Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Naturvägen 2, Surte, Surte
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
105 kvm
Avgift
4 026 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk fyra med exklusiva materialval och stor inglasad balkong!

Nyproducerad bostad med 105 välplanerade kvadratmeter samt stor inglasad balkong på uppskattningsvis 34 kvm - gör att bostaden känns ännu större och förlänger sommarhalvåret. Bostaden har två exklusiva badrum och 3 rymliga sovrum där den mindre familjen kan bli ännu större. Ett boende i framkant vad kommer till materialval.

Bostaden är attraktivt beläget med närhet till skola, förskola, affärer, läkarvård, fritidsaktiviteter, grön- och strövområden samt tillgång till bad och avkoppling. Goda pendlingsmöjligheter till Göteborg på ca 15 min.

Välkomna att ta del av Green Village som är byggt i miljöklassigt guld!

Beskrivning

Välkomna till detta nybyggda område Green Village med en skön blandning av radhus och bostadshus. Parkera bilen direkt utanför bostaden och ta hissen upp till andra våning.

En välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i spegelskjutsdörrsgarderob. Till vänster om hallen finns bostadens tre sovrum i varierande storlek med plats för säng och tillhörande möblemang. I masterbedroom finns även en stor skjutdörrsgarderob för ytterligare förvaring och utgång till uterummet.

Köket är fullutrustat med exklusiva materialval och har en lyxig köksö med öppen planlösning mot vardagsrummet vilket inbjuder till stora sällskapsmiddagar. Här flödar ljuset in från alla fönster som omges av den stora ytan och här finns även utgången till våningens härliga inglasade balkong.

I bostaden finns även två rymliga badrum med påkostade och moderna tillval såsom handdukstork, spotlights, värmegolv, handfat med kommod, spegelskåp och i ett av badrummen finns tvättmaskin och torktumlare. Dusch och wc finns självklart i båda badrum.

Våningens pärla, inglasade balkongen, på ca 35 kvm förlänger bostaden ytterligare där det enkelt ryms både loungemöbler och matgrupp. Välkomna att trivas!

Green Village är en mycket populär del av Surte som är byggt i miljöklassigt guld där alla vitvaror är i lågenergi klass A med låga energikostnader för de boende. Byggnaden är ljudisolerad i klass B vilket innebär att de boende kan leva ostört från grannar och trafik.

Välkommen hem!

SURTE, ALE

I det gamla glasbrukssamhället Surte finns ett glasbruksmuseum kvar som minne över historien. Det här är den första tätorten man möter när man kommer in i Ale kommun söderifrån och här bor ca 3000 personer. Surte är ett lugnt och tryggt område med närhet till underbar natur samt mycket goda kommunikationsmöjligheter ifrån Surte station till Göteborg, perfekt för veckopendlaren. Den som föredrar att ta bilen till Göteborg styr istället ut på E45:an. Från Surte har ni även smidig förbindelse till Sveriges både nordliga och sydliga delar med E45:an och E6:an.

Mycket barnvänligt område med flera förskolor precis runt hörnet och Surteskolan där barnen går från 0 till 6 klass. För den natur och motionsintresserade finns många alternativ till en härlig upplevelse. Vättlefjälls naturreservat, vilket är ett av Göteborgs största naturområden. Det vackra kuperade landskapet är ett mycket omtyckt friluftsområde som bjuder på en rik variation av mossar, ljunghedar, löv? och barrskog.

För den sportintresserade finns rejäl fotbollsplan och vad som ligger Surteborna varmt om hjärtat är bandylaget Ale-Surte BK.
Under varma sommardagar kan ni packa picknickkorgen och promenera till Surtesjöns badplats.
Detta är bara några av saker som Surte har att erbjuda!

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Brf Solskensvägen 3.pdf Stadgar Brf Solskensvägen 3.pdf Energideklaration Brf Solskensvägen 3.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Surte 43:150, Ale kommun, Skattesats 34.44%.

Församling

Nödinge.

Storlek

Boarea 105 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

18-1101

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme och vindkraft

Föreningen

Föreningens namn: Bostadsrättsföreningen Solskensvägen 3
Organisationsnummer: 769627-7776
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 18-1101
Antal lägenheter: 32
Antal lokaler: 0

Föreningen förvaltas av Ale fastighetsförvaltning och består av 32 bostadsrätter i 3 st flervåningshus.

Fullvärdesförsäkring finns via IF. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

Gemensamma utrymmen:
Ett styck källarförråd

Parkering:
P-plats ingår i avgiften, har strömuttag. Finns även många besöksplatser i området.
Eluttaget är anpassat för laddning av elbil.

Tv/Internetanslutning:
Fiber

Juridiska personer godkänns ej som medlemmer i föreningen.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 50 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-07-06

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 026 SEK / mån
inkl värme och parkering. (El och vatten mäts separat efter förbrukning).

Driftskostnad

800 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
VA: 450 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Dessa driftkostnader är uppskattade från säljaren. Skall endast ses som ett riktvärde (varmvatten ca 250 kr/mån samt kallvatten ca 200 kr/mån).

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.32000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Inglasad balkong på uppskattningsvis 34 kvm.

Övriga utrymmen

Tillhörande källarförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy