Visningar

sön 19 maj 13:00 - 13:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 400 000 SEK / Utgångspris
Adress
Källgatan 3, Centralt, Strängnäs
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65 kvm
Avgift
1 920 SEK / mån
Rum
2 rum

Central 2:a med låg avgift!

Central 2:a med låg avgift! Ljus entréhall med klädhängare samt garderob. Trevligt kök med vita skåpluckor och vitt kakel. Matplats invid fönster. Diskmaskin ifrån 2018. Rymlig inglasad balkong med access via kök. Vardagsrum med parkettgolv, ljusa väggar samt fönsterparti. Sovrum med garderob. Duschrum med kakel och våtrumsmatta, tvättmaskin ifrån 2018. Bekvämt och centralt boende med närhet till allt av vad Strängnäs har att erbjuda. Hiss finns. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Entréhall med klädhängare och garderob leder vidare till vardagsrum och kök. Kök med vita skåpluckor och vitt kakel. Kyl & frys i fullstorlek. Diskmaskin ifrån 2018. Inglasad balkong, inglasad under 2018. Vardagsrum med parkettgolv och fönsterparti. Sovrum med garderob och fönster mot innergård. Duschrum med kakel och våtrumsmatta. Tvättmaskin 2018, WC 2018. Handdukstork.

Dokument (pdf)

Planritningar ÅrsredovisningSankt..pdf StadgarSankt..pdf Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun, Skattesats 33.77%.

Församling

Strängnäs domkyrkoförs. med Aspö.

Storlek

Boarea 65 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Sankt Görans källa
Organisationsnummer: 769617-0278
Antal lägenheter: 41
Antal lokaler: 11

Månadsavgift

Avgift: 1 920 SEK / mån

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.09603 %
Andel av årsavgiften: 2.20581 %
Pantsättningsavgift: 445 SEK
Överlåtelseavgift: 1113 SEK

Uteplats

Inglasad balkong.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy