Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 195 000 SEK
Adress
Sallys gata 42, Limhamns sjöstad, Limhamn
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
83 kvm
Avgift
4 467 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilren och havsnära trerummare med uteplats i söderläge!

Välkommen till nybyggda och trivsamma Limhamns Sjöstad där denna lägenhet om tre rum och kök hittas. En välplanerad lägenhet i fantastiskt fint skick med vackert genomgående ekparkettgolv, fräscha ytskikt, härlig rymd och modern utrustning. Utöver detta erbjuds en underbar uteplats där både frukosten, eftermiddagsfikan och middagen kan avnjutas tillsammans med utsikten mot Öresund! För den badsugna är det badrocksavstånd till ett dopp i havet.

Det omgivande området utgör en knutpunkt på Limhamns Sjöstad. Här bor du alldeles intill Öresund och inom promenadavstånd finns Centrala Limhamn med all tillhörande service i form av flera apotek, matbutiker och skolor samt attraktiva Ribersborgsstranden. Ett nyproducerat bostadsområde där arkitekterna har lyckats med allt, inte minst med att skapa något riktigt mysigt att bo i!

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Lägenheten presenteras enligt följande:

HALL
En inbjudande, praktisk och yteffektiv hall med beiga väggar och ekparkettgolv. Avhängning ryms i den inbyggda skjutdörrsgarderoben.

KÖK
Ett stort, välutrustat och praktiskt kök från Marbodal som har bra förvaringsmöjligheter, gott om plats för matbord och stolar och rejäl köksbänk i laminat med vacker grå kakel ovan. Ekparkett, vitmålade väggar samt modern maskinell utrustning från Bosch i form av inbyggnadsugn, induktionshäll (Siemens), inbyggnadsmicro samt dubbla kombinerade kylar/frysar.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är denna bostads naturliga samlingsplats. Här erbjuds bland annat generösa sällskapsytor och stora fönster samt utgång till uteplatsen i söderläge. Ett socialt och ljust rum med ekparkett samt beiga väggar.

SOVRUM 1
Ett väl tilltaget och harmoniskt rum i sobra färger med fint ljusinsläpp och skjutdörrsgarderober med speglar.

SOVRUM 2
Ett mysigt, perfekt för de yngre familjemedlemmarna eller som kontor, sovrum med trevlig utsikt mot innergården. Ljusblå väggar och ekparkettgolv.

BADRUM
Ett stort och smakfullt badrum med öppningsbart fönster för ett extra naturligt ljus med WC (IDO), dusch, stort badkar (Svedbergs), tvättmaskin (Siemens), torktumlare (Siemens) och handfat med kommod (Svedbergs) samt spegelskåp med belysning (Svedbergs). Grått klinkergolv och väggar i vitt kakel.

UTEPLATS
Trevlig uteplats i söder med plats för grillning under trevliga sommartider där även Öresund gör sig tillkänna. Plats för matbord och stolar. Här har man utsikt mot den trevliga innergården och vattnet. Uteplatsen nås via vardagsrummet. Möjlighet för inglasning finns!

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Brf Galjonen, Registrerade Stadgar 2018.pdf BRF Brf Galjonen, Årsredovisning 2017.pdf BRF Energideklaration.pdf Info, Undersökningsplikt & Felansvar.pdf Info, sidotjänster

Bostadsfakta

Kommun

Malmö kommun, Skattesats 33.6%.

Församling

Limhamn.

Storlek

Boarea 83 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

11001

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Höghus
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Föreningens namn: Brf Galjonen på Limhamn
Organisationsnummer: 769628-6074
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 11001
Antal lägenheter: 74
Antal lokaler: 0

Brf Galjonen är en äkta förening som bildades 2015. Föreningen innehar fastigheten Buteljen 5 i Malmö med äganderätt. På fastigheten byggdes 2016 lägenhetshus med totalt 74 bostadsrätter.

EKONOMI
HSB sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
-Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1163 kr år 2019).
-Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (465 kr år 2019).

RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
Då byggnaderna stod klara hösten 2016 finns det för närvarande inga större planerade renoveringar.

PARKERING
Föreningen förfogar över 58 stycken garageplatser i gemensamt garage med angränsande fastighet, BRF Skeppsklockan. Priset är 800 kr/mån. Det finns även 4 stycken mc-platser, priset för dessa är 300kr/mån. I dagsläget är det kö till platserna och 3 månaders uppsägningstid.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Telia Triple Play. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Kostnad: 220kr/månad, tillkommer på månadsavgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen tillhandahåller en gård med planteringsytor, en övernattningslägenhet, källare med garage, cykelrum samt miljörum.

ÖVRIGT
Föreningen accepterar inte delat ägarförhållande mellan barn och föräldrar om föräldrarna inte bor i föreningen, den/dem som bor i lägenheten ska stå som ägare.

KONTAKT
https://www.galjonen-limhamn.se/

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 62 /per kvm (atemp) och år

Internet

Telia triple play

Månadsavgift

Avgift: 4 467 SEK / mån
Obligatoriskt tillägg för bredband 220 kr/mån
Garage 800 kr/mån

Tillträde

Sept/Okt 2019

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.45067 %
Andel av årsavgiften: 1.45067 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Då byggnaderna stod klara hösten 2016 finns det för närvarande inga större planerade renoveringar.

Uteplats

Uteplats

Bilplats

Föreningen förfogar över 58 stycken garageplatser i gemensamt garage med angränsande fastighet, BRF Skeppsklockan. Priset är 800 kr/mån. Det finns även 4 stycken mc-platser, priset för dessa är 300kr/mån. I dagsläget är det kö till platserna och 3 månaders uppsägningstid.

Närområde

Allmänt om området: Limhamns Sjöstad är ett av Malmös mest expansiva områden just nu. Snart växer här ett eget centrum fram i området och det läggs stort fokus på kvalitet och praktikalitet. I närområdet finns massor att upptäcka, både för stora och små. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan finner du den mysiga småbåtshamnen, Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och salta dopp på Ribban. Här hittar du även den nya Glasbruksparken där även Glasbruksskolan med åk F till 6 planerar att öppna i området. Redan nu finns Sjöstadsskolan med åk F till 6. I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga restauranger, butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, systembolag samt flera caféer, ett måste är fiket "Kaka på kaka". Vill du hellre se vad city har att erbjuda tar buss nr 7 dig snabbt in till stadskärnan. Gillar man att bo i ett expansivt område i pittoresk hamnmiljö, är detta platsen för dig!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy