Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lötgatan 199, Malmslätt, Linköping
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
140 kvm
Avgift
5 638 SEK / mån
Rum
6 rum

Bostadsrättsradhus med inredd övervåning!

Här erbjuds ett barnvänligt och ljust bostadsrättsradhus där den hemtrevliga känslan slår en redan i hallen. Här kan du bo och trivas länge.

I denna bostad möts vi av en inbjudande och öppen hall med gott om plats för jackor och skor. Vidare finns fyra sovrum, två badrum och en toa och ett rymligt, lättmöblerat och härligt vardagsrum med generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Det stora och sociala köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Allrummet på övervåningen erbjuder stora ytor med härligt ljusinsläpp. Det används idag som sovrum men här sätter bara fantasin gränser för hur man väljer att använda det.

Därutöver har denna bostad en takbeklädd och mysig altan och en insynsskyddad, takbeklädd och mysig uteplats. Här erbjuds bland annat trätrall och plats för soffgrupp.

Här bor du vid ett av Malmslätts bästa lägen, med skogen runt knuten. E4 ligger tio minuter bort och I-huset finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Linköping har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.


https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=639279

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy