Visningar

sön 24 mar 11:30 - 12:00
Öppen visning - välkommen!
tis 26 mar 17:30 - 18:00
Öppen visning - välkommen!
Pris
3 495 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Kamrerarvägen 30, 4tr, Hägerstensåsen, Hägersten
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55 kvm
Avgift
3 159 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bo med hänförande utsikt helt utan insyn!

Välkommen till denna ytterst välplanerade 2:a om 55 yteffektiva kvadratmeter helt utan insyn med balkong och hänförande utsikt. Bostaden erbjuder bra funktion och moderna materialval. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med matplats. Här ges ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Köket är stilrent och smälter bra in i rummet. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ingång till rymlig klädkammare/arbetsrum. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Badrummet är rymligt, snyggt och funktionellt. Välkommen till en stilren, snygg, nyproducerad bostad på Åsen. Det här är en bostad för den kräsne, för den som ställer krav på sitt boende och för den som vill kunna flytta in och trivas från dag ett. Bli den första att flytta in! Välkommen på visning!

Beskrivning

HALL (5 kvm)
Rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter. Städskåp.

VARDAGSRUM (26 kvm)
Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Matplats för ca 4 personer. Ekparkettgolv, vitmålade väggar. Utgång till rymlig balkong med fantastisk utsikt.

BALKONG (8 kvm)
Fantastisk balkong med milsvid utsikt.

KÖK (6 kvm)
Modernt u-format kök från Vedum i toppskick med vita skåp och vitt kakel ovan arbetsyta. Inbyggnadsugn, induktionshäll, mikrovågsugn, kyl/frys och helintegrerad diskmaskin.

SOVRUM (10 kvm)
Sovrum med ekparkettgolv och plats för dubbelsäng. Fönster med fri utsikt. Stor skjutdörrsgarderob för bra förvaring. Ingång till klädkammare/arbetsrum.

KLÄDKAMMARE (2 kvm)
Klädkammare med bra förvaring.

BADRUM (5 kvm)
Rymligt helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod och spegel ovan, dusch med duschvägg i glas samt kombimaskin, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Torkställning samt överskåp.

Övrigt

OMGIVNING
Lugnt och trevligt läge på Hägerstensåsen. Nära till grönområden och Mälaren med mysiga promenadstråk och badmöjligheter vid Vinterviken. I området finns flera förskolor och skolor. Goda kommunikationer med ca 5 minuters promenad till T-banestationen Hägerstensåsen med ca 15 min resväg till city. Vid Hägerstensåsens centrum finns ICA, flera restauranger samt övrig service. På kort avstånd från lägenheten ligger Västertorps idrotts- och simhall som även har gym, samt Hägerstensbadet med utomhuspool. Kort reseavstånd till Liljeholmen med bra kommunikationer samt stor galleria med ca 90 butiker. Även nära till Kungens kurva och Skärholmens centrum.

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomisk plan Brf Guldmyntet.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Bankomaten 1, Stockholm kommun, Skattesats 30.54%.

Församling

Hägersten.

Storlek

Boarea 55 kvm. Areauppgifter enligt ekonomisk plan.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

41402

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: Treglasfönster
Ventilation: FX, Frånluftsfläkt med återvinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Guldmyntet
Organisationsnummer: 769629-5505
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 41402
Antal lägenheter: 71
Antal lokaler: 0
Brf Guldmyntet innehållande två bostadshus i 6 våningar i souterräng samt källare och garage. 71 bostadsrättslägenheter.

Parkering: 40 garageplatser, varav 4 elplatser. 1 200 kr/mån för vanlig plats, elplats 1 700 kr/mån. Separat kösystem.

TV och bredband: Lägenheterna har utrustats med Telias tjänst Triple Play, vilket innebär möjlighet till TV, telefon och dator i ett och samma nätverksuttag. Grundabonnemang för IP-telefoni, basutbud för TV samt grundhastighet för bredband läggs obligatoriskt på månadsavgiften med 220 kr/mån. Då ingår 1 digitalbox (vilken tillhör bostaden). JM (Brf:en) har tecknat 3-årigt avtal med Telia. Avtalet kan därefter förlängas eller avtalas med annan operatör.

Gemensamma utrymmen: Styrelserum, cykelrum, barnvagnsförråd och gård mellan husen. Cykelparkering på gården. Förrådet ligger längst ner i huset, de flesta i trapphus 1. Man kan gå innervägen, hissen går ända ner. Det finns sopsorteringsrum samt två sopkasuner.

Föreningens renoveringar

Inga renoveringar.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Månadsavgift

Avgift: 3 159 SEK / mån
I avgiften ingår värme och kallvatten.

Gårdsplats/innergård

Gård mellan husen.

Driftskostnad

520 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
VA: 120 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Observera att driftkostnader varierar beroende på förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.11050 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong om 8 kvm. Läge öst, sydost.

Övriga utrymmen

Ett förråd om 2,1 kvm tillhör lägenheten. Förrådet finns i garageplan i samma trapphus. (Trapphus 4).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy