Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Västra Holmgatan 23, Kålgården, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
142 kvm
Avgift
7 430 SEK / mån
Rum
5 rum

Kålgårdens bästa

Att bo i ett radhus om dryga 140 kvm med Munksjön i sikte där de tre sjöarna finns i absoluta närområdet med lugnet och fina promenadstråk. Huskänsla i trygg bostadsrättsform är eftertraktat och högst attraktivt. Kålgårdens skönhet med en frihet, en oas utan någon förpliktelse och med glädje i mångfald.

Här har arkitekten synnerligen tänkt till och skapat en lyx för den som önskar mer av radhusets frihet men vill bo med stadens utbud för sina fötter.
Sväng in på en av gatorna närmast Munksjön och Atollen men med ett sådär perfekt avstånd för att garantera ett absolut lugn med total avsaknad av buller och brus.

Stig in genom dörren i denna radhusdröm om tre våningsplan där en hall och trappa leder Er upp till bostadens hjärta. Sällskapsutrymmen i talet två för den stora familjen som kräver utrymme. Sovrum i talet tre, praktiskt fördelade med ungdomarna på tredje våningen. Samtliga har givetvis garderober bakom skjutdörrar. Badrum i tvåtal. Inget val krävs här för det finns både dusch och spalyx med bubbelbad.
Egen praktisk tvättstuga där inga tvättider måste passas. Grandiosa sällskapsytor med kök, matsal och vardagsrum i vinkel och mysig balkong i öster för morgonens första strålar. Men kronjuvelen blir utan tvekan den stora inglasade balkongen som blickar mot Munksjön. Här visar sig solen från tidig förmiddag tills de sista strålarna går ner för kvällen. Kanske stor nog att kallas vinterträdgård och ja, med infravärme blir nog detta det stående matsalen från april till oktober.

Garanti på p-plats gör livet smidigare för den som inte åker kommunalt eller promenerar till skola och arbete. För bilen behöver man knappast när man har flera matbutiker inom minuters promenadavstånd. Tryter matlagningslusten finns flertalet bra restauranger och caféer i den absoluta närheten.

Sammanfattningsvis ett riktigt eftertraktat läge och en riktig bostadsdröm som nu kan bli sann för just er! En kommande försäljning men anmäl ert intresse redan idag så att ni inte missar denna möjlighet!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy