Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kallkärrsvägen 76, Snättringe - Stuvsta, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
106 kvm
Avgift
5 682 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Luftig och påkostad 5:a byggd 2017 i barnvänliga Snättringe!

Låt mig stolt presentera en bostad utöver det vanliga!
Bostaden inrymmer 4 möjliga sovrum varav 3 med egen utgång till vidsträckt balkong i attraktivt solläge, utöver det finner ni här 2 stilrena badrum beklädda med golv i carrera-marmor och helkaklade väggar samt tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är stort och luftigt med fönster i flera väderstreck och köket intill erbjuder goda arbetsytor samt all nödvändig utrustning.

Bostadsrättföreningen Styrmannen 49 stod redo för inflytt 2017 som ett nytt bostadsprojekt från välrenommerade Innovation Properties. Målet var att här i ett av Huddinges mest omtyckta radhus- och villakvarter uppföra lyxiga och yteffektiva bostäder med praktisk närhet till såväl förskolor och skolor som mataffär och bussförbindelser. Föreningen har ett garage som nås med hiss samt en takterrass om ca 70 kvm med ett eget pentry där medlemmarna kan avnjuta de ljumna sommarkvällarna

Ett hem att trivas i!

Beskrivning

--Hall
Direkt på högerhanden finns avhängningsplats för ytterkläderna, fällbarstol för att knyta på skorna och lite längre in finner vi en inbyggd garderob. Vitmålade väggar och ljuslackad enstavs ekparkettgolv är genomgående i hela bostaden. Säkerhetsdörr.

--Master bedroom
Direkt innanför hallen, med lugnt läge finner vi ett väl tilltaget sovrum. Garderobsvägg med skjutdörrar och plats för dubbelsäng.

--Badrum 1
Stilfullt badrum med golv i carrera-marmor och ljust kaklade väggar. Här finner vi badkar, wc, handfat med spegelskåp ovan samt ett vägghängt förvaringsskåp att gömma undan badrumsetiketterna i. Golvvärme.

--Sovrum 2
Praktiskt och lättmöblerat sovrum med egen utgång till balkongen.

--Sovrum 3
Ytterligare ett bra sovrum med egen utgång till balkongen.

--Sovrum 4/ Kontor
Längst in i bostaden hittar vi ett fjärde möjligt sovrum som idag används som kontor. Även detta rum har egen dörr som leder ut till balkongen.

--Badrum 2
Ytterligare ett elegant badrum med marmorgolv och kakelklädda väggar. praktisk arbetsbänk med tvättmaskin + torktumlare undertill och förvaringsskåp ovantill. Dessutom finns här wc, handfat och duschplats med vikdörr i glas. Golvvärme.

--Vardagsrum
Och vilket vardagsrum sedan! Här finner ni stora sociala ytor och fönster i flera väderstreck. Med öppen anknytning till kök och matplats blir det här hjärtat i bostaden för alla att umgås.

--Kök
Kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Ytterst elegant och stilrent med gråa köksluckor från HTH, bänkskiva med stänkskydd i carrera-marmor. Dessutom finns här en köksö som knyter ihop vardagsrummet och köket ytterligare.Den maskinella utrustningen består av:
-Helintegrerad kyl och frys från Siemens.
-Helintegrerad diskmaskin
-Infälld svart induktionshäll
-Mikrougn

Övrigt

På Kallkärrsvägen har man närhet finns till såväl affärer, kommunikationer som till naturen. Inom kort promenadavstånd finns en matbutik och busshållsplats, inom 15-20 minuters promenadavstånd nås Stuvsta centrum.

Stuvsta centrum är ett mysigt litet centrum med bank, Ica, apotek, vårdcentral, frisörer, pizzeria, restauranger, grillkiosk, videbutik, zoo, café konditori, spelbutik/kiosk, pressbyrå, leksaksbutik, optiker och florist.

Närmaste busshållplatsen ligger inom några meters avstånd och går mot: Fruängen (T-bana), Skärholmen (T-bana), Huddinge centrum (pendeltåg), Stuvsta centrum (pendeltåg).

I närheten finns Källbrinks idrottsplats som förutom friidrottsanläggning har tennisbanor, konstgräsplan och motionsspår. Inom promenadavstånd finns även Långsjön med härliga strövområden och bad. På cykelavstånd finns Gömmaren med populär badplats och aktivt sportfiske.

För barnfamiljer finns i närområdet några Huddinges populäraste förskolor och skolor:
-Snättringeskolan
-Utsäljeskolan (årskurs 1-6)
-Källbrinkskolan.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar 2014 Brf Styrmannen 49.pdf BRF Årsredovisning 2017 Brf Styrmannen 49.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Styrmannen 36, Huddinge kommun.

Storlek

Boarea 106 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

A1204

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glas
Ventilation: FTX

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Styrmannen 49
Organisationsnummer: 769629-0696
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A1204
Antal lägenheter: 49
Antal lokaler: 1

Föreningen äger fastigheten Styrmannen 36 i vilken man upplåter bostadsrätt i 49 lägenheter samt 1 lokal.

Parkering: Det finns garage i huset med totalt 36-platser. Tillgång via hiss. För nuvarande kö

TV och bredband: Husen är ansluta till fiber via Telia.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har en gemensam tvättstuga, förråd, cykel-/barnvagn och rullstolsförråd samt en terrass om ca 70 kvm med eget pentry.

TV

Fiber

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 5 682 SEK / mån

Gårdsplats/innergård

Stenlagd gårdsplats med planteringar och sophantering.

Driftskostnad

Observera att driftkostnader är individuella och varierar beroende på avtal och förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.94894 %
Andel av årsavgiften: 2.94945 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Vidsträckt balkong i soligt läge med gott om utrymme för bord och stolar.

Övriga utrymmen

Föreningens medlemmar har tillgång till en takterass om ca 70 kvm med eget pentry (port 72). Lägenhetsförråd finns i port 72.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy