Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 800 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

tis 24 sep 18:00 - 18:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / bud
Adress
Rotegatan 8, Södra Ekkällan, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
89 kvm
Avgift
3 101 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lägenhet i toppskick på höjden!

Varmt välkommen till Rotegatan 8, en ljus och högkvalitativ bostad belägen på höjden i Södra Ekkällan. Ett perfekt boende för er som värdesätter det lilla extra! Här erbjuds en trivsam lägenhet med fönster i flera väderstreck, milsvidd utsikt, lättmöblerade rum samt en luftig och rymlig känsla med högre till tak. Tilltalande planlösning med en större, social del bestående av modernt HTH-kök i vitt med en stor matplats samt öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till inglasad balkong i soligt läge och fin utsikt. En mer privat del bestående av två sovrum, varav ett med skjutdörrsgarderob, samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden stod inflyttningsklar 2016 och är belägen på höjden i populära Södra Ekkällan. I området finner du en välsorterad matbutik, restauranger, två gym samt flertalet förskolor och skolor. På några minuters promenad från bostaden finner du Tinnerö Eklandskap med fin natur och härliga promenadstråk. Gångavstånd till universitetssjukhuset och cykelavstånd till Linköping city, Mjärdevi Science Park och universitet.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Rymlig hall med vita väggar samt bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar.

Badrum med vita, kaklade väggar samt grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med WC, dusch med glasväggar, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare.

Stort sovrum med garderobsvägg samt plats för dubbelsäng. Ekparkettgolv och vita väggar.

Sovrum med ekparkettgolv och vita väggar.

Stilrent och modernt kök från HTH med vita snickerier, grå, smakfull laminatbänkskiva samt vitt kakel som stänkskydd. Här finns rostfria vitvaror i form av hela kyl och frys, diskmaskin, fläkt, inbyggnadsugn och -mikro samt induktionshäll. Rymlig matplats med plats för matbord för 8 personer.

Öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljust och fint vardagsrum med utrymme för stort soffgrupp. Utgång till en riktigt härlig, inglasad balkong med sol hela dagen.

Dokument (pdf)

Planritningar Brf Tinneröhöjd 3 2017 Å.pdf Stadgar Tinneröhöjd.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 89 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1704

Våning / hiss

Våning 7 av 11.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf tinneröhöjd 3
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1704
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Fiber via Utsikt.

Internet

Fiber via Utsikt.

Månadsavgift

Avgift: 3 101 SEK / mån

Driftskostnad

Driftkostnad 918 kr/månad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.09560 %
Andel av årsavgiften: 2.09560 %

Uteplats

Stor, inglasad balkong med många soltimmar.

Bilplats

Parkeringsplats finns att hyra i garage.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy