Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Ankdammsgatan 25, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
92 kvm
Avgift
4 520 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor trea eller möjlig fyra i högt läge och balkong i väst!

Välkommen till Skytteholm och denna trerummare om 92 kvadratmeter som du med enkelhet kan göra om till en fyrarummare. Denna lägenhet är ett vackert boende med stora sociala ytor, fina ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. Rumsmässigt har denna trea något för de allra flesta, två väl tilltagna sovrum med bra förvaringsmöjligheter, ett stilrent kök med generösa arbetsytor. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt och socialt vardagsrum med med härligt ljusinsläpp, stora och lättmöblerade ytor med gott om plats för soffa och större matgrupp. Badrummet är fräscht och smakfullt med badkar. Mot eftermiddagen fram slår man sig mer än gärna ner på balkongen i västligt läge som blickar ut över den lummiga bakgården.

Brf Timmermannen 2 är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller bland annat två tvättstugor med tre tvättmaskiner vardera samt torkmöjligheter, cykelrum, barnvagnsrum och en lokal som kan hyras för sammankomster. Dessutom har de en trevlig trädgård med grillplats, vilken används flitigt under den varmare årstiden. Styrelsen är väldigt engagerad i att hålla fastigheten i gott skick och har en bra ekonomisk plan för framtiden.

Läget i Skytteholm är mitt i prick för familjen som har stora krav på sin boendemiljö! Här bor man vid ett av Skytteholms bästa lägen - alldeles intill Skytteholmsparken! Med en kort promenad når du Solna centrum och inom några minuter är man vid Strandpromenaden vid Huvudsta strand. Här finns allt och lite till för familjen som vill kunna njuta av det bästa Solna har att erbjuda. Bara några få steg till närmsta mataffär och bageri och ca 5-10 minuters promenad till t-bana, bussar och tvärbanan. För den som gillar shopping finns även Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Att bo i Skytteholm ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
En stor och funktionell hall med gott om förvaring i form av två stora hatthyllor. Lägenheten har en säkerhetsdörr. Första delen av hallen har matta på golv och vitmålade väggar. Vidare in i hallen finner du ett vackert trägolv och ett utrymme som idag används för att förvara vacker servis. Till höger finner du sex integrerade garderober samt större klädkammare.

SOVRUM 1
Ett väl tilltaget och harmoniskt sovrum. Rummet har ett vackert trägolv och vitmålade väggar. Sovrummet ligger i anknytning till hallen som är försedd med bra förvaringsutrymme samt badrum.

SOVRUM 2
Ett stort sovrum med gott om plats för stor säng och annat sovrumsmöblemang. Rummet har en tapetserad fondvägg samt trägolv.

BADRUM
Ett fräscht och stambytt badrum med toalett, badkar, handfat. Badrummet har klinkergolv i ljusgrå kulör och väggar i vitt kakel.

KÖK
Ett originalkök i gott skick med vitmålade luckor och stilrena handtag. Köket har gott om arbetsyta med ex extra arbetsbänk i trä. Här finner du vitmålade väggar och plastmatta.

VARDAGSRUM
Ett väl tilltaget och socialt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp, stora och lättmöblerade ytor med gott om plats för soffa och större matgrupp. Rummet har tapetserade väggar med en snygg board och vackert trägolv. Behöver din familj ett ytterligare sovrum? Då finns det plats för detta här. Från vardagsrummet når du även den soliga balkongen.

BALKONG
Via vardagsrummet nås denna rymliga balkong. Här ar du en solig balkong i västligt läge som utlovar många härliga eftermiddagar i solsken. Utsikten med grönskan och föreningens bakgård med grillplats gör detta till en väldigt mysig plats.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun.

Storlek

Boarea 92 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

164

Våning / hiss

Våning 6 av 8.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Timmermannen 2
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 164
Antal lägenheter: 75
Antal lokaler: 1

Fastigheten byggdes 1958, föreningen startades 1987 och i januari 2004 tog medlemmarna över fastigheten. Brf Timmermannen 2 ligger på Ankdammsgatan 25-27 i Solna

Parkering: Föreningen har 43 parkeringsplatser för bil, varav ett fåtal lite bredare. Dessa kostar 350 kr respektive 385 kr per månad. Vi erbjuder även 5 MC-platser vilka hyrs för sommarsäsongen (6 månader för 900 kr totalt). Notera att p-platser inte hör till lägenheterna, utan hanteras i separat kö.

TV och bredband: Fastigheten har avtal med ComHem, varifrån man kan beställa bredband. I avgiften ingår TV-basutbud via ComHem.

Gemensamma utrymmen: Fastigheten erbjuder två gemensamma tvättstugor, cykelrum, barnvagnsrum och en lokal som kan hyras för sammankomster.

Föreningens renoveringar

- Stambyten 2007
- Ombyggnad av taket 2010
- En lokal byggdes om till 4 lägenheter 2011
- Installation av bergvärme 2015
- Hissrenovering 2016
- Elementbyten 2016-2017
- Fönstren renoverades 1997 och nästa renovering/byte planeras kring 2021.
- Kungsbalkongerna renoverades 2018-19

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 47 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2019-01-16
Energiprestanda primärenergital: 75 /kWh per kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 4 520 SEK / mån

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en trevlig trädgård med grillplats, vilken används flitigt under den varmare årstiden.

Driftskostnad

690 SEK varav:
Försäkring: 190 SEK
Elektricitet: 500 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.54345 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy