öppen visning - välkommen!
sön 24 mar 12:00 - 12:45
Öppen visning - välkommen!
Pris
2 295 000 SEK / utgångspris
Adress
Bergshöjden 18, Hallonbergen, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
82.1 kvm
Avgift
3 852 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

3:a med uthyrningsdel i mycket fint skick

Äntligen finns en fin 3:a med separat uthyrningsdel till salu. Denna bostad är väldigt fint skött och här är det bara flytta in och använda efter eget behov. Till denna bostad finns två ingångar och man kan därför använda bostaden som en 3:a eller så kan man dela upp den till en 1:a och en 2:a.

När ni väl kliver innanför säkerhetsdörren nås ni av en ljus bostad med ljusa, välskötta golv samt ljust målade väggar. Denna bostad flödar i vackert ljusinsläpp via stora fönster belägna delvis i soligt söderläge och delvis omgivna av grönska. I vardagsrummet finns tre stora fönster, alla belägna med grönska som utsikt och ingen insyn. Likaså ligger bostadens ena sovrum i helt insynsfritt, grönskande läge. Köket är väldigt fint skött och välplanerat med bra förvaring via över och underskåp. Kyl och frys byttes ut 2015 och spisen och ugnen byttes 2017. Från köket når man bostadens balkong som är inglasad och belägen i direkt söderläge, där sol kan avnjutas hela dagen! Bostadens uthyrningsdel nås dels via egen ingång och dels via köket. Om man vill dela upp bostaden kan man sätta för ingången från köket. Uthyrningsdelen är i väldigt fint skick och består av ett stort rum, en hall och en separat WC.

På Bergshöjden 18 bor ni omringad av natur men ändå väldigt nära stadspuls. Precis på gatan utanför går buss till tunnelbanan, men vill man ta en promenad tar det endast 10 minuter till Rissne station (blå linje Hjulsta) eller Hallonbergen station (blå linje Akalla). Från dessa tunnelbanestationer tar man sig in till centrala Stockholm på ca 15 minuter. På Bergshöjden har ni några få minuters gångavstånd till stora matbutiker såsom Coop och Willys och även till Hallonbergen och Rissne centrum där alla bekvämligheter finns. Det finns även fina naturområden i närheten, exempelvis kan man gå till Ursviks naturområde och även till Lötsjön och Råstasjön. Det är även väldigt smidigt att ta sig till centrala Sundbyberg där många bra restauranger, butiker och stort serviceutbud finns. I området finns även många förskolor och skolor finns på bra avstånd.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

HALL
Via en säkerhetsdörr välkomnas ni av denna ljusa bostad. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i två stora anslutande förråd samt via en naturlig avhängningsyta. Ljusa väggar och ljust golv. I hallen finns fina vitmålade glasdörrar som gör att man kan stänga igen köket eller vardagrummet om så skulle önskas. Från hallen nås en separat WC och bostadens badrum.

SEPARAT WC
I hallen finns en separat WC som har vit klinker på golvet och målade vita väggar. Rummet består av en WC och ett handfat.

BADRUM
Badrummet nås både från hallen och köket. Helkaklat med mörkt klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin (2015), handdukstork och badkar.

VARDAGSRUM
Inbjudande vardagsrum med generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och har en vacker utsikt över grönska, helt utan insyn. Här finns gott om plats för stor soffa, tv och övrig rumsinredning. Väggarna är ljusa och golvet utgörs av ekparkett.

SOVRUM 1
Stort sovrum med ljusa väggar och en fin fondvägg i rött samt ljust golv. Här finns plats för stor säng, sängbord och garderober. Den garderob som står här idag kan säljarna lämna kvar om du som köpare önskar ha kvar den. Stort fönster med härligt ljusinsläpp och grönskande utsikt.

KÖK
Hemtrevligt kök med goda förvaringsutrymmen via vita över och underskåp och bra arbetsytor via mörka arbetsbänkar. Härligt ljusinsläpp från stora fönster som vetter ut mot balkongen. Här finns en naturlig matplats vid fönstret som rymmer minst 4 personer. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn (2017), diskmaskin och kyl/frys (2015). Ljusa väggar med en ljus fondtapet vid matplatsen och ljust golv. Från köket nås bostadens balkong samt en ingång till bostadens uthyrningsdel.

BALKONG
Stor inglasad balkong i soligt söderläge. Grönskande utsikt över innergården. Här finns plats för stol, bord och blomsterarrangemang. Golvet utgörs av gräsimitation.

UTHYRNINGSDEL

ALLRUM/SOVRUM 2
Via en egen ingång (säkerhetsdörr) nås bostadens uthyrningsdel. Denna består av en hall, separat WC och ett allrum. I allrummet finns plats för stor säng och även övrigt möblemang som exempelvis garderober eller skrivbord. Alla väggar är vita och golvet är ljust.

SEPARAT WC
Separat WC med ljust golv och vitt kakel på väggarna. Här finns WC, handfat med spegel och spegelskåp. I handfatet finns en påkopplad slang för att kunna användas som en så kallad Stockholmsdusch.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration (2010-08-12) 36-40.pdf BRF Energideklaration (2010-08-12) 16-34.pdf BRF Stadgar.pdf BRF Ekonomisk plan etc.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 82.1 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

302555001-0083/83

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1972

Föreningen

Föreningens namn: Fyrtornet 10
Organisationsnummer: 769631-7440
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 302555001-0083/83
Antal lägenheter: 359
Antal lokaler: 20
Föreningen köpte fastigheten under 2018. Den består av 359 bostäder varav 133 är hyresrätter (dold tillgång). Föreningen äger marken.

Parkering: I föreningen finns ett garage med ca 250 platser och besöksparkering. En vanlig plats kostar 450 kr/mån och en med bur kostar 600 kr/mån. Det finns även platser med elstolpe.

TV och bredband: Kabel-TV via ComHem, basutbud ingår i avgiften. Bredband via fiber från Sundbybergs stadsnät.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum samt två tvättstugor finns på källarplan och nås från garaget.

Föreningens ekonomi

Föreningen har ej beslutat om några avgiftsändringar per 2019-02-25 enligt samtal med ordförande, men löpande bedömningar görs.

Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att du som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

Föreningens renoveringar

Föreningen har en pågående stamspolning under mars månad, men det är klart i denna bostad. Föreningen planerar även att fräscha upp gårdarna, målning av området och garaget, byta ut lampor i garaget till ledlampor och byta ljusgårdarna.

Månadsavgift

Avgift: 3 852 SEK / mån
ink värme, vatten, hushållsel & kabel-tv (basutbud)

Gårdsplats/innergård

Innergård med planteringar, lekplats och uteplatser.

Driftskostnad

190 SEK varav:
Försäkring: 190 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.34530 %
Andel av årsavgiften: 0.45806 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK

Uteplats

Inglasad balkong i söderläge.

Bilplats

I föreningen finns ett garage med ca 250 platser.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy