Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 850 000 SEK / accepterat pris/bud
Adress
Enbäcksvägen 14C, Knutby Gård, Norrtälje
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
84 kvm
Avgift
5 137 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till en fräsch och välplanerad 3:a med härlig inglasad balkong och egen uteplats i samband med entrén. Lägenheten är belägen en trappa upp och har totalrenoverats under 2016-2017 i modern och smakfull tappning. Öppen trevlig planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum ger härliga sällskapsytor och två sovrum samt rymlig hall och klädkammare. Ett extra sovrum kan göras om du tar en bit av det rymliga vardagsrummet.
Köket är modernt och har all tänkbar utrustning samt bra med arbetsytor och skåpsförvaring. Fönster vid arbetsbänken och utgång till den inglasade och trivsamma balkongen är mysiga detaljer i lägenheten.
Det helkaklade duschrummet har golvvärme och bekvämligheter såsom handdukstork och flera eluttag. Smakfull färgsättning och duschutrymme med både tak- och handdusch.
Det större sovrummet är insynsskyddat och har fönster åt två håll.

Trivsamt boende i lugnt och välskött område. Föreningen har samlingslokal och fin trädgårdsmiljö att vistas i. Tvättstuga och vindsförråd finns att tillgå i porten 14 A. Närhet till busshållplats, natur, stall och bad i Lommaren. Skola med årskurs 0-9 ligger i närområdet och även en förskola. Promenad till stadskärnan tar ca 15 min.

En lägenhet att trivas i så missa inte att komma och titta på detta smakfulla boende!
Välkomna!

Beskrivning

Välkommen in i en rymlig och möblerbar hall. Här finns ett fönster mot trappavsatsen, hatthylla samt plats för skoförvaring. Genomgående i lägenheten är snyggt eklaminat golv och målade väggar i gråa toner.

Vardagsrummet är stort och luftigt och ligger till höger i lägenheten ihop med köket. Mycket fönster åt söder och väster vilket ger rummet bra med ljus.
Om man vill och har behov kan ett sovrum till göras genom att ta lite av vardagsrummet.
Köket har högblanka vita luckor, granitgrå bänkskiva i laminat, med nedfälld ho och vitt fasat kakel ovanför. Som en mysig detalj finns ett fönster vid diskhon. Här finns integrerad kyl/frys och diskmaskin, inbyggd micro och ugn med spishäll (2015) och fläkt. Köket är helrenoverat från 2017 och resterande vitvaror är från det årtalet. Gott om plats för matbord vid fönstret samt utgång till den otroligt mysiga inglasade balkongen med lamellgardiner och trätrall.

Till vänster från hallen sett finns två sovrum och en rymlig klädkammare som även har 4 garderober varav en är ett städskåp.
Sovrum 1 rymmer dubbelsäng och byrå samt har två fönster åt öster och söder.
Sovrum 2 har en garderob, fönster åt söder och rymmer en enkel eller våningssäng samt skrivbord.
Vid ytterdörren finns en trälagd trappavsats där det även får plats en stol.

Från hallen nås duschrummet som är totalrenoverat 2016. Här finns ljusgrå klinkersgolv med skön golvvärme, och på väggarna är det delvis samma ton på kaklet som på golvet. I duschutrymmet och runt fönstret bryts det av med medelhavsblåa kakelplattor.. Vit handfatskommod med spegelskåp ovanför, elektrisk handdukstork, högskåp samt duschhörna med både hand- och tak dusch. Spotlights i taket med dimmerfunktion. Eluttag finns i skåpet vid fönstret. Tvättmaskinen tar säljaren med sig men det finns gott om plats för den här.

Nedanför trappan finns en trädäckad uteplats som är underbar att ha på sommaren. Här ryms möblemang och växter och den tillhör bara denna lägenhet.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Knutbygård.pdf Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Norrtälje kommun, Skattesats 33.11%.

Församling

Norrtälje-Malsta.

Storlek

Boarea 84 kvm. Enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

105

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
En utvändigt trappa leder upp till lägenheten
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1991
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Knutby Gård
Organisationsnummer: 716421-2677
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 105
Antal lägenheter: 120
Antal lokaler: 0

Lokal finns att hyra för medlemmar för egna festligheter och där finns även ett övernattningsrum om du skulle ha många övernattande gäster på besök.
Bra tvättstuga i samma byggnad, grovtvättstuga och källsortering finns.
Ett stort vindsförråd som tillhör lägenheten.
Boulebana ligger intill.

Gemensamma utrymmen: En samlingslokal som du som föreningsmedlem kan hyra för egna festligheter.
Föreningen anordnar då och då olika evenemang som man frivilligt kan delta i.

Föreningens renoveringar

Stamspolning 2016
Hissarna kontrollerade 2017

Energideklaration

Energiförbrukning: 135 /per kvm (atemp) och år

TV

Analog tv ingår i månadsavgiften.

Internet

Fiber finns indraget

Månadsavgift

Avgift: 5 137 SEK / mån
Ingår vatten, uppvärmning och vissa tv-kanaler

Gårdsplats/innergård

Trevliga gårdar och en större jätte trevlig gård som mer liknar en villaträdgård med växter och sittplatser.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00936 %
Pantsättningsavgift: 440 SEK
Överlåtelseavgift: 1110 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

En trädäckad uteplats finns vid entré trappan som tillhör denna lägenhet. Det är träplank mot gården vilket gör den privat och det ryms möblemang här samt att du får grilla. Här kan du verkligen njuta av sol och sommar på markplan.

Bilplats

Det går att hyra parkeringsplatser, garage och carport, i carporten tillhör ett extra förråd. Separat kö.
Garage kostar 400 kr i månaden
Carport kostar 300 kr i månaden.
Parkeringsplats kostar 100-150 kr i månaden

Övrigt

Föreningen har 78 lägenheter och två lokaler, 12 garageplatser och 97 p-platser.
Omtyckt och stabil förening med eftertraktade lägenheter.

Kort promenad till Knutby handelsområde med mataffärer och butiker.
Det finns busshållplats ca 100 m från porten.
Närhet till strövområden med elljusspår, stall och Lommarbadet.
Skola 0-9, och förskola finns i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy