Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Förrådsvägen 15, Huddinge - Centralt, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
82 kvm
Avgift
4 367 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Totalrenoverad 3:a med mycket bra läge!

Nu ges möjlighet att flytta in i en välplanerad lägenhet på Förrådsvägen 15 som totalrenoverats 2019. Här bor ni med ett fantastiskt läge, nära Huddinge centrum, med sitt stora utbud av butiker, restauranger, service samt kommunikationer i form av buss och pendeltåg mot bl.a. Stockholm och Södertälje.

Själva bostaden har under det senaste året totalrenoverats och präglas idag av påkostade materialval och hög funktion. Här finns två renoverade sovrum med bra förvaring i garderober med skjutdörrar, nyrenoverat och fullt utrustat kök med gott om utrymme för matplats. Vidare finns ett fräscht badrum, stambytt 2008, och uppdaterad utrustning 2019. Detta gäller även den lilla gäst-wc som även den fått sig en uppdatering. Till sist finns det mycket trevliga och rymliga vardagsrummet med stora fönster som ger ett härligt, naturligt ljusinsläpp till bostaden. Möjlighet finns till två separata ingångar och eventuell uthyrningsdel är möjlig.
Kort och gott en bostad i mycket gott skick som upplevs bäst på plats. Hjärtligt välkomna på visning!

Beskrivning

KAPPRUM:
Entrén är rymlig och erbjuder god avhängningsplats, klinkergolv.

SOVRUM 1:
På vänster sida innanför ytterdörren finner ni ett ljust och rymligt sovrum med vitmålade väggar och parkettgolv. God förvaring i mörk skjutdörrsgarderob.

LITEN WC:
Mindre WC precis invid hallen och ena sovrummet i stilrent utförande.

KÖK:
Stilfullt och inbjudande kök med vackert trägolv som löper vidare via hallen ut i vardagsrummet. Här möts ni av vita skåpluckor, massiv bänkskiva i trä med vitt kakel ovan. Den maskinella utrustningen består av: integrerad diskmaskin, fullstora kyl och frys, integrerad mikrougn, ugn, induktionshäll och köksfläkt.

HALL:
Mellan sovrummen, vardagsrummet och köket finns här en hall med 2 st garderober.

BADRUM:
Stambytt (08) badrum i mycket gott skick, här finns idag duschplats, tvättmaskin, wc samt handfatskommod med spegelskåp ovan.

SOVRUM 2:
Generöst sovrum i vitmålad beklädnad och parkettgolv. Här löper längs ena väggen en integrerad garderob med spegeldörr samt skjutdörrsgarderob.

VARDAGSRUM:
Vardagsrum i slående storlek med stora fönster som belyser rummet. Detta rum erbjuder lättmöblerade ytor och utrymme för både soffgrupp, tv-möbel och matplats.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2017 Brf Klockarbacken 6.pdf Stadgar 2011 Brf Klockarbacken 6.pdf Energideklaration.pdf Årsredovisning 2019

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun.

Storlek

Boarea 82 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

00010

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1953
Fönster: 3-glas

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Klockarbacken 6
Organisationsnummer: 769623-0700
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 00010
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Brf Klockarbacken 6 bildades 2011 och är en äkta förening bestående av 18 lägenheter.

Föreningens renoveringar

- Stambytt 2008

Energideklaration

Energiförbrukning: 129 kWh/kvm och år

TV

Basutbudet via ComHem ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband 100 Mb/s via ComHem eller Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 4 367 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 7.7496 %

Renoveringar

- Stambytt 2008
- Fönsterbyte 2016

Totalrenovering färdigställd 2019 bestående av följande renoveringar:
-Målning i samtliga rum
-Flyttspacklat och lagt nya trägolv i sovrummen, kök, hall och vardagsrum.(parkettgolv i sovrummen och bredare mer exklusivt trägolv i kök, hall och vardagsrum)
-Nya el- och internetuttag i sovrummen och vardagsrummet.
-Nya garderober och dörrar i sovrum.
-Köket renoverat med ny maskinpark och sänkt tak med spotlights.
-Ny wc-stol, handfat, duschblandare och tvättmaskin i stora badrummet.
- Ny wc-stol, handfat och överskåp i lilla badrummet.

Bilplats

410 kr/mån med el stople.
260 kr/mån utan el.
Kö för närvarande.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd (15), källarförråd (15) och tvättstuga (13).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy