Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fabrikörvägen 4A, Nacka Strand, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 499 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad 2:a möjlig 3:a med stor balkong och slående utsikt.

Välkommen till denna flexibla bostad med fantastiskt utsikt över Stockholms inlopp, lägenheten kan enkelt byggas om till en 3:a (se alternativ planlösning). Här bor du med närhet till havet, kommunikationer och centrum. Högt i tak, smakfulla materialval och stora vackra fönster ner till golv. Lägenheten är planerad med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stor möblerbar balkong med slående utsikt. Köket är unikt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industrikänsla. Köket går i en snygg grå ton med en bänkskiva i natursten. Snyggt badrum med mörkgrå granitkeramik, väggar i natursten, stor spegel, takdusch och tvättpelare. Sovrummet rymmer en stor säng och intill ligger en stor walk in closet.

Förening med väldigt många extra faciliteter så som övernattningslägenhet, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. I huset finns det också en förskola.

Nacka Strand är ett framtidsområde där mycket händer. Här har man ett stort serviceutbud med bland annat bageri, blomsteraffär, kemtvätt, frisör och bank. För hälsan finns SATS-gym eller avkopplande behandlingar hos Njuta SPA. En kort promenad tar dig till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker, restauranger och caféer. I omgivningen finns också många vackra promenadstråk, Nyckelvikens naturreservat och trivsamma ställen för lunch, middag eller after work. Hotel J samt Restaurant J, ett mycket populärt marint brasseri precis vid vattnet där skärgårdsbåtar trafikerar och tar dig ut i skärgården eller in till stan (SL-kort gäller).

Från Nacka Strand tar du dig enkelt med buss till Slussen på ca 10 minuter. Ett annat populärt kommunikationsmedel är SL-båtarna som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. År 2027 planeras även tunnelbanan att dras till Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka Strand.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy