Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 150 000 SEK
Adress
Gamla Enköpingsvägen 152, Ursvik, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
44.5 kvm
Avgift
2 841 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Öppen, stilren och modern tvårummare i soligt och fritt läge.

Här erbjuds du en stilren och modern tvårummare med sociala ytor, fint ljusinsläpp och öppen planlösning. En öppen lägenhet med fräscha ytskikt, modern utrustning och bra förvaringsmöjligheter. Här är det bara att flytta in och koppla av!

Här finns ett ljust, öppet och socialt vardagsrum samt ett socialt, öppet och modernt kök. Lägenheten har ett sovrum och badrummet är fint, smakfullt och rymligt.

HSB Brf Fanfaren är en välskött förening med god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum en trevlig och välskött innergård och soprum. I månadsavgiften om 2841 kronor ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 204 kronor/månad tillkommer för bredband.

Här i Ursvik är det lätt att trivas och läget på Gamla Enköpingsvägen är fenomenalt. Här bor du natunrära med Igelbäckens naturreservat med motionsspår och härliga promenadstråk på bekvämt avstånd. Ursviks utbud av restauranger och kommunikationer ligger en skön promenad bort. I området finns matbutiker, idrottsanläggningar, vackra promenadstråk och bra kommunikationer - perfekt för dig som letar efter ditt första boende, det unga paret och dig som vill bo centralt och naturnära!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en funktionell och välplanerad hall med klädhängare och hatthylla. Hallen har vitmålade väggar och klinkergolv.

Kök
Ett socialt, öppet och modernt kök med generösa arbetsytor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Ett ljust, öppet och socialt vardagsrum med vackert ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. Rummet har vita väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Från korridoren når du detta sovrum, som är stort, ljust och rymligt med plats för stor säng, vacker utsikt, fint ljusinsläpp och gott om plats för förvaring. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Badrum 1
Ett fint, smakfullt och rymligt badrum med toalett, dusch, duschvägg, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och golvvärme. Mörkt klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Assistenten 1, Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 44.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Fanfaren
Organisationsnummer: 769628-9326
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 59
Antal lokaler: 0

TV och bredband: Fastigheten ansluts till fibernät för överföring av data, TV och IP-telefoni. Gruppanslutet i Bredbandsbolaget.

Föreningens ekonomi

Föreningen höjde avgiften med 4% per 1 januari 2018. Detta i enlighet med ekonomisk plan men också för ökade kostnader kring sophantering.

Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att du som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

Månadsavgift

Avgift: 2 841 SEK / mån
Bredband tillkommer med 204 kronor/månad.

Gårdsplats/innergård

I föreningen finns ett styrelserum med pentry. I källarplanet finns garage, cykelställ, bänk för cykelservice, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar.

En grovtvättstuga finns utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp etc, anpassat för grovtvätt. Innergården kommer att samnyttjas med småhusen i kvarteret.

På kvarterets innergård finns det cykelställ, lekplats, samlingsplatser, sandlåda och utegym.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.73092 %
Andel av årsavgiften: 1.67321 %
Pantsättningsavgift: 683 SEK
Överlåtelseavgift: 1593 SEK
Betalas av: Säljare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy