Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fabrikörvägen 4A, Nacka Strand, Nacka Strand
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 499 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 2:a möjlig 3:a med stor balkong och slående utsikt.

Välkommen till denna flexibla bostad med fantastiskt utsikt över Stockholms inlopp, lägenheten kan enkelt byggas om till en 3:a (se alternativ planlösning). Här bor du med närhet till havet, kommunikationer och centrum. Högt i tak, smakfulla materialval och stora vackra fönster ner till golv. Lägenheten är planerad med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stor möblerbar balkong med slående utsikt. Köket är unikt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industrikänsla. Köket går i en snygg grå ton med en bänkskiva i natursten. Snyggt badrum med mörkgrå granitkeramik, väggar i natursten, stor spegel, takdusch och tvättpelare. Sovrummet rymmer en stor säng och intill ligger en stor walk in closet.

Förening med väldigt många extra faciliteter så som övernattningslägenhet, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. I huset finns det också en förskola.

Nacka Strand är ett framtidsområde där mycket händer. Här har man ett stort serviceutbud med bland annat bageri, blomsteraffär, kemtvätt, frisör och bank. För hälsan finns SATS-gym eller avkopplande behandlingar hos Njuta SPA. En kort promenad tar dig till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker, restauranger och caféer. I omgivningen finns också många vackra promenadstråk, Nyckelvikens naturreservat och trivsamma ställen för lunch, middag eller after work. Hotel J samt Restaurant J, ett mycket populärt marint brasseri precis vid vattnet där skärgårdsbåtar trafikerar och tar dig ut i skärgården eller in till stan (SL-kort gäller).

Från Nacka Strand tar du dig enkelt med buss till Slussen på ca 10 minuter. Ett annat populärt kommunikationsmedel är SL-båtarna som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. År 2027 planeras även tunnelbanan att dras till Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka Strand.

Beskrivning

HALL - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med parkettgolv i ljuspigmenterad ekplank och målade väggar i vitt. Gott om plats för avhängning. Ingång till badrum.

KÖK - Smakfullt kök parkettgolv i ljuspigmenterad ekplank och målade väggar i vitt. Unikt kök inrett med grå köksluckor och exklusiv bänkskiva i ljus natursten med underlimmad diskho. Maskinpark från Siemens i rostfritt så som induktionsspishäll, stor fläkt med avhängningsstång, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och integrerad kyl och frys. Intill köket finns det gott om utrymme för en matplats om 4-6 personer.

VARDAGSRUM - Stort härligt vardagsrum med parkettgolv i ljuspigmenterad ekplank och målade väggar i vitt. Öppen planlösning mot kök och stora fönsterpartier ner till golv samt utgång till balkongen.

BALKONG - Stor möblerbar balkong med utsikt över inloppet. Här njuter du va utsikten över de båtar som passerar.

SOVRUM - Rymligt sovrum parkettgolv i ljuspigmenterad ekplank och målade väggar i vitt. Stort fönsterparti med härligt ljusinsläpp. Intill ligger en walk in closet.

BADRUM - Smakfullt badrum med mörkgrå granitkeramik (golvvärme) och väggar i natursten. Här finns vägghängd toalett, handfat, stor spegel med infällda lampor och infällt badrumsskåp , handdukstork, spotlights i tak, dusch med takdusch och duschvägg. Tvättpelare i nisch bakom specialsytt draperi med tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

Hela lägenhetens har genomgående parkettgolv i ljuspigmenterad ekplank, målade väggar i vitt, högt i tak och golvvärme i alla rum.

Övrigt

Välkommen till den härliga stadsdelen Nacka Strand. Nacka Strand är ett fantastiskt område precis intill Stockholms inlopps strandkant. Här finns närhet till allt du behöver inom natur, butiker och service.

Nacka Strand har länge varit en stadsdel i rörelse med kontor, start-ups och nu på senare tid Stockholm Fashion District. Detta gör att det finns ett rikt serviceutbud såsom bagerier, restauranger, blomsteraffär, frisör, kemtvätt och bank. För hälsan finns SATS-gym eller avkopplande behandlingar hos Njuta SPA. En kort promenad tar dig till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker, caféer och restauranger.

Från Nacka Strand kan du ta skärgårdsbåtar för turer i Stockholms Skärgård, ellerenkelt med buss 443 till Slussen på ca 10 minuter. Ett annat populärt kommunikationsmedel är SL-båtarna som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. År 2025 planeras även tunnelbanan att dras till Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka Strand.

I omgivningen finns också många vackra promenadstråk såsom standpromenaden, Nyckelvikens naturreservat och trivsamma ställen för lunch, middag eller after work. Hotel J samt Restaurant J, ett mycket populärt marint brasseri.

Såväl Nacka Strands förskola som Nacka Strands skola, åk 1-3 återfinns i kvarteret. I Nacka Strand ligger också Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomiskplan.pdf Materialbeskrivning.pdf Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 76 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

09.0903

Våning / hiss

Våning 3 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1943/2016-2018
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Fabrikören i Nacka
Organisationsnummer: 769630-9256
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 09.0903
Antal lägenheter: 113
Antal lokaler: 1

Brf Fabrikören i Nacka är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen äger 53,9% av fastigheten Nacka Sicklaön 369:32. I föreningen finns 113 bostadsrätter samt en hyreslokal som kommer att husera en förskola med förskolegård. Oscar properties övertog en gammal kontorslokal som nu har byggts om till bostäder, fastigheterna tillträddes i sin helhet under 2018.

TV

TV och bredband levereras via Ownit och föreningen har en gemensam gruppanslutning. Igår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 499 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.85808 %
Andel av årsavgiften: 0.86000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

I garaget under byggnaden har föreningen garageplatser som kan hyras för 1000 kr/mån. Förvaltningen godkänner att befintligt parkeringstillstånd övertas av köparen. I området finns avgiftsbelagda parkeringsplatser och fler garage.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd.

I föreningen finns barnvagnsrum, stort cykelrum och tvättstuga. Här finns även extra facilliteter som kylrum för leveranser av mat, hobbyrum, övernattningslägenhet och exklusivt biorum med plats för stora sällskap.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy