Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Engelbrektsgatan 31, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
84 kvm
Avgift
3 248 SEK / mån
Rum
3 rum

Övrig kontakt

Johanna Nordberg
Övrig kontakt

Vilken härlig planlösning - 3248 kr/månad - stor balkong i bästa solläge

Tillfälle att förvärva denna underbara trea belägen i populära Vasastaden. En mycket härlig och rymlig trea om 84 kvm. Stora fönsterpartier samt den öppna planlösningen gör detta till en otroligt ljus och härlig lägenhet.

Ni kommer inte bli besvikna, denna lägenhet har något speciellt! Med sin sociala planlösning är lägenheten som gjord för härligt umgänge med vänner och familj. Öppet kök med platsbyggd köksö där köksytan skapar rum för matlagning och köket är fullt utrustat. Stilrent och fint renoverat. Intill köket har ni den härliga matplatsen med möjlighet till trevliga middagar med stora sällskap.

Badrummet är rymligt och helkaklat och här finner ni både torktumlare och tvättmaskin. Stor välkomnande hall och i lägenheten har ni även gott om garderober samt en klädkammare. Här är det bara att flytta in då alla ytskikt är i gott skick.

Sist men inte minst. Här har ni en stor balkong i vinkel med fin trätrall och vindsskydd. En balkong med gott om plats för en soffgrupp mm. Solläget är helt perfekt. Sol från tidig morgon till sen kväll och här har ni också trevlig vy över staden och Domkyrkan.

Vasastaden är en mycket eftertraktad stadsdel med fina grönområden. Närhet till resecentrum, bra restauranger, shopping och mataffärer. Stångån och dess fina promenadstråk ligger endast några minuter bort.

Föreningens ekonomi är stabil. Till lägenheten hör ett källarförråd. I källaren finns även gemensamma utrymmen så som tvättstuga och cykelförråd. Garageplats kan hyras via Bilpark i Linköping.

I den otroligt låga avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. För endast 100 kr/månad för ni även bredband & fast avgift för ip-telefoni.

- Hjärtligt välkomna på visning, bör ses!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy