Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / bud
Adress
Sveagatan 33, Övre Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75 kvm
Avgift
5 720 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin gavellägenhet med två balkonger!

Varmt välkommen till Sveagatan 33, en nybyggd och tilltalande gavellägenhet som fullkomligt badar i ljus! Här bor du centralt med suveränt läge i Övre Vasastaden. Ett högkvalitativt och trivsamt boende med fönsterpartier i tre väderstreck, genomgående ekparkettgolv samt fönsterbräden i sten. Bostaden erbjuder ett påkostat kök med stenbänkskiva och vitvaror från Electrolux med rymlig matplats intill, vardagsrum i öppen planlösning, master bedroom med två skjutdörrsgarderober, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt sovrum. Två härliga balkonger som ger sol stora delar av dagen. Garage finns i huset med hiss från våningsplanet.

Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasafortet bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. I närheten finner ni ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. På kort promenadavstånd finns en välsorterad matbutik, bageri och flertalet restauranger.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med klinkergolv innanför dörren. Vitmålade väggytor.

KÖK
Smakfullt kök med vit skåpsinredning, svart bänkskiva i granit samt kakel som stänkskydd. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen är från Electrolux och utgörs av kyl och frys i fullhöjd, ugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, spisfläkt och diskmaskin. Vitmålade väggytor och ekparkettgolv.

VARDAGSRUM
Luftigt och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck. Här erbjuds generösa sällskapsytor med gott om plats för socialt umgänge. Utgång till balkong i soligt läge. Ekparkettgolv och vitmålade väggytor.

SOVRUM 1
Stort master bedroom med vitmålade väggytor och ekparkettgolv. Bra förvaring i två skjutdörrsgarderober. Utgång till rymlig balkong.

SOVRUM 2
Rymligt extra sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggytor.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med toalett, duschhörna, kommod och spegelskåp. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Handdukstork.

Dokument (pdf)

Signerad årsredovisning 2017 Vasaporten.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 75 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1101

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk ventilation

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vasaporten
Organisationsnummer: 769629-5513
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1101
Antal lägenheter: 59
Antal lokaler: 1

Brf Vasaporten bildades 2015 och fastigheten stod klar för inflyttning 2017. Föreningens två sammanbyggda flerbostadshus samt ett punkthus består totalt 1 lokal och 59 lägenheter fördelade på 1-5 rum och kök med adresserna Sveagatan 29-31, Thorells gata 2 samt Östgötagatan 62-64

TV

Ingår i avgiften.

Internet

Ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 5 720 SEK / mån
Inklusive vatten, el, uppvärmning samt bredband och tv.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Två härliga balkonger som ger sol hela dagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy