Visningar

sön 2 jun 12:15 - 12:45
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 850 000 SEK / Utgångspris.
Adress
Eskilstunavägen 9C, Centralt, Strängnäs
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71.5 kvm
Avgift
3 173 SEK / mån
Rum
3 rum

Centralt belägen 3:a!

Välkommen till en centralt belägen gavellägenhet á 3 rum & kök! Ljus entréhall med klädhängare samt klädkammare. Stilrent vardagsrum med parkettgolv, stort fönster och utgång till balkong. Balkong i söderläge. Två sovrum i ljusa färger. Trivsamt kök med matplats och bra arbetsytor. Trevligt duschrum med kakel och klinker. Strängnäs centrum och tågstation nås med en kort promenad. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Ljus och välkomnande entréhall med klädhängare och klädkammare, renoverad 2017. Vardagsrum med parkettgolv, utgång till balkong i söderläge. Stort fönster i vardagsrummet skapar ljusinsläpp. Två inbjudande sovrum med garderob. Kök utrustat med induktionshäll, diskmaskin ifrån 2018, kylskåp med inbyggd ismaskin. Ommålat 2016. Duschrum med kakel, klinker och handdukstork. Tvättmaskin. Lägenheten är belägen på gaveln och har fönster i tre olika väderstreck.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun, Skattesats 33.77%.

Församling

Strängnäs domkyrkoförs. med Aspö.

Storlek

Boarea 71.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

00319

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1960-62
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Föreningens namn: Läraren
Organisationsnummer: 719500-0315
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 00319
Antal lägenheter: 74
Antal lokaler: 5
Stambytt 2004

Föreningens ekonomi

Inga avgiftshöjningar är planerade 2018.

Föreningens renoveringar

1983: Fasad tilläggsisolerad
1985: Takomläggning
2000: Fjärrvärme
2004: Stambyte kök och badrum. Elbesiktning
2005: Bredband
2008: Balkongrenovering
2009: Fönstermålning
2009: Energideklaration
2010: Nya maskiner i tvättstugorna
2010: Byte av ytterdörrar till säkerhetsdörrar
2011: OVK
2011: Motorvärmaruttag till samtliga p-platser
2013: Dräneringsarbeten mot innergården med nyasfaltering.
2018: Nyinstallation av fönster.
2019: Energideklaration

Månadsavgift

Avgift: 3 173 SEK / mån
inkl. Värme/VA/Kabel-TV

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.45050 %
Andel av årsavgiften: 1.45467 %
Pantsättningsavgift: 445 SEK
Överlåtelseavgift: 1114 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong i söderläge.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy