Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Geijersvägen 12, 1 tr, Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
40.5 kvm
Avgift
1 990 SEK / mån
Rum
2 rum

Bevarade 20-talsdetaljer - Fantastisk förvaring - Passar såväl singelboende som par

Underbart 20-talsboende med optimalt planerade 40,5 kvm som ger dig generösa sällskapsytor att umgås med vänner och familj. Du bjuds på en social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som ger dig möjlighet att umgås när middagen förbereds. Lägenheten passar för såväl singelboende som för par och i det mysiga sovrummet möblerar du med dubbelsäng. Här bor du med ett insynsskyddat och fritt läge med stora spröjsade fönster som bidrar med härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet möblerar du med sällskapsdel och större matbord och köket som är byggt i vinkel öppnar upp mot såväl vardagsrum som hall. Lägenheten har fantastisk förvaring i två inbyggda rymliga garderober samt en fristående garderobsvägg placerad i hallen. Badrummet har vitkaklade väggar med ljusgrå klinkergolv.

Genomgående finner du vackra 20-talsdetaljer som speglade innerdörrar, fantastiska vitsåpade originalgolv, stora spröjsade fönster och generös takhöjd. Till lägenheten hör även ett vinds- samt ett källarförråd.

Välkommen att flytta in i en välskött och populär förening med låg avgift samt bland annat gemensamhetslokal och gästlägenheter. Här finns även underbara innergårdar med härlig grönska, äppelträd, uteplatser och grill. På sommaren blir innergårdarna till oaser där du kan ligga och sola samt njuta av lugnet till såväl frukostar som grillmiddagar.

Thorildsplan är i grund och botten namnet på en liten park invid Creutzgatan och Gyllenborgsgatan belägen i Holmiaområdet. Här finns vackra 20-tals fastigheter på charmiga små gator. På Geijersvägen 12 har du nära till såväl stadspulsen som till grönområden och vattnet.
Kommunikationerna hit är oslagbara med Thorildsplans station (grön linje) som finns 1 minut bort samt Stadshagens station (blå linje) som du når på knappa 5 minuter. Buss 50 går precis utanför dörren och tar dig till Fridhemsplan, Odenplan och hela vägen till Universitetet. Du bor med ett centralt läge med Friskis&Svettis, flertalet restauranger och fik samt all tänkbar service strax över gatan. Fridhemsplan tar du dig till på ca 7-10 minuter och vill du storhandla finns ICA Maxi vid Lindhagens Galleria där du även hittar apotek och systembolag. Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet, volleybollplan mm intill. Från "Rålis" kan du ta dig runt Kungsholmen på härliga promenad- och löparspår ca. 1 mil längs med vattnet. Inom en kilometer når du även underbara klippbad i såväl Fredhäll som Hornsberg.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy