Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Accepterat pris eller högstbjudande
Adress
Daljunkaregatan 9C, Falun
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
118 kvm
Avgift
5 669 SEK / mån
Rum
5 rum

CENTRAL VÅNING OM 118 KVM MED FÖRMÅNLIG AVGIFT!

BOSTADSRÄTT OM 5 RUM & KÖK MED CENTRALT LÄGE I VÄLSKÖTT FÖRENING!

Välkommen till denna centrala och välplanerade lägenhet om 5 rum och kök. Här bor du i attraktiva BRF Fornsalen som är en mycket attraktiv och stabil förening med god ekonomi och låg månadsavgift där värme, vatten, elnätsavgift, bredband samt kabel-tv är inkluderat!

Detta hem präglas av härligt ljusinsläpp genom flertalet stora fönster vilket i kombination med en generös takhöjd skapar en härlig känsla av rymd. Social och välplanerad planlösning med öppen spis i vardagsrummet och gott om förvaring. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall, 4 sovrum, ett trevligt vardagsrum med öppen spis, ljus fiskbensparkett och utgång till en härlig balkong, ett fräscht renoverat kök med goda arbetsytor, köksö och plats för middagsbord, badrum med kakel och klinker, wc-rum samt klädkammare & förråd.

Välskött förening med fina gemensamhetslokaler såsom; motionsrum/gym, samlingslokal samt gästrum för uthyrning. I iordninggjord utemiljö med grillplats och flera sittplatser. Förmånlig månadsavgift ger totalt sett en mycket låg boendekostnad! Med endast några minuters promenad når du resecentrum och centrum med restauranger, gallerior och promenadstråk.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Falun kommun, Skattesats 34.96%.

Församling

Falu Kristine.

Storlek

Boarea 118 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Våningsplan 2 av 3. Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: HSB BRF Fornsalen i Falun
Organisationsnummer: 783200-0876
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 35
Antal lokaler: 2

Föreningens ekonomi

God ekonomi

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com-Hem

Internet

Fast lina Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 5 669 SEK / mån
Värme, vatten, nätavgift för el, bredband, kabel-tv samt bostadsrättstillägg.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.20096 %
Andel av årsavgiften: 3.19787 %

Uteplats

Uteplats 1: Balkong
Uteplats 2: Härlig gemensam uteplats..

Bilplats

15 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
6 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns samlingslokal, relax, gästlägenhet, tvättstuga, gym och vindsförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy