Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK
Adress
Östra Islandsgatan 31, Brynäs, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 210 SEK / mån
Rum
3 rum

Tre RoK på nedre Brynäs!

Varmt välkomna till denna fina trea belägen på andra våning i de nedre delarna av Brynäs. Här bor du med gångavstånd till det mesta i ett spännande och expansivt område med centralstationen och Gävle Strand en kort promenad bort. Lägenheten har totalrenoverats det senaste åren med helt nya ytskikt och stamrustat badrum och nytt kök från 2015. Välplanerade kvadratmeter och en härlig planlösning i välskött förening. Tack vare läget längst in på loftgången har man möjlighet att möblera upp som på en balkong och här har du ett härligt soligt västerläge och från balkongen som nås från vardagsrummet har du en trevlig morgonsol samt att du har en glimt över Gavleån.

Välkommen hem!

Bostadsfakta

Kommun

Gävle kommun.

Storlek

Boarea 76 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1973
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 2-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Östra Islandsgatan 31
Organisationsnummer: 769627-1118
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 25
Antal lokaler: 0

Föreningens renoveringar

Stammar bytta 2015.

Månadsavgift

Avgift: 4 210 SEK / mån
Inkl. Uppvärmning, vatten och kabel-tv.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.00310 %
Andel av årsavgiften: 4.00310 %

Närområde

Allmänt om området: Dagens Brynäs har sin upprinnelse vid mitten av 1800-talet då industrisamhället började växa fram. Stadsdelen var ursprungligen uppbyggd som en rutnätsstad med Brynäsgatan som central axel och med numrerade tvärgator (Första tvärgatan upp till Sjunde tvärgatan). Från 1940-talet till 1980-talet revs nästan all trähusbebyggelse och många gator lades igen. I dag återstår därför nästan inget av rutnätsstaden Brynäs. Brynäs har ett mycket stort inslag av arbetsplatser. En fabrik med gamla anor var Ahlgrens godisfabrik som tillverkade Ahlgrens bilar och Läkerol fram till 2014, då produktionen flyttades till Ljungsbro och Slovakien.

På Brynäs finns Gerdavarvet, där Briggen Gerda byggdes och där hon hade sin hemmahamn.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy