Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 400 000 SEK / Accepterat pris!
Adress
Tvååkersgränd 14, Östberga, Älvsjö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
4 162 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyrenoverad och rymlig 2:a om 71 kvm med balkong i söder

Nyrenoverad, toppfräsch 2:a om ca 71 kvm. Kök med matplats för 6 personer, Vardagsrum med utgång till balkong i söder och sovrum med plats för dubbelsäng samt stambytt badrum med dusch. Bra och stabil förening. Centralt och populärt område med närhet till tvärbana, bra kommunikationer, skolor, dagis och Årstafältet.


Med gångavstånd från bostaden finns bussar som bl.a. tar dig till pendeltågsstationen Årstaberg som är en knytpunkt för byte mellan buss, tvärbana och pendeltåg. Du kan därifrån bl.a. ta dig med pendeltåg in till Stockholmscentral på ca 10 min.

Genom att ta Buss 168 som går direkt till Gullmarsplan,(där även tvärbana och tunnelbanan finns att byta till) har du andra möjligheter till god kommunikation. Via tunnelbanan når du underbara Södermalm på bara några minuter samt Stockholms innerstad på ca 10 min. Vid Gullmarsplan finner du även apotek, livsmedelsbutiker och annan service.

Med närhet till bl.a. fina grönområden, Östberga centrum där Coop ligger som dessutom är ett postombud, restauranger, tandläkare samt förskolor. För den motionsintresserade så finns Östberga ute gym i närområdet

Beskrivning

HALL
Välkomnande och rymlig hall som öppnar upp mot lägenheten resterande rum. Plats för avhängning i garderober med skjutdörr i anslutning till entrén. Säkerhetsdörr är installerad. Ljust klinkergolv med golvvärme.

VARDAGSRUM
Hemtrevligt vardagsrum med vackert ekparkettgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för soffgrupp samt övrig möblering. Utgång till balkong i soligt söderläge. Integrerad belysning.

KÖK
Modernt kök med gott om plats för förvaring. Vita köksluckor med ljusmosaik ovan bänkskivor. Maskinellt utrustat med spishäll, ugn, micro, fläkt, kyl och frys samt diskmaskin. Matplats för sällskap om 4-6 personer. Ljust klinkergolv med golvvärme.

BADRUM
Toppfräscht badrum med modernt kaklade väggar i vitt och mörkt klinkergolv (golvvärme). Utrustning: Duschvägg av glas, handfat med kommod med två blandare, handdukstork, toalett. Infällda spotlights i tak. El och vatten installation finns för den som vill montera in bubbelpool.

WC
Vitt kakel och klinkergolv. kombinerad tvättmaskin.

SOVRUM
Lättmöblerat och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Vitmålade väggar med fondtapet, ekparkettgolv samt fönster mot söder.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar-2018_för_årsmöte.pdf Årsredovisning 2017 Spinnsidan 1.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.64%.

Församling

Brännkyrka.

Storlek

Boarea 71 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

914

Våning / hiss

Bottenvåning.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1969

Föreningen

Föreningens namn: Brf Spinnsidan 1
Organisationsnummer: 769606-7847
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 914
Antal lägenheter: 72
Antal lokaler: 0

Föreningens renoveringar

Takrenovering 2013
Installation av ny ventilation 2013
Mark och elarbeten för 6 st parkeringsplatser 2014
Portpassersystem 2014

Energideklaration

Energiförbrukning: 220 /per kvm (atemp) och år

Internet

200mbit/200mbit och är inkluderat i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 162 SEK / mån
200mbit/200mbit är inkluderat i månadsavgiften!

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Driftskostnaden är en uppskattning och beror på många olika faktorer såsom antal i hushållet och individuell användning. Uppgiven kostnad kan därför komma att avvika.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.35547 %
Andel av årsavgiften: 1.35660 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Takrenovering 2013
Installation av ny ventilation 2013
Mark och elarbeten för 6 st parkeringsplatser 2014
Portpassersystem 2014

Uteplats

Balkong, läge söder.

Bilplats

24 parkeringsplatser. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy