Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ankdammsgatan 25, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
92 kvm
Avgift
4 520 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Malin Reidarsson
Ansvarig mäklare Malin Reidarsson

Stor trea eller möjlig fyra i högt läge och balkong i väst!

Välkommen till Skytteholm och denna trerummare om 92 kvadratmeter som du med enkelhet kan göra om till en fyrarummare. Denna lägenhet är ett vackert boende med stora sociala ytor, fina ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. Rumsmässigt har denna trea något för de allra flesta, två väl tilltagna sovrum med bra förvaringsmöjligheter, ett stilrent kök med generösa arbetsytor. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt och socialt vardagsrum med med härligt ljusinsläpp, stora och lättmöblerade ytor med gott om plats för soffa och större matgrupp. Badrummet är fräscht och smakfullt med badkar. Mot eftermiddagen fram slår man sig mer än gärna ner på balkongen i västligt läge som blickar ut över den lummiga bakgården.

Brf Timmermannen 2 är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller bland annat två tvättstugor med tre tvättmaskiner vardera samt torkmöjligheter, cykelrum, barnvagnsrum och en lokal som kan hyras för sammankomster. Dessutom har de en trevlig trädgård med grillplats, vilken används flitigt under den varmare årstiden. Styrelsen är väldigt engagerad i att hålla fastigheten i gott skick och har en bra ekonomisk plan för framtiden.

Läget i Skytteholm är mitt i prick för familjen som har stora krav på sin boendemiljö! Här bor man vid ett av Skytteholms bästa lägen - alldeles intill Skytteholmsparken! Med en kort promenad når du Solna centrum och inom några minuter är man vid Strandpromenaden vid Huvudsta strand. Här finns allt och lite till för familjen som vill kunna njuta av det bästa Solna har att erbjuda. Bara några få steg till närmsta mataffär och bageri och ca 5-10 minuters promenad till t-bana, bussar och tvärbanan. För den som gillar shopping finns även Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Att bo i Skytteholm ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy