Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Norr Mälarstrand 86, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
110 kvm
Avgift
4 017 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Juridiskt person - underbar utsikt mot Riddarfjärden - Uteplats mot innergård - Möjlig 4:a

Underbart boende som presenterar 3,5 rum och kök som enkelt går att göra om till en 4:a för dig som är i behov av ett extra sovrum.

Här finner du en lägenhet utöver det vanliga som förutom utgång till en egen uteplats bjuder på en grönskande utsikt mot Rålambshovsparken och vackra Riddarfjärden. Lägenheten har en genomgående planlösning med stora spröjsade fönsterpartier i två väderstreck samt generösa rum som bjuder på en fantastisk rymd. Den öppna planeringen mellan vardagsrum och kök ger dig sociala ytor att umgås med vänner och familj och du kan utan problem duka upp till middag för 8-10 personer. Invid köket finns en fungerande öppen spis som bidrar med en härlig mysfaktor under vinterhalvåret och intill finns en platsbyggd bokhylla för dina böcker. Via vardagsrummets pardörrar i glas når du föreningens gemensamma innergård med din egen uteplats precis utanför. Här kan du njuta av lugnet och se fram emot trevliga grillkvällar sommartid.

Lägenhetens Master Bedroom möbleras med dubbelsäng och har ett lugnt läge mot innergården. Via sovrummet når du en walk-in-closet som ger dig fantastisk förvaring men som även kan byggas om/användas som ett 3:e sovrum. Via vardagsrummet har det tidigare funnits en dörröppning in till klädkammaren som enkelt kan öppnas upp igen nyttjas som en separat ingång till ditt nya sovrum (se alternativ planlösning). Lägenhetens andra sovrum är stort och fungerar idag som ett kombinerat gästrum och kontor. Rummet har ett högt och fritt läge med direkt utsikt ner mot grönskan med Riddarfjärden i bakgrunden.

Ytterligare en bonus du bjuds på är det lyxiga badrummet som mer kan liknas vid ett spa. Här finns bastu med intilliggande dusch och badkar samt dubbla handfat infällda i en bänkytan av vitbetsad massivt trä. Du finner tvättmaskin och torktumlare för en enklare vardag och intill lägenhetens entré finns även en gästtoalett.

På Norr Mälarstrand 86 bor du på en attraktiv adress i en ytterst välskött fastighet med pampig entré. Utanför porten sträcker sig Kungsholmens vackraste promenadstråk som tar dig 1 mil runt Kungsholmen längs med vattnet. Rakt över gatan ligger grönskande Rålambshovsparken med Boulebar (under renovering), volleybollnät samt välbesökta Smedsuddsbadet. I närområdet finns även Eriks Bazar, Kungsholmens Tapas, Mamadou och mångas favorit frukostställe, Petit France.
I motsatt riktning och med cirka 5 minuters promenad når du mycket bra kommunikationer invid Fridhemsplan med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. Här passerar även flygbussar till Bromma samt Arlanda förbi. Vid Fridhemsplan finns all tänkbar service, Åhléns, matbutiker samt ett rikt utbud av restauranger och caféer.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy