Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 800 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Periodgången 7, Centralt Öster, Nyköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
120 kvm
Avgift
6 570 SEK / mån
Rum
3 rum

Drömmer du om ett stort kök? I detta kök kan du anordna pingisturnering!

Välkommen till Periodgången 7! Här finner ni en elegant våning med underbar utsikt över Nyköpingsån samt ett fantastiskt kök med utrymme för pingisturnering! I byggnaden som ursprungligen är från 1872 huserade en gång i tiden Periodens bomullsspinneri. Huset är idag ombyggt till moderna bostäder och våningen stod klar för inflyttning så sent som 2017. Här kan du njuta av närheten till vatten med två uteplatser som vetter mot åsidan. Lägenhetens magnifika takhöjd och generösa svängrum om 120 kvadratmeter samt stora fönster med djupa nischer skapar fantastisk rymdkänsla och ett härligt ljusinsläpp. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, perfekt för dig som älskar att ha många vänner över på samma gång. Två rofyllda sovrum varav ett med skjutdörrsgarderob. Här finns både badrum samt gästtoalett inrett i kakel och klinker. Lägenheten i övrigt har genomgående parkettgolv i ek samt ljusa väggar.

Stor takterass med loungekänsla som medlemmarna får nyttja. Parkering i carport och p-plats finns att hyra. Ta tillfället i akt och upplev denna fantastiska bostad på plats.

Hjärtligt välkomna på visning!

Beskrivning

Hall
Välkommen in till denna rymliga trerummare på hela 120 kvadratmeter. Redan här i hallen känner du av rymden som genomsyras av hela lägenheten. Fina siktlinjer och högt i tak samt stora fönster bidrar till en modern industriell känsla. När du kliver in sätter du fötterna på ett mörkt klinkergolv. Detta övergår sedan i en ekparkett som är genomgående för hela lägenheten. Väggarna är vita och direkt till vänster om dörren finns plats för avhängning och lite längre in hittar du en garderob samt en klädkammare.

Kök
Det fantastiska köket skulle kunna vara en dansbana. Här finns så stora ytor så att det känns larvigt att inte bjuda hem hela släkten till samtliga bjudningar. Maskinparken består av kyl och frys i helhöjd, integrerad ugn och mikrovågsugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin. Här står en stor vinkyl som säljaren kommer att ta med sig, men utrymme finns för dig som gillar att samla på smakfulla flaskor. Parkettgolv och vita väggar.

Vardagsrum
En öppen planlösning leder dig vidare till matplats och vardagsrum med ett fantastiskt ljusflöde som strömmar in från de stora fönstren mot åsidan. Här kan alla vänner samlas både innan och efter middagen för att umgås. Här finns dessutom utgångar till två uteplatser med fantastisk utsikt. Parkettgolvet återfinnes även här och väggarna är ljusa. Här finns även motordrivna rullgardiner.

Sovrum 1
I anslutning till umgängesytorna ligger ett av sovrummen. Även detta är inrett med parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum 2
Det andra, något större sovrummet erbjuder utrymme för en dubbelsäng samt gott om förvaring i form av en skjutdörrsgarderob. Inrett med parkettgolv och ljusa väggar.

Badrum
Stort och fräscht badrum med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finner du wc, handfat i kommod, överhängande spegelskåp, dusch bakom vikväggar i glas, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk samt med överskåp.

Gästtoalett
Det finns även en gästtoalett som även den är inredd med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns en wc, handfat och spegelskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf spinnerskan 22018-10-18.pdf Årsredovisning 2017 Brf Spinnerskan 2.pdf Frågelista.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nyköping kommun, Skattesats 33.67%.

Församling

Nyköping.

Storlek

Boarea 120 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1004

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Övrigt: Nytt värdeår. Byggnadens ursprung -1872
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Spinnerskan 2 i Nyköping
Organisationsnummer: 769623-8091
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1004
Antal lägenheter: 37
Antal lokaler: 0

Parkering: Carport finns att hyra för 700 kr/mån. separat kö.
P-plats finns att hyra för 400 kr/mån, separat kö.

Föreningens ekonomi

Inga höjningar är planerade enligt ordförande 2019-08-15

Föreningens renoveringar

Inga renoveringar är planerade enligt ordförande 2019-03-11

Energideklaration

Status: Behövs ej

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia

Internet

Bredband. Leverantör: Telia

Månadsavgift

Avgift: 6 570 SEK / mån

Driftskostnad

784 SEK varav:
Försäkring: 284 SEK
Elektricitet: 500 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.55661 %
Andel av årsavgiften: 3.55661 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Inga renoveringar är planerade enligt ordförande 2018-12-19

Uteplats

Två härliga uteplatser mot åsidan.

Bilplats

Parkeringsplats finns att hyra för 400kr/mån
Carport finns att hyra för 700kr/mån
Till båda alternativen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Förråd i markplan

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy