Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bergshöjden 18, Hallonbergen, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
82.1 kvm
Avgift
3 852 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Natalie Lundell
Ansvarig mäklare Natalie Lundell

3:a med uthyrningsdel i mycket fint skick

Äntligen finns en fin 3:a med separat uthyrningsdel till salu. Denna bostad är väldigt fint skött och här är det bara flytta in och använda efter eget behov. Till denna bostad finns två ingångar och man kan därför använda bostaden som en 3:a eller så kan man dela upp den till en 1:a och en 2:a.

När ni väl kliver innanför säkerhetsdörren nås ni av en ljus bostad med ljusa, välskötta golv samt ljust målade väggar. Denna bostad flödar i vackert ljusinsläpp via stora fönster belägna delvis i soligt söderläge och delvis omgivna av grönska. I vardagsrummet finns tre stora fönster, alla belägna med grönska som utsikt och ingen insyn. Likaså ligger bostadens ena sovrum i helt insynsfritt, grönskande läge. Köket är väldigt fint skött och välplanerat med bra förvaring via över och underskåp. Kyl och frys byttes ut 2015 och spisen och ugnen byttes 2017. Från köket når man bostadens balkong som är inglasad och belägen i direkt söderläge, där sol kan avnjutas hela dagen! Bostadens uthyrningsdel nås dels via egen ingång och dels via köket. Om man vill dela upp bostaden kan man sätta för ingången från köket. Uthyrningsdelen är i väldigt fint skick och består av ett stort rum, en hall och en separat WC.

På Bergshöjden 18 bor ni omringad av natur men ändå väldigt nära stadspuls. Precis på gatan utanför går buss till tunnelbanan, men vill man ta en promenad tar det endast 10 minuter till Rissne station (blå linje Hjulsta) eller Hallonbergen station (blå linje Akalla). Från dessa tunnelbanestationer tar man sig in till centrala Stockholm på ca 15 minuter. På Bergshöjden har ni några få minuters gångavstånd till stora matbutiker såsom Coop och Willys och även till Hallonbergen och Rissne centrum där alla bekvämligheter finns. Det finns även fina naturområden i närheten, exempelvis kan man gå till Ursviks naturområde och även till Lötsjön och Råstasjön. Det är även väldigt smidigt att ta sig till centrala Sundbyberg där många bra restauranger, butiker och stort serviceutbud finns. I området finns även många förskolor och skolor finns på bra avstånd.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy