Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / Fast pris
Adress
Faktorigatan 3J, Kanonhusholmen, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
3 875 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Karaktärsfull lägenhet med uteplats och utsikt mot ån

Det här är ett hem för dig som vill bo med det lilla extra, som gillar det karaktärsfulla med att bo i ett sekelskifteshus men ändå ha alla moderna finesser på plats som underlättar vardagen. Varierande takhöjd, synliga bjälkar och takfönster kännetecknar denna lägenhet i Brf Kanonhusholmen. Du når lägenheten via den stora uteplatsen om hela 17 kvm. På nedre plan har du fantastisk takhöjd med snedtak i hall och vardagsrum och köket angränsande intill. De stora fönstren mot ån ger lägenheten en särskild karaktär. Längre in i lägenheten finns ett förråd. Det helkaklade badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Avskilt sovrum på övervåning med eget badrum med badkar, plats för en enskild TV-hörna och förvaringsutrymmen.

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Beskrivning

Du når lägenheten från innergården via den stora uteplatsen om hela 17 kvm. På nedre plan har du fantastisk takhöjd med snedtak i hall och vardagsrum, matplats och köket angränsande intill. Utsikten mot åt genom de stora fönstren ger lägenheten en särskild karaktär. Längre in i lägenheten finns ett förråd. Det helkaklade badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Plan 2 - ditt egna utrymme
Här har du en avskild övervåning med eget badrum med badkar, plats för en enskild TV-hörna och förvaringsutrymmen.
I sovrummet finns det utrymme för en dubbelsäng. Snedtaket pryds av synliga takbjälkar och med takfönster som ljusinsläpp har du ett inbjudande och originellt sovrum.

Dokument (pdf)

Planritningar Kanonhusholmen- Stadgar 18-03-22.pdf Kanonhusholmen - Ekonomisk plan reg (003) (3) (2).pdf

Bostadsfakta

Kommun

Fristaden 1:34, Eskilstuna kommun, Skattesats 34%.

Församling

Eskilstuna.

Storlek

Boarea 71 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

B-1009

Våning / hiss

Våning 1 av 0.
Våningsplan 1 och 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kanonhusholmen i Eskilstuna
Organisationsnummer: 769629-4169
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: B-1009
Antal lägenheter: 20
Antal lokaler: 0

Parkering: 11 parkeringsplatser

TV och bredband: Tv och bredband via fiber

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Kabel-tv via Telia

Internet

Bredband via Telia

Månadsavgift

Avgift: 3 875 SEK / mån
inkl värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), bredband och bostadsrättstillägg

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Enligt schablonberäkning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.56298 %

Bilplats

Föreningen har 11 st parkeringsplatser.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy