Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tre kronors väg 21, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56 kvm
Avgift
2 659 SEK / mån
Rum
2 rum

Renoveringschans i ljus funkispärla

Brf Smalhusen presenterar nu denna charmiga 30-talslägenhet med renoveringsbehov och ett utmärkt tillfälle att skapa din egna funkispärla! Lägenheten i sig karaktäriseras av stora fönsterpartier och funkisdetaljer såsom dörrspeglar, charmiga element och sin genomtänkta planlösning. Här får du lättmöblerade rum, gott om förvaringsutrymmen och en mysig balkong i fritt soligt söderläge.

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer blir en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokalen "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort planeras det för en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool. I fjol slog Coop upp portarna i det nya närcentrumet där också apotek, bageri och juicebar m.m. kommer att inrymmas. På Kvarnholmen finns också läkarmottagning, caféer och ett växande utbud av restauranger. Via Svindersviksbron nås Nacka Forum på bara en dryg kilometers väg, där över 150 butiker, caféer och restauranger står på menyn. Läs mer om utvecklingen på Kvarnholmen och ta en framtida rundtur: http://www.kvarnholmen.com/

Bra kommunikationer in till Slussen och Nacka med såväl buss som pendelbåtar. På båtarna åker du med SL-kortet och tar dig till Nybroplan på ca 20 min eller Frihamnen på ca 30 min. För den aktive finns en ca fyra kilometer lång gång- och cykelbana längs Saltsjöns inlopp mot Slussen och Skeppsbron.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy