Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Larmvägen 10B, Fredriksdal, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
111 kvm
Avgift
6 846 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Magisk gavelfemma med inglasad balkong i väst!

KOMMANDE!
Varmt välkommen till Larmvägen 10B och detta magiska boende där varje detalj är utvald med omsorg och god fingertoppskänsla!

En halvtrappa upp erbjuds 111 genomtänkta och väldisponerade kvadratmeter med vackra högkvalitativa materialval såsom vitlaserade ekgolv och ett mycket tilltalande kök från Kvik. Bostadens stora fönsterpartier och läge ger oss härligt ljusflöde från tre olika väderstreck. Vidare erbjuds stora sociala ytor, gott om förvaring genom flertalet garderober och en stor inglasad balkong i soligt väst. Lägenheten håller en genomgående hög standard och för nästa ägare är det bara att flytta in!

Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, stort utbud av gemensamma aktiviteter och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat en övernattningslägenhet, lekplats, parkeringsmöjligheter samt en vacker innergård med grillplats. I månadsavgiften ingår tv, vatten och värme.

Här bor du vid ett av Fredriksdals trevligaste lägen - bara ett stenkast från Ica Maxi, Matöppet, skola och dagis! Med en kort promenad når du Fredriksdal museer och trädgårdar, och med några minuters bilfärd står du utanför Väla Centrum.

Beskrivning

HALL/ENTRÉ:
Ni välkomnas in genom en lång & rymlig hall med både avhängning och goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober. På golvet vilar gråa klinkerplattor och vita väggar.

VARDAGSRUM:
Stort och luftigt vardagsrum med stora fönster och bra ljusinsläpp. Här ryms såväl en soffgrupp som övrig möblering. På golvet vilar vitlaserat ekgolv och vita väggar. Från vardagsrummet når man dessutom den magiska balkongen.

KÖK:
Kvikkök med köksö, Vita högglansiga köksluckor samt matchande grå bänkskiva. Snyggt kaklade ytor ovan och stilig vask med blandare. Köket är utrustat med: induktionshäll, ugn, kyl/frys, Vinkyl, köksfläkt och diskmaskin. Köket är gediget och väldigt trevligt, här finns dessutom plats för ett matbord för ca. 6-8 personer. På golvet vilar vitlaserat ekgolv och vita väggar.

BADRUM:
Fräscht helkaklat badrum renoverat i samband med stambytet 2011. Gråa klinker på golvet och vit kakel väggen. Badrummet är utrustat med: kommod med Tvätt/tork, underskåp, spegelskåp, vägghängd wc, handdukstork och duschhörna.

GÄST WC:
Helkaklat och renoverat i samband med stambytet. Utrustad med: vägghängd wc, tvättställ med förvaring.

4 SOVRUM:
Rummen är lätt möblerade och rymmer en större säng samt annat tänkbart. Samtliga rum har vitlaserad ek golv och målade väggar. Här finns även gott om förvaring och förvaringsmöjligheter för den som önskar.

BALKONG:
Magisk inglasad balkong i soligt väst. Här kan man både njuta av solen och umgås i större umgänge.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Brf Fredriksdal.pdf Stadgar Brf Fredriksdal.pdf Årsredovisning Brf Fredriksdal 2017.pdf Årsredovisning Brf Fredriksdal 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun.

Storlek

Boarea 111 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

0134

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
En trappa upp.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1970
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Fredriksdal i Helsingborg
Organisationsnummer: 743000-1086
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0134
Antal lägenheter: 232
Antal lokaler: 7

Föreningen äger fastigheten Fronten 1, i vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress Larmvägen 2-18. Första inflyttning skedde år 1965. Föreningen har 232 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 18.814 m2 samt 7 hyresrättslokaler på totalt 393 m2. I föreningen finns även några mindre förrådslokaler för uthyrning. Föreningen har 128 bilplatser i parkeringshus.

Föreningens renoveringar

De senaste åren har föreningen bytt ut alla ytterdörrar till säkerhetsdörr (2015) samt genomfört stambyte med badrumsrenovering (2011).

Månadsavgift

Avgift: 6 846 SEK / mån

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Övrigt: 50 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.58686 %
Andel av årsavgiften: 0.58686 %
Betalas av: Köpare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy